Перейти до змісту

Продам м'який куточок на кухню

Valik1

Рекомендовані повідомлення

Продаю м'який куточок, стіл, 3 табуретки,

ціна за все 2000грн.

Це на 300 грн дешевше його вартості.

Комплект новий (не вживаний).

Продаю , бо не вписується мені

в кухню після ремонту(поспішив його замовляти).

Матеріал - дуб.

post-8189-1271963302,2_thumb.jpg

post-8189-1271963416,51_thumb.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а можливо сам куточок якось заміряти, бо в мене кухня невелика і цікавить скільки приблизно потрібно площі для того щоб розумно (щоб можна було пройти

) вмістити стіл з уголком. Хоча б приблизний розмір самого прямокутника, що має утворитися. І ще чи є там можливість перекрутити так скажімо "L" на "Г"?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а можливо сам куточок якось заміряти, бо в мене кухня невелика і цікавить скільки приблизно потрібно площі для того щоб розумно (щоб можна було пройти

) вмістити стіл з уголком. Хоча б приблизний розмір самого прямокутника, що має утворитися. І ще чи є там можливість перекрутити так скажімо "L" на "Г"?

Розміри куточка : 1,0*1,4м.

він трохи менший від стандартного.

перекрутити думаю можна(якщо постаратись)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну, а глибина від стінки, якшо міряти і до кінця сидіння?, бо бігаю з метром по кухні і не можу зорієнтуватися. І більш конкретніше про "перекрутити думаю можна(якщо постаратись) ". Бо мені якшо там всі кріплення не передбачені для зміни кута то точно не підійде :( . І ще цікавить розмір столу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну, а глибина від стінки, якшо міряти і до кінця сидіння?, бо бігаю з метром по кухні і не можу зорієнтуватися. І більш конкретніше про "перекрутити думаю можна(якщо постаратись) ". Бо мені якшо там всі кріплення не передбачені для зміни кута то точно не підійде :( . І ще цікавить розмір столу

глибина (від стінки докраю сидіння) - 58см.

глибина сидіння - 41см

стіл - 90*60см, висота столу - 75см.

ті, хто його виготовляв сказали, що можна перекрутити на іншу сторону

за додаткову плату (орієнтовно 50грн)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Все. Домірялась. :_11: Получилося що кухонний стіл стоїть прямо в проході. І щоб долізти до плити чи мийки то пересуватися тра буде або по-пластунськи ато вчитися літати...Шкода, а я вже так розмічталася....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

продано

можна закривати тему

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...