Перейти до змісту

За скількі можна продати такий комп

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В звязку з майбутньою покупкою ноутбука, напевно буду продавати свій ПК.

Мама: Jetwey 945 PLDAS

Проц: Intel Pentium 4 541, 3200 Mhz

БЖ: fsp group inc 300w з синім кулером

Оператива: Good ram 2-ві по 1гіг

Вінт: 2-ва вінта samsung 160гіг

Відео: Gigabyte ATI Radeon X1300 Pro (256 МB)

Корпус: SOLUTION

ось такий http://www.nix.dn.ua/consoles/2008/modecom/solution.jpg

DVD-RW якась лижа.

В комплект входить мережева картка....так як стандартна на мамці кажись згоріла...

все працює стабільно без проблем...

кулер на задній стінці замінений на безшумний синій.

подякував..

post-4809-1273318818,11_thumb.jpg

Опубліковано

думаю десь за 2 тисячі можна продати без відео тому що твоє це хлам) у мене знайомий недавно запитував про комп з такою приблизно конфою. якщо зікавить продаж то можу запитати.

Опубліковано

Думаю на борді за такий системник дадуть 1600-1800 грн, так що за 2000 можеш сміливо продавати.

Опубліковано

Хлопці , за 200-250 доларів таку машинку , можна тільки втулити повному профану , не продати ,а втулити   :rolleyes: ,при цьому розказувати про косміческіє кораблі Інтела ,які бороздять цифровую вселеную Большого театра.

адекватна ціна написана в пості №2 , ну ще може гривню можна накинути.  :rolleyes:

PS.візьміть любий прайс і прикіньте скільки буде коштувати самий дешевий компютер, дуже здивуєтесь, це при тому сучасні ,Селерони ,або Семпрони , рвуть Р4 як Тузік грелку.А про те ,що Р4 ще той нагрівальний пристрій можна промовчати.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Звичайно сучасний комп краще, але я аргументую ціну

Мать+проц+сітьова= 450-550

пам'ять 2Гб = 380-440

Вінти 2 по 160 Гб= 320-400

Відео 256 Мб = 150-200

ДВД-РВ = 100-150

Корпус + БЖ = 100-160

Аж ніяк не 600 грн. Купувати такий комп великого резону нема, тому краще влаштувати дерибан. Я думаю, що по першій ціні покупець знайдеться на все.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...