Перейти до змісту

Політика та політичні партії

bohgdan

Життя країни  

8 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Відповідно виникає питання а для чого людині вступати в партію? На моє глибоке переконання люди вступають у лави партії щоб приймати участь у житті країни, пропонувати своє бачення, обговорювати законодавчі ініціативи партії. На даний момент партія якщо на неї поглянути із сторони є закритим клубом який живе своїм життям. Мало того в середині партії є ще й декілька рівнів. На самому дні знаходяться рядові члени партії якім видали партійні квитки та забули про них. на наступному рівні знаходяться люди які завдяки партії отримали певні посади і що саме цікаво тут уже вони забули про партію і про те що необхідно працювати на її престиж. І на сам кінець на вершині партійної ієрархії знаходяться лідери що забезпечують підтримку партії серед електорату. Так от я вважаю що допоки усі 3 рівні партійців не начнуть між собою співпрацювати до тих пір і підтримка серед людей буде залежать лише від їх прихильності до того чи іншого лідера. На мою думку партія повинна делегуючи своїх представників у органи влади повинна брати з них зобов’язання працювати на авторитет партії а якщо вони не виконують своїх зобов’язань то врахувати можливість їх відкликання із займаних посад. На даний момент ситуація виглядає так що рядові члени партії не мають ніякої можливості навіть спробувати висунути свою посаду на виборах. А перед кожними виборами в партійних осередках розпочинаються торги за місця у списку партії, і хто більше дав той і пройшов на виборах. Але саме тоді розпочинається саме страшне, Особа що придбала собі місце у прохідній частині списку займає певну посаду і забуває про те що вона повинна працювати для людей підіймаючи тим самим престиж партії по спискам якої вона прийшла у владу. І саме тоді розпочинається не популяризація партії а якраз навпаки чиновники що дорвалися до влади починають усією своєю роботою або бездіяльністю викликати у людей негативне ставлення до своєї партії. На мою думку кожній член партії що обирається наприклад до районних або обласних рад. Повинен закріпити за собою певний регіон (декілька сіл- для районної ради) і з перших же днів на займаній посаді вести роботу серед виборців (проводити зустрічі, допомагати у вирішені їхніх нагальних потреб, подавати депутатські запити та інше) якщо така робота буде вестись на усіх рівнях та протягом усієї каденції а не у останні 2 місяці перед виборами, то рейтинг партії не буде коливатись на межі проходження чотирьох відсоткового бар’єру. Така ж ситуація повинна бути і серед рядових членів партії а то про них згадують лише коли потрібно розповсюдити агітацію чи рознести сірники та аптечки перед черговими виборами. Рядові члени повинні бути задіяні також у обговоренні законодавчих ініціатив та брати участь у заходах організованих партією.

Спілкуючись з людьми на місцях стає зрозуміло люди не вірять партіям тому що представники партій на місцях дискредитували не лише себе а й усю партію разом із лідером і те що більшість людей втомилися від пошуку правди та справедливості. Більшість органів як місцевої так і центральної влади себе дискредитували і виборці більше нікому не вірять а ті хто вірять ідуть на поводу дешевому популізму. Я не кажу що популізм це добре але якщо немає популізму у передвиборчій рекламі то обов’язково повинен бути конструктивізм, простий та зрозумілий звичайним людям тому що рядові виборці не читають програм кандидатів а оцінюють роботу усієї їх команди. А коли люди що представляють кандидата на місцях самі згадують про виборців лише за місяць до виборів то відповідно і дискредитують свого кандидата.

Висновок тут лише один. Напевно ми як суспільство ще не доросли до того рівня коли люди самі будуть впливати на життя країни.

Автор Богонос Богдан

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шановний Богдане, Ви, як член "ІПУ", маєте зрозуміти пару речей, перед тим, як проводити PR-кампанію в інтернеті.

1. Та більшість людей, що потенційно можуть якось зреагувати на Ваші заклики - достатьно освітчені і тому можуть реагувати і оцінювати Вас хоча б по Вашій грамотності, яку на форумах та й взагалом в інтернеті видно зразу. У Вас вона, нажаль, не на належному рівні, тому я вже можу зробити перші(дай бог не останні) висновки стосовно Вашої персони.

2. Якщо людина знає, що таке компьютер та інтернет і ця людина цікавиться політичним життям нашої країни - Вам потрібні будуть досить вагомі та аргументовані фрази та заклики, а не загальні фрази будь-якої політичної течії.

Дякую за увагу, Di.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думаю Ви мене не зовсім правильно зрозуміли. Я не нівякому разі не збирався проводити (PR-кампанію в інтернеті). Єдине що хотілось поділитись з відвідувачами форуму своїми думками та почути що вони думають з цого приводу. І ще я в жодному разі на збирався агітувати за будь яку партію так як нажаль вони все більше розчаровують.

Di - дякую за конструктивну критику.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...