Перейти до змісту

Де купити батарею

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Маю нет бук Acer Aspire One ZG5. Всім класний, один мінус, базова батарея потужністю 2200 mAh, а це до 2 годин. Хочу в майбутньому купити нову, але не знаю до кого можна буде звертатись, і скільки готувати грошей. Підкажіть, якщо хтось знає, або займається чимось подібним.

Опубліковано

оригінальну лише через офіційний сервісний центр Acer'а, у нас в Луцьку це фірма Сталкер.

неоригінальну але доволі нормальної якості вам тут багато хто запропонує, особливо ті що зі Стеком працюють.

ціни починаються від 82 доляра і вище. Якщо цікавить точно - то вкажіть повністю модель батареї (написано на ній).

Просто запостіть повідомлення в барахолці.

Опубліковано

з такими штуками завжди є нюанс. То як купити універсальну зарядку автомобільну чи і звичайну - акумулятор вилітає дуже швидко.

хіба що акумулятор виймати коли працює від цього девайса а не робити підзарядку з неї.

Опубліковано

не знаю чи тобі підходить такий варіант, але можна придумати Таку штуку. Просто будеш з неї підзаряжати основну батарею десь в дорозі

а можна мені в ПМ скільки обійдеться таку штуку "придумати"?

бо батарея вже здохла, а деколи ще треба

Опубліковано

я такі штуки не продаю, якщо ти це мав на увазі :)

під "придумати" малося на увазі "цікавить такий варіант - впірьод по магазинах!!!" :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...