Перейти до змісту

Банный лист №2

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Чо спорите? Включаєте ВХ і диветесь демку. Це дає однозначну відповідь.

А реакція в нього дай боже. Ще є поняття лівака.

Особисто передивився всю демку з ВХ. Якщо там по вашому чіти то по порядку перманентний бан ща ляже на половину сервака хто буде біш менш вспливать в грі :D

Опубліковано

2 silia вот и я так говорил что демки с читерами надо смотреть с включенными читами...

эту демку не смотрел по этому ничего никому доказывать не собираюсь!

Опубліковано
Причем прослушать он его не мог, прямо перед этим он снял еще одного и звук шагов, даже если тот только подбегал к нычке, услышать было нельзя

Звук якраз таки там чуть !!! Спеціально передивився цей момент

Опубліковано

не знаю как вас но меня уже достал "яркий представитель сексуальных меньшинств" - nexus

вот его не мешало бы забанить, жаль что не могу записать демку (не пойму почему не работает в консоли команда - "save")

и такой вопрос почему не показывает IP подключившегося нового игрока

Опубліковано
не знаю как вас но меня уже достал "яркий представитель сексуальных меньшинств" - nexus

вот его не мешало бы забанить, жаль что не могу записать демку (не пойму почему не работает в консоли команда - "save")

Его ІР 10.10.102.38 ........ а што б записать демку пишеш record и название демки, а когда всё , то пишеш слово stop ----

Опубліковано

рот закрой вася ...никуя се ... общяйся нормально

Опубліковано

Це вже в охоту на відьм перетворюється :(

Всі всіх підозрюють, хто де дасть лівий хед зразу чітер :)

Не набридло ще ? )

Опубліковано

та те шо підозрюють то мені якось всё равно , а вот немачого лишнього говорить...=(

Опубліковано

Коли не зайду спостеріаю в онлайні одну і ту ж розмову тільки з різними дійовими особами

"Та ти чітер

Неа

Да ти сам чітер

нє я ніколи

О він тоже чітєр

ітд..."

:(

Опубліковано
Це вже в охоту на відьм перетворюється :P

Всі всіх підозрюють, хто де дасть лівий хед зразу чітер :)

Не набридло ще ? )

тут уже праноей пахнет нада психолога срочно на сервак=) :blush::D

Опубліковано

по просьбе [kill_the_bots] выклал демки с ночьки на фтп в папку Геймс / Каунтер Демос

:smile-zachot:

Опубліковано

Б...ля щено іграли. Я тобі скажу Сіля, що мене вже той Qaz мене вже задувбав своїм чітерством.

МОЖЕ ВЖЕ КІНЕЦЬ-КІНЦІВ ЗАБАНИШ... :unsure:<_<

Опубліковано

грав Кс... незнаю... але мені здається шо DJ Kefir чітер...

записав демку, прошу її розглянути і врахувати ) :P

демка лежить на ФТП в корні... kefir.dem :P

Опубліковано

Дімон +1 цей дж кефір натурліх був с чітом :) , тіп бігав кідав собі флешкі під ногі і при цьому коли ще сліпий умудрявся робити -2 :) . Я сам сидів і дивився за ним хвилин 10 певно :) , а коли написам йому "чіт оф" він через 2хв відразу вийшов видно побачив шо я сижу в спектрах і дивлюсь за ним :) .

Опубліковано

Розлабтесь! Сервак змінили, але нічого не змінилося. Тут на чесність не варто сподіватися. А виловлювати їх безполезно.

На серваку сидять і профі. :)

Опубліковано

слухайте це не нармально !!!

торік і кмд.. (ну ви походу адміни)

або грайте троха в КС або дивіться хоча б демкі!!!

я закінув демку на чітерство DJ Kefir і шо ? нічо !

так і дальше рве 40 на 5 ... норма правда....

прийміть міри будь-ласка.. :unsure:

Опубліковано

DJ Kefir грає кожен день з Вулхаком з таким ранком який написав Фентези ........ Торик и КМД на стока уже сасрали сервер што не охота на нём играть !

Опубліковано

агент не кіпешуй... треба просто викласти демку ... але не тікільки..

треба все заповнити по формі... тіпа ІР, і всі приколи так як на початку

нада забанити його.. :unsure:

Опубліковано

яке нах айпі і т.д.

ти бачиш реальне айпі з якого конектяться?

НІ - і не побачиш

сервак не настроєний - а урізаний після біоса реального

поробили настройки бля

амх_вотемап нізя писати бо там реально 10 карт після яких мона запропонувати на вибір -

а прикольно те шо реально карт то 11 - гигг - ржу нє магу..

пірдєц...

мати , нікі з матами - і адмінам ПОХ

а ти кажеш не кіпішуй - тут ти вивісив демки - їх ніхто не буде дивитись - бо це не нео2 на яке можна там накатати чи забанити

адмінам нічого не докажеш - але єдине прохання "дайте хоч комусь адмінку - хто не нянчить дітей і жінку, хоч би якись толк був би"

ні одного ні іншого адміна я на серваку не бачив як "адмін"

тоді питання якого милого не дали адмінки сілі???

тіпа дали! га:?

скажете так - він який день не може зайти в адмін - питання тоді ваше цих лишніх двіжняків і образ

трохи зважте на ці всі пости і проблеми - і може "божа рука" таки шось зробить..??? :unsure:

от сьоня зайшов на сервак - поки не почались кіфіри і т.д. - чітери іі їм пох на всіх - і на адмінів)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...