Перейти до змісту

КК лайт-шорт-трек "Пансьkа Змаганkа"

ursa

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Траса уже майже розмічена, після дощу вона стала трохи динамічнішою й цікавішою. Так що чекаємо учасників зранку :)

• Відповідей 143
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

честно говоря, долго искал я только старт. он реально ВОНЮЧ...

туди недавно якесь падло викинуло щось явно не живе. раніше там не було такого аромату*, я по тому кар"єрчику трохи катався.

п.с.: хм, на сон лишається 4 години :blink:

Опубліковано

домовились з небесною канцелярією за погоду. канцелярія не підвела, все чітко. думаю надалі будемо з ними співпрацювати :rolleyes:

Свої враження про все опишу пізніше.

Коротко по гонці - проїхав погано, убрався на початку першого кола на практично рівному місці, що вибило з набраного темпу. І далі по трасі дуплив в місцях, які до гонки проїжав на ура. фейспалм карочє <_<

Опубліковано

Дякую організаторам і всім хто їм допомагав за гарну та динамічну трасу., на жаль не зміг показати нічого достойного, але свої 4 круги від"їздив - задачу поставлену виконав. "Стіральна доска" виявилась вбивчою для моїх колес, швидкість там падала до нуля практично, а от на гірках Боцюн-планетарист показав хороші результати як на спуску так і на підйомах.

Особливо дякую за відзнаку - це так радує.

Опубліковано

Дякую організаторам і всім хто їм допомагав за гарну та динамічну трасу., на жаль не зміг показати нічого достойного, але свої 4 круги від"їздив - задачу поставлену виконав. "Стіральна доска" виявилась вбивчою для моїх колес, швидкість там падала до нуля практично, а от на гірках Боцюн-планетарист показав хороші результати як на спуску так і на підйомах.

Особливо дякую за відзнаку - це так радує.

Шкода, що ти так рано поїхав, не було кому її вручати

Опубліковано

не переживай, мені її вручили в іншому місці

Розкажу для всіх що дана відзнака вручалась за найоригінальніший байк на змаганнях :) Ну а оскільки madkot не дочекався нагородження, то ми з ursa вручили її Кості вдома :)

Опубліковано

У-у-у-ух! Почну.

Дякувати є багато кому. 

1. Дякую за організацію гонки, та веселеньку трасу.

2. Особливо хочу подякувати ursa, Trener, UB5PG за те, що не прийшлося ночувати на рівній та безпроблемній новопорівняній дорозі. Вирішив по ній проскочити "з вітерцем", але на жаль глина настільки мєрзопакосна річ, що миттєво покришки буса перетворила в сліки. Знову ж таки хочу вибачитись перет вищезгаданими панами за те, що вони, ще не їхавши гонки мали вигляд призерів в номінації "Самий брудний байкер". 

3. Дякую за підтримку та теплі слова на фініші. 2 гонка і слова "не останній" таки тішать (хоча для мене гонка більше для самовдосконалення, аніж для отримання якогось місця). 

4. Особливе дякую байкеру з рівненщини (Ігреку, здається), за те, що обігнав мене та змусив вчепитися за його заднє колесо, чим дозволив 2-4 коло тупо висіти в нього на "хвості". 

Дякую своїм друзям за те, що вчора "лікували мене з 14-00 до 24-00 від кашлю народними методами. І в останню чергу хочу таки подякувати свому здоровому глузду за те, що вистачало розуму не пити тої "мікстури стільки, скільки наливали.     :rolleyes:

Як на мене, все пройшло супер. Гонка вдалася. Як висновок - тренування, тренування і ще раз тренування заради досягнення задоволення.

Тим не менше  - чекаю на результати. 

P.S. Пропозиція - наступну розділку вибити в двох напрямках, перший - направо, другий - наліво. Ну і т.д. І на призах економія, ну і остаточно визначиться найсильніший... Або найхитріший...   :unsure:

P.P.S. Маю на ноуті всі фото, які робив imp, але змушений відмовитись від викладання в обмінник. Авторські права, однако. Відео викладу якомога швидше.

Опубліковано

Пересматриваю фотки... и вот интересно, какого чёрта незарегистрированные люди делали на трассе во время гонки???

:mdr: :mdr: :mdr:

Опубліковано

Пересматриваю фотки... и вот интересно, какого чёрта незарегистрированные люди делали на трассе во время гонки???

:mdr: :mdr: :mdr:

это как?

Опубліковано

Ну що ж тут незрозумілого - катались. Не всі ж можуть рішитися зареєструватись та пройти гонку, а покататись, глянути трасу хоцца. Я теж до того, як брати участь в гонці, катався по трасі. Правда вже після закінчення, щоб нікому не заважати.

Опубліковано

а шо, - нормальна діваха, з нормальною тягою :), іде як приманка для гонщика, що їде по-заду.

Опубліковано

Если бы тот, кто сзади, был гонщегом... А чуть дальше ехала следущая участница. Соответственно, этот "гонщег" - реально гонщег, помеха на трассе.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...