Перейти до змісту

Небезпека на ремонтних ділянках

fedot

Рекомендовані повідомлення

Стан наших доріг, після зими, жахливий - з тим важко не погодитися. Але т.зв. ямкові ремонти можна спостерігати в багатьох районах міста - це не може не радувати. от тільки хочу звернути увагу - особливо на К.Карого - латають "насипним" методом. Тобто засипають ямки дрібним гравієм. Небезпека в тому, що після такого ремонту, цей гравій по всій дорозі розкиданий, і гальмівний шлях навіть з 50км/год збільшується ледь не вдвічі - я вже тестував особисто. Будьте дуже обережні - найгірше зараз біля нового польского посольства, за Лукойлом, як в напрямку Рованець їхати - всьо в камінчиках.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ти мабуть не був в районі ДПЗ якшо говориш про небезпеку на К.Карого, там ледь не скрізь їдеш на 1й-2й передачі, я такого в Луцьку ще не бачив

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ти мабуть не був в районі ДПЗ якшо говориш про небезпеку на К.Карого, там ледь не скрізь їдеш на 1й-2й передачі, я такого в Луцьку ще не бачив

Та був я там і не раз...Я маю на увазі вже "відремонтовані" ділянки....приміром - ти їдеш, знаєш що там ями, пригальмовуєш....І бачиш, що ями вже позасипали. В думках дякуючи дорожникам, натискаєш на газ - аж тут треба гальмувати, бо машинко попереду зупинилась. Ти на гальма, а тебе на дрібному гравії понесло (не дай Бог)....От я про що.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...