MACCEN Опубліковано 21 Квітня, 2010 в 10:03 #1 Опубліковано 21 Квітня, 2010 в 10:03 как настроить, подскажите, можем видно из сети, только не перенаправляет на нужный компьютер вообще, все уже перепробовал, может кто сталкивался, подскажите!!!
fog Опубліковано 21 Квітня, 2010 в 10:45 #2 Опубліковано 21 Квітня, 2010 в 10:45 Датагруп видає своїм клієнтам сірі ІР адреси.Тому DynDNS буде прив'язувати сіру ІРшку до хосту. З Інтертет зайти на неї буде не можливо.
BiMW Опубліковано 21 Квітня, 2010 в 10:48 #3 Опубліковано 21 Квітня, 2010 в 10:48 Знаю шо для Юр осіб білий айпі стоїть 18 грн.
biter Опубліковано 21 Квітня, 2010 в 10:51 #4 Опубліковано 21 Квітня, 2010 в 10:51 вже була таке тема, і там було рішення...
fog Опубліковано 21 Квітня, 2010 в 11:05 #5 Опубліковано 21 Квітня, 2010 в 11:05 Рішення можна підбирати відповідно до задачі.Якщо задача - віддалений доступ до ПК, то вирішується через TeamViewer Ігри -Hamachi
BiMW Опубліковано 21 Квітня, 2010 в 11:14 #6 Опубліковано 21 Квітня, 2010 в 11:14 Рішення можна підбирати відповідно до задачі.Якщо задача - віддалений доступ до ПК, то вирішується через TeamViewer Ігри -HamachiЗгідний але прямий тунель краще. Бо тім вієвер змінюється пароль після перезагрузки або після реконнекту,а хамач глюкавий останнім часом став, якщо працює через свої сервакі
nikolas Опубліковано 21 Квітня, 2010 в 11:23 #7 Опубліковано 21 Квітня, 2010 в 11:23 Згідний але прямий тунель краще. Бо тім вієвер змінюється пароль після перезагрузки або після реконнекту, В TeamViewer ставиш постійний пароль і все ніяких проблем постояний код і пароль який забажаєш
MACCEN Опубліковано 11 Травня, 2010 в 14:30 Автор #8 Опубліковано 11 Травня, 2010 в 14:30 да тільки тім вьювер трошки не зручний, і він не такий вже й безкоштовний, та й потреміналу треба працювати в 1С, жаль, в Укретелекома з цими заморочками проблем взагалі нема, "бігає" аж бігом
BiMW Опубліковано 11 Травня, 2010 в 15:00 #9 Опубліковано 11 Травня, 2010 в 15:00 да тільки тім вьювер трошки не зручний, і він не такий вже й безкоштовний, та й потреміналу треба працювати в 1С, жаль, в Укретелекома з цими заморочками проблем взагалі нема, "бігає" аж бігом Хамачі можна юзати тікі в одному випадку, якщо на одній зі сторін білий ір, тоді він працює як прямий тунель! (вроді так)
akamuza Опубліковано 11 Травня, 2010 в 18:33 #10 Опубліковано 11 Травня, 2010 в 18:33 Хамач можно юзать в любом случае.Использовал для терминальной 1с.Инет на серваке - Укртелеком, а на клиенте - ДГ. Никогда проблем не было ни с той, ни с иной стороны.Так что ставь хамач и не усложняй себе жизнь.PSНо если всё таки хочется "сложностей", то возьми "белый" IP для ДГ, поставь OpenVPN - и будет тебе прямой тоннель.
BiMW Опубліковано 12 Травня, 2010 в 05:58 #11 Опубліковано 12 Травня, 2010 в 05:58 Хамач можно юзать в любом случае.Использовал для терминальной 1с.Инет на серваке - Укртелеком, а на клиенте - ДГ. Никогда проблем не было ни с той, ни с иной стороны.Так что ставь хамач и не усложняй себе жизнь.PSНо если всё таки хочется "сложностей", то возьми "белый" IP для ДГ, поставь OpenVPN - и будет тебе прямой тоннель.Коли хамачі працює через свої сервакі то швидкість там обрізана, тому і треба, що б він працював на пряму.В принципі я не пробував, але можливо вийде настроїти OPENVPN на датагруп?P.S. В самого на роботі та вдома стоїть класна штука...
akamuza Опубліковано 12 Травня, 2010 в 13:26 #12 Опубліковано 12 Травня, 2010 в 13:26 Да, скорость на хамаче падает - но её вполне хватает, чтобы по терминалке 1С юзать. А как только появится белый IP, то ИМХО нужно влючать OpenVPN - раз уж так хочется прямых каналов и полного контроля. На ДГ юзал ОпенВПН - всё шустро летало. Но потом из-за смены офиса и невозможности взять белый ИП - перешел на хамач. По большему счету, бух разницы вообще не увидел
4iter Опубліковано 12 Травня, 2010 в 14:05 #13 Опубліковано 12 Травня, 2010 в 14:05 не буду створювати окрему тему, підскажіть будь-ласка таке:Припустімо ситуацію, є роутер dir 300, з функцією DynDNS. Піднімає він наприклад PPPoE сессію на Укртелеком, отримує білу ай-пі. На одному з домашніх компів піднято фтп а на другий я хочу ходити радміном. Для цього я :1) реєструюсь на ДинДНС і вказую на роутері логін, пароль і обране доменне ім'я;2) настроюю маршрутизацію в роутері так, щоб при звертанні на "доменне ім'я":порт 21 переадресовувало на "локальна машина з фтп":порт 21 3) настроюю маршрутизацію в роутері так,, щоб при звертанні на "доменне ім'я":порт радміна переадресовувало на "локальна машина на яку хочу ходити":порт радміна.І після цього з любої точку лажу на свою мережу, так?П.С. Ще нема білої ай-пі, тому не можу спробувати, але хід думок правильний????
BiMW Опубліковано 13 Травня, 2010 в 06:25 #15 Опубліковано 13 Травня, 2010 в 06:25 Да, скорость на хамаче падает - но её вполне хватает, чтобы по терминалке 1С юзать. А как только появится белый IP, то ИМХО нужно влючать OpenVPN - раз уж так хочется прямых каналов и полного контроля. На ДГ юзал ОпенВПН - всё шустро летало. Но потом из-за смены офиса и невозможности взять белый ИП - перешел на хамач. По большему счету, бух разницы вообще не увидел А хтось пробував без білого ір, тоїсть приконнектитись до ір ДГ а потім переадресувати на внутрішній ір ДМ? в принципі опен може таке зробити, а от построїти до самого білого ір ДГ нема можливості?
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.