Перейти до змісту

Де дешевше- на державному чи платному навчанні

fazometr

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Однозначно на державному дешевше - головне на пари ходити і хоть трошки вчити...

В нас на інформатиці ВНУ незнаю даже і випадків, щоб хтось взятку брав (з викладачів нашого факультету), за 2 курси я про таких даже і не чув...

• Відповідей 56
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

2 kozakOleg

ви ще Політологію просто не вчили ;)

Ні не вчив, а що політологія? Якщо ви маєте на увазі взяки,то я писав про викладачів нашого факультету...

Опубліковано
ви ще Політологію просто не вчили

Ага. Якщо пощастить з викладачем, то відчуєте "шопачом" :D

А на рахунок викладачів факультету - згодна :0005: Був випадок - скандалив з нами декан за те що принесли квіти на держ. екзамени.

Опубліковано

ндя, це глупий вопрос!!! <_<

те ж саме, що запитати: "А що краще, картопля вирощена без особливих матеральних затрат власними силами на дачі, чи куплена на Старому ринку ? "

Порівняння троха невдале, мені простіше ту саму картоплю купить на базарі, а ніж їздить на ту саму дачю і вкладати зусилля на то шоб виростити її, врахуй витрати на проїзд, на добрива і т.д. і т.п. її собівартість буде більшою аніж я схожу на базар і просто куплю.

Опубліковано

Порівняння троха невдале, мені простіше ту саму картоплю купить на базарі, а ніж їздить на ту саму дачю і вкладати зусилля на то шоб виростити її, врахуй витрати на проїзд, на добрива і т.д. і т.п. її собівартість буде більшою аніж я схожу на базар і просто куплю.

Висновок - диплом потрібно купити )

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...