Перейти до змісту

Чорний квадрат Януковича

Harddriver

Рекомендовані повідомлення

Корчинський мені виглядає на провокатора, хоча як і кожен провокатор вміє дуже гарно контроверсійно говорити, але як і в більшості людей такого плану, розуму вистачає тільки на руйнування, не має в них всіх (я загалом про політиків) жодної "созідательної" риси. Все зводиться до збільшення податків, комуналки, тиску на підприємців, розкрадання держкоштів і майна, сумнівних приватизацій. Поки-що, ресурсів країни (з потужним кредитуванням) вистачало на їх немалі потреби, а що буде коли їх не вистачатиме?

Клічко в Україні - бізнесмен, і як в кожного бізнесмена, в нього є свої бізнесові інтереси. Їх дуже добре помітно з його блогів на УП. Жодних різких рухів, мягенько "ніпрощо". Головна мета фактично зводиться до: "ей, влада, подивіться який я файний дядько".

Кожен з

Гриценко, Королевська,Яценюк
і т.д. - це частинка сучасної влади, вони всі мають величезні маєтки в кончезаспах, проти кого вони будуть боротись? Їх головний ворог - народ. Як я можу боротись з системою яка дала мені за безплатно мільйони доларів прибутку, статус.
Кожне царство, само проти себе поділене, запустіє, і дім на дім упаде.
А ми от вже двадцять років даємо можливість багатіти нашим політикам і хто б не прийшов він не змінює систему. Бо система надзвичайно комфортна річ для тих людей які в неї попали. Вона забезпечує їх колосальними достатками, возвеличує, ніжно турбується про їх життя.

В світі мільйон доларів - це колосальна сума, а у нас це норма для політика. Всі політики світу обожнюють політичну систему України, але головний ворог - народ - проти.

Який вихід? Або чекати українського Мойсея, або місце, яке дуже помазано медом, помазати чимось іншим.

п.с. Брати Капранови рулять.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Їх головний ворог - народ. Як я можу боротись з системою яка дала мені за безплатно мільйони доларів прибутку, статус.

Може дійсно варто щось "в консерваторії підправить" ? (с) Жванецкий

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...