Перейти до змісту

Пропоную послуги з комплексного аналізу та просування сайтів.

Sandman

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Аналітика;

Аналіз сайту та рекомендації щодо поліпшення юзабіліті сайту;

Аналіз аудиторії сайту і конкурентів;

Побудова семантичного ядра, структури сайту;

Внутрішня оптимізація;

Робота над зовнішніми факторами;

Збільшення кількості цільових відвідувачів;

Оптимізація сайту під пошукові системи (Google, Yandex);

Просування по НЧ та ВЧ запитам;

Контекстна реклама (Google AdWords, Yandex Direct);

Реєстрація в каталогах, каталогах фірм підприємств, розміщення реклами на дошках оголошень, просування статтями;

Виведення ваших сайтів з бану пошукових систем.

1187288.jpg

Опубліковано

Все це звучить гарно.

Скажи, скільки реально сайтів ти вивів з бану?

Скільки сайтів (проектів) підняв у рейтингу пошукових систем по певним фразам?

Тільки давай без загальних фраз :-)

Опубліковано

Виклади, що саме ти розкрутив.

Все це звучить гарно.

напевно, він взламав Гугл :D

Опубліковано

Все це звучить гарно.

Скільки сайтів (проектів) підняв у рейтингу пошукових систем по певним фразам?

Тільки давай без загальних фраз :-)

Є пару проектів, Ось для прикладу один :

Сайт ukrpolmet.com.ua - Гугл забанив 95% сторінок та Яндексі були проблеми, зараз все ОК з сайтом=), майже усі запити у ТОП-10 пошукових систем (Україномовні запити по у звіті)

1199582.jpg1192414.jpg

Опубліковано

1) Скільки людей на день буває на сайті?

2) Скинь скріншот лічильника: по яким ключам люди потрапляють на сайт.

Опубліковано

Тут пару тижнів тому назад шукали СЕО-шника на роботу, порийся в темах, може ще актуально.

Я знаю, Там ДУЖЕ не вигідні умови, канторка від УБ =)

Опубліковано

1) Скільки людей на день буває на сайті?

2) Скинь скріншот лічильника: по яким ключам люди потрапляють на сайт.

1) Траффік є на сайті

2) Дані по ключам за сьогодні : 1222099.jpg

Опубліковано

1) В даному варіанті "сітка" не є цільовим запитом.

2) Чому далі ключі замалював?

3) Де повний скріншот з датою?

4) Розкрутка по "українських" ключах восновному досягається лише контентом тому, що майже немає конкуренції

5) Що це за звіт по "МЕТА"? Багато у тебе з неї переходів на сайт?

6) Більшість твоїх топових запитів люди просто не шукають взагалі.

Ти - шарлатан!

Опубліковано

Скільки на сайті людей вза добу?

Це досить приватна інформація.

А тим більше ключовики.

Він жеж не сайт тобі продає.

А може ти конкурент :-)

Загалом видно, що сайт в топі по багатьом фразам.

І певний обсяг робіт по розкрутці зроблено.

Опубліковано

о. І ледь не забув:

"Сайт ukrpolmet.com.ua - Гугл забанив 95% сторінок та Яндексі були проблеми, зараз все ОК з сайтом"

Цілком неправдива інформація =) сам придумав.

Доречі. Є ще роботи якісь?

Опубліковано

1) В даному варіанті "сітка" не є цільовим запитом.

2) Чому далі ключі замалював?

3) Де повний скріншот з датою?

4) Розкрутка по "українських" ключах восновному досягається лише контентом тому, що майже немає конкуренції

5) Що це за звіт по "МЕТА"? Багато у тебе з неї переходів на сайт?

6) Більшість твоїх топових запитів люди просто не шукають взагалі.

Ти - шарлатан!

1)Сітка - це для прикладу

2)Ні, це вже самому клієнту покажу

3)Не ділюсь, тут таким

4)Є і звіт по рос запитам

5)Для прикладу звіт з мети дав

6)Траффік іде не тільки з ключів, є і інші джерела звідки люди ідуть на сайт, виведення в ТОП це незапорука успіху, потрібен комплеексний підхід до залучення трафіку на сайт.

Ти - шарлатан! - дарма ти так

Опубліковано

Скільки на сайті людей вза добу?

Це досить приватна інформація.

А тим більше ключовики.

Він жеж не сайт тобі продає.

А може ти конкурент :-)

Загалом видно, що сайт в топі по багатьом фразам.

І певний обсяг робіт по розкрутці зроблено.

Певний обсяг таки зроблено. Можливо, навіть, одну книжку про це прочитав.

Я як він ще може показати свою роботу?! Тільки відвідуваність і ключі.

Опубліковано

В Тебе все для прикладу. А чому Ти їх для прикладу не крутиш по "Вишивання хрестиком вночі" чи "велика рогата худоба"?

Опубліковано

Висновок:

Аналітика - 0

Аналіз сайту та рекомендації щодо поліпшення юзабіліті сайту

Аналіз аудиторії сайту і конкурентів - 0

Внутрішня оптимізація;

Реєстрація в каталогах, каталогах фірм підприємств, розміщення реклами на дошках оголошень, просування статтями;

Виведення ваших сайтів з бану пошукових систем. - 000000000000000000000000000

А якщо в Тебе аналітика = 0, то і про все решта нема чого казати!

Опубліковано

В Тебе все для прикладу. А чому Ти їх для прикладу не крутиш по "Вишивання хрестиком вночі" чи "велика рогата худоба"?

