Перейти до змісту

Китайські телефони

Рекомендовані повідомлення

Скажіть хто може знає, в мене китайська нокія 8800е батарея тримає один день якщо не розмовляю по телефону, а так паро годин, батарея також китайська на 1000mAh, якщо я куплю нову і на 1325mAh чи буде довше тримати??? Мені в магазині казали що це від телефона залежить, а не від батареї. Поділіться думками, буду дуже вдячний!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Такс, батарея буде довше тримати однозначно! Звісно споживання телефону впливає, але ж і ємність батареї грає роль!

Я взагалі вважаю що дивлячись яку батарею ти знайдеш, хоча до китайця наврят є якісь великі варіанти...

Різниця між 1000 і 1350 як бачиш не велика, раджу пошукати щось потужніше...

Хоча не виключно що твоя теперішня батарея просто "вбита" і тому так мало тримає... Скільки у використанні?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

батарея також китайська на 1000mAh

таку ємкість сміливо /2, в кращому випадку чесних 500-600mAh буде...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скажіть хто може знає, в мене китайська нокія 8800е батарея тримає один день якщо не розмовляю по телефону, а так паро годин, батарея також китайська на 1000mAh, якщо я куплю нову і на 1325mAh чи буде довше тримати??? Мені в магазині казали що це від телефона залежить, а не від батареї. Поділіться думками, буду дуже вдячний!!!

Скільки телефон в користуванні? Новий - так само мало "тримав"? Раптово зменшився час "тримання", чи поступово?

Можливо, в телефоні несправність, яка призводить до підвищеного спроживання енергії батарейки?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а може батарея теж "китайська" і вже вмирає.

в мене оригінальна батарея тримає добу при більш-меньш активному користуванні смартом, а китайська орієнтовно 2 години

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо проблема в телефоні - купівля нової батареї кардинально ситуацію не поліпшить. Спочатку треба розбиратися з причиною швидкого розряду, а потім приймати рішення чи купувати нову батарею чи ремонтувати телефон.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Телефон новий і 2 батареї також нові у комплекті були. У використанні декілька днів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

скоріш за все брак телефону з якимсь внутрішнім замиканням. бо вже скільки я тримав китайських телефонів - але щоб повна батарея тримала пару годин не бачив. можеш телефон повернути продавцю - повертай

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та причина в тому що я його в Китаї купив(((((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тоді як варіант можна звичайно якому-небуть мікроелектронщику дати покрутити. тільки толковому. зазвичай області таких замикань на платах шукають по місцях зайвого нагріву елементів/плати - бо ж закон збереження енергії діє і тут - електроенергія йде на нагрів, тому і сідає батарея швидко. це якщо елементарне замикання. бо можуть бути і складніші помилки, які без заміни деталей не виправиш

або ж просто замовити інший, а за цей сказати собі - просто не повезло ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Може то не брак телефону, а така "специфіка" його роботи ;-). Найкраще, звичийно, було б повернути телефон де взяв і не зв'язуватися з какою. На жаль, такої можливості немає.

В перші дні користування новим апаратом, як провило, більшість юзає його по повній програмі, тому й не дивно, що батарея тримає не досить довго. На скільки вистачає повністю зарядженої батареї в режимі очікування? Також до швидкого розряду батареї може приводити включена рухома заставка, різні там теми з ефектами, що викликають зайве навантаження на процесор і відповідне споживання електроенергії. Сильно садить батарею послуга MТС Клік. З включеною даною послугою навіть Nokia 1200 за день може сісти, хоча нормально тиждень тримає спокійно. Так що різні фактори впливають, заочно важко визначити справжню причину. Треба враховувати різні варіанти. Зокрема заявлена ємність "китайських" акумуляторів значно відрізнається від фактичної ємності. Часто сильно завищений внутрішній опір АКБ. Також треба перевірити споживання самого телефону і т.д. Раз апарат майже новий, то купівля нової катайської батареї навряд чи змінить ситуацію на краще. Тим більше, що в комплекті і так дві батареї. Нащось вони їх туди стільки положили ;-).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В характеристиках этого китайского телефона написано:

В режиме разговора: 4-6 часов В режиме ожидания: 350-400 часов

что примерно должно соответствовать действительности. А 2 батареи у всех кит. телефонов в комплекте, у них этого добра навалом :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та ні телефон працює оптимально. В режимі очікування тримає 1 день.Я вчоро в 00:30 зарядив то сьогодні(12:20) ще повна, ну до вечора дотяне якщо не буду говорити і клацати. Я спочатку думав що то може батарея просто китайська галіма, якби десь взяти вкогось для перевірки попробувати, а вдруг краще буде. Тай заряжається вона дуже бистро, минут 15 і вже повна

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тай заряжається вона дуже бистро, минут 15 і вже повна

напевно тут собака рилась. Або контроллер заряду, або сам ЗП - лагають

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

минут 15 і вже повна

а вона хоть не вздута часом??  

Китайські телефои довго взагалі не тримають.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Телефон новий і 2 батареї також нові у комплекті були. У використанні декілька днів.

а....... ну то неси в ремонт

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та ні не вздута, все нормально

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 року потому...

Тему можна закривати, проблема вирішена купівлею нової батареї, всім дуже вдячний.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 роки ждав? )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Китайські телефои довго взагалі не тримають.

Не треба говорити "гоп"))

Маю китайського телефона, який тримає 9 днів неактивного користування і 2-3 дні активного :)

Правда батарея там 2100.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 роки батарею шукав чи чекав поки з Китаю привезуть :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...