Перейти до змісту

Продам БЖ

SaniTTO

Рекомендовані повідомлення

Блок живлення в хорошому стані, у використанні приблизно 2 роки, гарантія закін4илась. Розбирався для чистки від пилу.

опис тут

ціна 500 грн + торг

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Розгляну варіант купівлі за 350 грн. Розказую чому: він у тебе в користуванні 2 роки, закінчилась гарантія, крім того ти його розбирав. Аналогічний БЖ тут коштує 531 грн. І це новий. Якщо погоджуєшся або маєш своїх варіанти, то пиши в ПМ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Розгляну варіант купівлі за 350 грн. Розказую чому: він у тебе в користуванні 2 роки, закінчилась гарантія, крім того ти його розбирав. Аналогічний БЖ тут коштує 531 грн. І це новий. Якщо погоджуєшся або маєш своїх варіанти, то пиши в ПМ.

Там не аналогі4ний БЖ. Глянь на характеристики. Так, гарантії нема, але те що я його розбирав ні4ого не озна4ає, він не паяний, просто знамалася кришка для 4истки від пилу (зірвана пломба, але гарантія і так закін4илась)

P.S. за 350 грн я сам не проти такий бж взяти, можу і не один ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Там не аналогі4ний БЖ. Глянь на характеристики. Так, гарантії нема, але те що я його розбирав ні4ого не озна4ає, він не паяний, просто знамалася кришка для 4истки від пилу (зірвана пломба, але гарантія і так закін4илась)

P.S. за 350 грн я сам не проти такий бж взяти, можу і не один ;)

Моя остаточна пропозиція - 400 грн. Якщо що, то пиши.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Віддам за 450 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вибачай, дорого.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...