Перейти до змісту

Ризикну вернутись до теми газу

Zeuss

Рекомендовані повідомлення

За браком часу не слідкую за політичними шоу. Я його побачив тільки сьогодні. Тому якщо повторюсь з викладеним відео, то вибачайте.

Вступне слово:

Я посив би не звертати уваги на фрази про "сало і часник" та натяки на ГП. Просто зверніть увагу на суть, що транслюється в даному меседжі. Зокрема цифри точно взяті не з потолка. Дуже шкода що ПР дало можливість озвучити ці тези пані Інні, але це вже їхні колуарні ігри.

Мені ці всі дії нагадали гру в покер. Коли гравець з самого початку почав масштабний блеф, з маленькою надією на флоп, а другий гравець з сильнішими картами підхопив гру. Потім блефуючому не підходить терн і рівер, але фішок вкиното в гру стільки що мусиш іти до кінця. Родзизнка ще й у тому, що тюлька сіла грати з шулером екстра-класу :)

Там же (в договорі) закладені умови по експлуатації ГТС і інші не менш пікантні пунктики. Тому розглядати проблему, напевно, потрібно саме з підписаної угоди, зробивши маленькийй відкатик в минуле.

P.S До теми Севастополя повертатись не хочу. І так написано більше п'яти сторінок.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це скоріше гра в дурня, бо не понятно шо вони грають, а назва залишається старою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

що одна 3,14 дить що друга, а правду простий народ ніколи при такій системі не отримає

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...