Перейти до змісту

Порадьте LiveUSB систему

Vetal00

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хочу поставити на флешку операційну систему, але не сможу знайти ніякої, щоб зберігались налаштування системи.

Опубліковано

Вінду не пробував.

Лінукс - PuppyRus Linux Jeans.

Качаєш LiveCD, грузишся з нього, там запускаєш прогу Меню - Настройки - Универсальный инсталятор PuppyRus, далі створюєш загрузочну флешку. Там є різні варіанти створення, якщо перший раз не виходить, пробуєш інший варіант. Повинно запрацювати. В мене робить. Цей Лінукс один з найлегших, так що і на старіших машинах працює шустро.

Опубліковано

Puppy Linux. :ok2:

Васьок випередив. Але підписуюсь під кожним словом. Ця хрєнь запускається за кілька хвилин і уміє робити УСЕ, що ви робите під віндою більшість часу: музика, фільми, сьорф, аська, документи, електронні таблиці, графіка. І це усе на фактично на будь-якому компі. І це все нереально швидко.

Можу допомогти із заганянням на флешку. Там усе досить просто і без інсталяторів усяких.

Опубліковано

Я так поняв шо вінди, яка б зберігала сама насторойки нема. Може ше якісь нормальні лінукси є?

Опубліковано

Вінду можна просто поставити на флешку. Але треба зробити, щоб вона по флешці потім не шарилась, а то вона здохне скоро.

Опубліковано

Я так поняв шо вінди, яка б зберігала сама насторойки нема. Може ше якісь нормальні лінукси є?

Можеш ще спробувати Slax.

Також досить непогана ОС. Для установки на флеху навіть з-під Вінди є написаний бат-файлик, проги ставляться туди дуже легко - качаєш з сайта модулі з потрібними прогами, кидаєш них на флешку в папку modules і все - можеш грузитися з флехи. :)

З.І. Щоб слакс був не на інгліші, зразу в модулях можеш шукати російський фейс.

Опубліковано

Поставив Windows Xp Sp3 цим способом, але вона на інших компах не запускається :angry2: . Попробував SLAX сподобався, але ніяк не можу налаштувати інтернет Utel через USB-modem(E1550) і шось після встановлееня драйвера АТІ на інших компах не запускається. PuppyRus(запущений з СD) зовсім вставленої флешки та HDD не бачить, і інтернет тоже непонятно як настроюється.

Хто в цьому розбирається? Помогите!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...