Перейти до змісту

провели beeline інтернет вдома

Рекомендовані повідомлення

власне появився в мому будинку beeline інтернет вдома не пройшло і тижня як до мене звонять з beeline на домашній і розказують про переваги їхнього інтернета я їм навів приклад так як в мене datagroup 1 mb\сек і 100 грн \на місяць вони мені сказали що в них 5 мб\сек за ті самі гроші коли я спитався в операторши який тип підключення вона сказала

"не зрозуміла" я сказав ну там LAN чи ADSL вона попросила зачекати сказала що напряму підключення до компютера ну я спитався

підключення до мережевої ? вона знову попросила зачекати сказала що так підключення до мережевої

зрозумівши які дятли там сидять я начав розпитувати за якість звязку чи в них стабільна швидкість чи немає перебоїв мене звичайно запевняли що вони ну прям святі врешті зрозумівши їхні тупі фрази я сказав на разі дякую а воно мені видає А ви що зараз не хочите підключитись я кажу ні звичайно спочатку я маю подивитись попитатись в людей про вас

а тепер власне про саме підключення сервісного центра в луцьку ще немає ходять якісь дятли по чирдаках установлюють маршрутизатори оплата через айбокс ну вроді все нормально для пересічного але порившись в інеті почитавши коменти проаналізувавши я зрозумів що швидкість інтернету залежить від завантаження лінії так би мовити ширина канала в них кульгає тобто покі новинка все ок а коли пів будинку підсяде глюкі покруче всіх що ви знаєте це лажа повна ось даю паро силок читайте коменти http://www.arturclancy.com/archives/852

http://www.pre-paid.com.ua/751.html

з наступної ссилкі відмічу комент

НАИХУДШИЙ СЕРВИС!

Добавил Серей, 2009-05-20 05:12:16

Пользуюсь услугами 3-х мобильных и 3-х стационарных операторов. По вопросам тех обслуживания(интернета) пока хуже чем эта компании нет!

http://www.broadband.org.ua/component/option,com_mtree/task,viewlink/link_id,103/Itemid,185/

і це я просто написав в гуглі Beeline Интернет дома

ПОКИ НЕ ПІЗНО Я ХОЧУ ЗВЕРНУТИСЬ ДО ЛЮДЕЙ ЯКІ ШАРЯТЬ В ЦЬОМУ ЩОБИ НЕ ДОПУСТИТИ ЦІЙ ЛАЖОВІЙ КОМПАНІЇ КИНУТИ ЛУЦЬК ПИШІТЬ ВСЕ ЩО ЗНАЄТЕ ПРО ДАНЕ ПІДКЛЮЧЕННЯ БУДЬ ЯКА ОБЄКТИВНА ІНФОРМАЦІЯ НЕ ЗАВАДИТЬ !!!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені здається, чи трохи нижче в гілці тема на 16 сторінок - де люди говорять про якість і про сервіс, і про підключення...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені здається, чи трохи нижче в гілці тема на 16 сторінок - де люди говорять про якість і про сервіс, і про підключення...

ну звичайно ніхто крім мене наперед не заглянув я говорю про можливе перевантаження лінії ну це як камнем в небо томущо я не знаю який канал на луцьк

звичайно покищо поки люди тільки підключаютьсмя все ок а потім хто задумався що буде коли луцьк підсяде ні білайн якби була інформація про якість каналу проведеного до луцьку і якщо все норм тоді можна сміливо а зараз відмовлятись від надійного провайдера особисто мені не хочиться тим більше зважаючи на відгуки в інеті

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Луцьку нема cтільки людей щоб канал забити :P

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

підключення безкоштовне, є купа інших провайдерів як альтернатива, тому втрачати в принципі нема чого, а параноїти поки не варто, буде присутня нестабільність - думаю багато хто з нових абонентів просто відмовляться в користь Датагруп та ОГО, звичайний ринок

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ладно закрили тему відкриєм як народ начне почорному переходити на beeline тоді все стане ясно :0003:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

багато людей в інших містах жаліються на білайн. але то, імхо, із-за того, що там надається на зовнішній канал на першу кількість гігабайт швидкість - 100 Мбіт/сек.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Луцьку нема cтільки людей щоб канал забити  :P

Смішно. Можливо володієш конкретними цифрами і напрямами каналів? :P

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А як на мене, то "дятли" сидять на форумі і "от нєуй дєлать" пишуть всяку муторну срань. НУ запропонували тобі підключитись, ну рішив ти прогрузити дєфачко, яке крім інфи по підключці ніц не знає (та і не повинна, бо не її то трабли), ну так шо? пастав собі жирний плюсєг і обсирай далі )

Дєнь удался?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ПОКИ НЕ ПІЗНО Я ХОЧУ ЗВЕРНУТИСЬ ДО ЛЮДЕЙ ЯКІ ШАРЯТЬ В ЦЬОМУ ЩОБИ НЕ ДОПУСТИТИ ЦІЙ ЛАЖОВІЙ КОМПАНІЇ КИНУТИ ЛУЦЬК ПИШІТЬ ВСЕ ЩО ЗНАЄТЕ ПРО ДАНЕ ПІДКЛЮЧЕННЯ БУДЬ ЯКА ОБЄКТИВНА ІНФОРМАЦІЯ НЕ ЗАВАДИТЬ !!!!!!

Значить завтра, а краще вже сьогодні, надрукуй цей заклик і ліпи на усі оголошення білайна.

Але ж цього мало.. Відкопай десь базу номерів абонентів і обдзвонюй поголівно вхіх проводячи глибоку роз'яснюючу роботу.

Ну а далі як фантазії вистачить.. можна якийсь концерт, або мітинг 'Білайн геть', або 'Поясність все таки чи в мережеву.' компонуй.

Зачинено :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...