Перейти до змісту

Поломка видеокарты, артефакты :( нужна консультация

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Не знаю як 400вт блок, а 300-350 ватні блоки від ВТС це г* повне, я мав "щастя" бачити їх начинку, там частини деталей нема взагалі а візуально його потужність не більше 200 ватт. Не думаю шо 400 ватний блок далеко втік.

Dima3s моя Вам порада замінити блок, враховуючи що він вже вимахується, на щось нормальне. А то буде так як в мене колись з кодегеном, тоже глючило, тоже чекав, і в один прекрасний момент той БП спалив новенького вінта і САТА контролер на мамці.

Опубліковано

А шо заGRESSO G650WF1? шось я про нього нічого не чув, да і інфи по ньому мало. Та і стоїть він мйже стільки скільки на 100 ват слабший FSP, ИМХО мене це насторожує. А FSP Optima Pro досить непогані блоки, і досить тихі.

Опубліковано

В мене "була" і така проблема, і така - вилітав драйвер atikmdag.sys, і привіт BSoD.

Причина не настільки в відеокарті, чи в драйверах. І не слухай умніків і їх поради - вони не стикалися особисто, це не їхній домашній ПК так лихоманить. Не буду описувати мої експерименти, дам максимально короткий варіант рішення.

Першопричина - Vista 64 i Windows 7 :angry:

по замовчуванню включений TDR (Timeout Detection and Recovery) - якщо віндовсу кажеться, шо драйвер відео завіс (перестав на деякий час відповідати, наприклад, при надмірній загрузці, обробці...грі на кінець :) ), то віндовс вбиває драйвер и запускає його заново. Два-три такіх перезагрузкі драйвера - і все віндовс вилітає нафіг.Ось рецепт

А саме - створити в реєстрі в гілці

HKLM\System\CurrentControlSet\Control\GraphicsDrivers

Параметр

TdrLevel

Типу REG_DWORD, і поставити йому значення

0

Цими діями відключаємо TDR

З іншого форуму як заключення

Теперь стало ясно - вин7 в режиме Aero на моем компе требует столько сил от графической системы, что иногда драйвер затормаживает с выводом на секунду-другую, но теперь у меня не вылезают синие экраны, а просто на несколько секунд иногда затормаживается обновление. Ну и вообше отключил Аеро, так как и без него вин 7 - классная.

Додам ще нюанс.

1. Деінсталювати АТІ-драйвера.

2. Почистити систему якимсь клінером від залишків драйвера.

3. Встановити самі свіжі з сайту виробника.

Опубліковано

А шо заGRESSO G650WF1? шось я про нього нічого не чув, да і інфи по ньому мало. Та і стоїть він мйже стільки скільки на 100 ват слабший FSP, ИМХО мене це насторожує. А FSP Optima Pro досить непогані блоки, і досить тихі.

http://elgresso.com.ua/index.php/bg-s-ru/items/10.html

gresso - очередная вариация codegen\colosit\gembird\delux и иже с ними.

Опубліковано

Значить мої передчуття мене не обманули. Якщо так то краще обійти такий БП стороною.

Опубліковано

+1

Не знаю, як в Gresso з 650-ватними, але бачив нутрощі 300-350-400-450 - гірше кодегенів і по комплектуючим, і по якості виготовлення.

А ось Гембірди мені подобаються.

Опубліковано

А ось Гембірди мені подобаються.

Гембірди фігня повна, хоч із виду зібрані нормально, але схемотехніка г*. Діжурка уходить в рознос при найменшій несправності і як результат смерть материнки.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...