Перейти до змісту

Продам БЖ

SaniTTO

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Блок живлення в хорошому стані, у використанні приблизно 2 роки, гарантія закін4илась. Розбирався для чистки від пилу.

опис тут

ціна 500 грн + торг

Опубліковано

Розгляну варіант купівлі за 350 грн. Розказую чому: він у тебе в користуванні 2 роки, закінчилась гарантія, крім того ти його розбирав. Аналогічний БЖ тут коштує 531 грн. І це новий. Якщо погоджуєшся або маєш своїх варіанти, то пиши в ПМ.

Опубліковано
  В 22.04.2010 в 08:50, Smith сказав:

Розгляну варіант купівлі за 350 грн. Розказую чому: він у тебе в користуванні 2 роки, закінчилась гарантія, крім того ти його розбирав. Аналогічний БЖ тут коштує 531 грн. І це новий. Якщо погоджуєшся або маєш своїх варіанти, то пиши в ПМ.

Там не аналогі4ний БЖ. Глянь на характеристики. Так, гарантії нема, але те що я його розбирав ні4ого не озна4ає, він не паяний, просто знамалася кришка для 4истки від пилу (зірвана пломба, але гарантія і так закін4илась)

P.S. за 350 грн я сам не проти такий бж взяти, можу і не один ;)

Опубліковано
  В 22.04.2010 в 19:57, SaniTTO сказав:

Там не аналогі4ний БЖ. Глянь на характеристики. Так, гарантії нема, але те що я його розбирав ні4ого не озна4ає, він не паяний, просто знамалася кришка для 4истки від пилу (зірвана пломба, але гарантія і так закін4илась)

P.S. за 350 грн я сам не проти такий бж взяти, можу і не один ;)

Моя остаточна пропозиція - 400 грн. Якщо що, то пиши.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...