Перейти до змісту

Громадські організації, або третій сектор влади

byiviter

Залише свій голос для нашої дошки, щоб нам було легше розібратись із цим питанням.  

28 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

а ти думаєш чого НУНС так фігашився в парламенті, а бютівці збоку яйцями кидали - всім точно не дістанеться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 55
  • Створено
  • Остання відповідь

а ти думаєш чого НУНС так фігашився в парламенті, а бютівці збоку яйцями кидали - всім точно не дістанеться.

Бо БЮТ і НУНС не можна назвати новими політ. силами. Нові партії ідейно-націоналістичного спрямування, які вилізли з тих самих ГО - ті то, може і поділяться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

з кириленком?

Нє, скоріше з Тягнибоком. В Кириленка менше шансів об'єднати націоналістичні ГО і привести їх до влади, як у Тягнибока.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скажіть лише вашу думку - треба нам за західним зразком створювати усякі самоврядування і ГО, чи, все-таки, залишити владу сильної руки, як було за: Кучми, комунізму, деяких гетьманів козаччини (Хмельницький, Сагайдачний та ін.) і деяких князів Київської Русі?

Владу сильної руки.

"Демократия - это когда функция пастуха лежит на баранах."

Ненаю, хто автор.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я є співзасновником однієї із ГО. Зареєстрована вона була більше 10 років тому. Активно працювала всього 2,5 року. Потім "лежала". Народ не дуже то й легко залучити до громадської праці. І тут не в професіоналізмі справа, а в бажанні. От я, якщо чесно, зараз навіть сама собі не відповім навіщо мені ГО. Напевно вона в мені має потребу (треба ж там комусь працювати, діяти). А от мені вона чи потрібна. Я не надіюсь на хлібне місце, я не хочу заробляти з громадської роботи гроші. От і виходить головних стимулів - влада і бабло, якраз і нема у громадській роботі. Ну звісно, якщо ГО не є філіалом, або образом політичної організації.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так чому ж тоді гузь очолив обласну "за україну"? пофігу ідєологія?

це Ви в нього спитайте.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...