Перейти до змісту

DYNDNS и ADSL ротуер ДАТАГРУП

Рекомендовані повідомлення

как настроить, подскажите, можем видно из сети, только не перенаправляет на нужный компьютер вообще, все уже перепробовал, может кто сталкивался, подскажите!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Датагруп видає своїм клієнтам сірі ІР адреси.

Тому DynDNS буде прив'язувати сіру ІРшку до хосту. 

З Інтертет зайти на неї буде не можливо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знаю шо для Юр осіб білий айпі стоїть 18 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вже була таке тема, і там було рішення...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Рішення можна підбирати відповідно до задачі.

Якщо задача - віддалений доступ до ПК, то вирішується через TeamViewer

Ігри -Hamachi

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Рішення можна підбирати відповідно до задачі.

Якщо задача - віддалений доступ до ПК, то вирішується через TeamViewer

Ігри -Hamachi

Згідний але прямий тунель краще. Бо тім вієвер змінюється пароль після перезагрузки або після реконнекту,

а хамач глюкавий останнім часом став, якщо працює через свої сервакі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Згідний але прямий тунель краще. Бо тім вієвер змінюється пароль після перезагрузки або після реконнекту,

В TeamViewer ставиш постійний пароль і все ніяких проблем постояний код і пароль який забажаєш ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

да тільки тім вьювер трошки не зручний, і він не такий вже й безкоштовний, та й потреміналу треба працювати в 1С, жаль, в Укретелекома з цими заморочками проблем взагалі нема, "бігає" аж бігом :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да тільки тім вьювер трошки не зручний, і він не такий вже й безкоштовний, та й потреміналу треба працювати в 1С, жаль, в Укретелекома з цими заморочками проблем взагалі нема, "бігає" аж бігом :)

Хамачі можна юзати тікі в одному випадку, якщо на одній зі сторін білий ір, тоді він працює як прямий тунель! (вроді так)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хамач можно юзать в любом случае.

Использовал для терминальной 1с.

Инет на серваке - Укртелеком, а на клиенте - ДГ. Никогда проблем не было ни с той, ни с иной стороны.

Так что ставь хамач и не усложняй себе жизнь.

PS

Но если всё таки хочется "сложностей", то возьми "белый" IP для ДГ, поставь OpenVPN - и будет тебе прямой тоннель.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хамач можно юзать в любом случае.

Использовал для терминальной 1с.

Инет на серваке - Укртелеком, а на клиенте - ДГ. Никогда проблем не было ни с той, ни с иной стороны.

Так что ставь хамач и не усложняй себе жизнь.

PS

Но если всё таки хочется "сложностей", то возьми "белый" IP для ДГ, поставь OpenVPN - и будет тебе прямой тоннель.

Коли хамачі працює через свої сервакі то швидкість там обрізана, тому і треба, що б він працював на пряму.

В принципі я не пробував, але можливо вийде настроїти OPENVPN на датагруп?

P.S. В самого на роботі та вдома стоїть класна штука...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да, скорость на хамаче падает - но её вполне хватает, чтобы по терминалке 1С юзать.

А как только появится белый IP, то ИМХО нужно влючать OpenVPN - раз уж так хочется прямых каналов и полного контроля.

На ДГ юзал ОпенВПН - всё шустро летало. Но потом из-за смены офиса и невозможности взять белый ИП - перешел на хамач.

По большему счету, бух разницы вообще не увидел :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не буду створювати окрему тему, підскажіть будь-ласка таке:

Припустімо ситуацію, є роутер dir 300, з функцією DynDNS. Піднімає він наприклад PPPoE сессію на Укртелеком, отримує білу ай-пі. На одному з домашніх компів піднято фтп а на другий я хочу ходити радміном. Для цього я :

1) реєструюсь на ДинДНС і вказую на роутері логін, пароль і обране доменне ім'я;

2) настроюю маршрутизацію в роутері так, щоб при звертанні на "доменне ім'я":порт 21 переадресовувало на "локальна машина з фтп":порт 21

3) настроюю маршрутизацію в роутері так,, щоб при звертанні на "доменне ім'я":порт радміна переадресовувало на "локальна машина на яку хочу ходити":порт радміна.

І після цього з любої точку лажу на свою мережу, так?

П.С. Ще нема білої ай-пі, тому не можу спробувати, але хід думок правильний????

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да, скорость на хамаче падает - но её вполне хватает, чтобы по терминалке 1С юзать.

А как только появится белый IP, то ИМХО нужно влючать OpenVPN - раз уж так хочется прямых каналов и полного контроля.

На ДГ юзал ОпенВПН - всё шустро летало. Но потом из-за смены офиса и невозможности взять белый ИП - перешел на хамач.

По большему счету, бух разницы вообще не увидел :)

А хтось пробував без білого ір, тоїсть приконнектитись до ір ДГ а потім переадресувати на внутрішній ір ДМ? в принципі опен може таке зробити, а от построїти до самого білого ір ДГ нема можливості?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...