Це вже ти зробиш

Висновок:

Аналітика - 0

Аналіз сайту та рекомендації щодо поліпшення юзабіліті сайту

Аналіз аудиторії сайту і конкурентів - 0

Внутрішня оптимізація;

Виведення ваших сайтів з бану пошукових систем. - 000000000000000000000000000

А якщо в Тебе аналітика = 0, то і про все решта нема чого казати!

Ти і того незнаэш

Опубліковано

Так вже склалось, що трошки більше знаю. Вибач, що грузити почав. Вчись і не пиши того, що не робиш.

Опубліковано

Так вже склалось, що трошки більше знаю. Вибач, що грузити почав. Вчись і не пиши того, що не робиш.

Який там груз, я вже побачів що ти робиш "Ручна реєстрація сайту в основних пошукових машинах - ржу", "Контекстна реклама в основних пошукових системах, таких як Рамблер, Апорт, Google, Mail.Ru - не доцільно, ","Розробка на сайті каталогу посилань, створення правильного коду обміну та постійний обмін посиланнями з тематичними сайтами та сайтами-партнерами. - а потім сайт іде в БАН як лінк смітник", про інше промовчу

Опубліковано

Який там груз, я вже побачів що ти робиш "Ручна реєстрація сайту в основних пошукових машинах - ржу", "Контекстна реклама в основних пошукових системах, таких як Рамблер, Апорт, Google, Mail.Ru - не доцільно, ","Розробка на сайті каталогу посилань, створення правильного коду обміну та постійний обмін посиланнями з тематичними сайтами та сайтами-партнерами. - а потім сайт іде в БАН як лінк смітник", про інше промовчу

Щось із твоєю Великою головою явно не так.

І я знову наполягаю. Хочеш вийожуватись, покажи, що ти робив (крім цього єдиного сайту). Бо і на ВСК (укр-бізнесовська кантора, як ти кажеш) казали, що Ти той самий сайт показував. Я Тобі багато, що можу показати. А Ти?

Так що або показуй портфоліо або вільний. Бо з твоєї роботи можу сказати, що досвіду в тебе ще немає. :P

Опубліковано

2 boec:

Як на мене, то ти ведеш себе занадто агресивно.

Навіть якщо це твій конкурент, то не дуже виховано його ображати.

P.S. Ніхто тобі не заважає створити власну подібну тему.

Опубліковано

2 boec:

Як на мене, то ти ведеш себе занадто агресивно.

Навіть якщо це твій конкурент, то не дуже виховано його ображати.

P.S. Ніхто тобі не заважає створити власну подібну тему.

Може й так.

Опубліковано

Щось із твоєю Великою головою явно не так.

І я знову наполягаю. Хочеш вийожуватись, покажи, що ти робив (крім цього єдиного сайту). Бо і на ВСК (укр-бізнесовська кантора, як ти кажеш) казали, що Ти той самий сайт показував. Я Тобі багато, що можу показати. А Ти?

Так що або показуй портфоліо або вільний. Бо з твоєї роботи можу сказати, що досвіду в тебе ще немає. :P

Замовнику покажу та розкажу набагато більше, так шо ти не переживай парніша, але тобі я нічого незбираюсь бо ти щось розійшовся занадто. Досвіду маю близько 2 років+ і порфоліо є з сайтами.

Опубліковано

Спеціалістом по SEO себе вважати не можу, але трохи знайомий з цим. ukrpolmet.com.ua - досить непогано піднятий в гуглі, по перерахованим ключовим словам знаходиться в ТОП5, по деяким навіть перший в виводі. Але досить багато сторінок знаходяться в саплємєнті. В яндексі трохи гірше з ключовими словами, але теж досить часто є у видачі на першій сторінці, погано що тИЦ = 0.

Дивує поведінка boec'a. Звинувачувати людину в непрофесіоналізмі побачивши тільки шматочок зробленої роботи над сайтом. Ніхто не каже що сайт вже оптимізований по максимуму, але певна якісна і позитивна робота на обличчя. Ми ж не знаєм скільки заплатили за його розкрутку, якщо 2000$ - то можливо можна ставити якісь притензії, а якщо 500 грн, то все зроблено суперово. Таке враження що boec на прикладі цього сайту тільки попіаритися хоче мол "який я крутий сеошнік, а всі решта лохи", але реально ніяких фактичних огріхів не вказав та і кращих варіантів теж.

- таке враження що про себе))
Опубліковано

Спеціалістом по SEO себе вважати не можу, але трохи знайомий з цим. ukrpolmet.com.ua - досить непогано піднятий в гуглі, по перерахованим ключовим словам знаходиться в ТОП5, по деяким навіть перший в виводі. Але досить багато сторінок знаходяться в саплємєнті. В яндексі трохи гірше з ключовими словами, але теж досить часто є у видачі на першій сторінці, погано що тИЦ = 0.

Дивує поведінка boec'a. Звинувачувати людину в непрофесіоналізмі побачивши тільки шматочок зробленої роботи над сайтом. Ніхто не каже що сайт вже оптимізований по максимуму, але певна якісна і позитивна робота на обличчя. Ми ж не знаєм скільки заплатили за його розкрутку, якщо 2000$ - то можливо можна ставити якісь притензії, а якщо 500 грн, то все зроблено суперово. Таке враження що boec на прикладі цього сайту тільки попіаритися хоче мол "який я крутий сеошнік, а всі решта лохи", але реально ніяких фактичних огріхів не вказав та і кращих варіантів теж.

- таке враження що про себе))

На рах "соплів" ти правий=( , ТИЦ =0 це дісно сумно, потрібно було мені його "добить" backлінками, бо сама внутрішня оптимізація сайту нормальна(унікальний текстовий контент, перелінковка іде ключами та інше.) а заплатили то дійсно маловато бютжета на закупівлю посилань нуль було=(

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...