TreNeR Опубліковано 19 Квітня, 2010 в 11:33 #1 Опубліковано 19 Квітня, 2010 в 11:33 Хочу перебрать барабан задней втулки ХТ. Нужен спецдевайс. Возможно у кого нибудь есть. Одолжите на один-два дня.
Shkoder Опубліковано 19 Квітня, 2010 в 14:51 #2 Опубліковано 19 Квітня, 2010 в 14:51 проскакивает втулка? у меня тоже иногда.. хотя втулка совершенно новая. так что, если кто-то одолжит такой инструмент, то буду не против войти в субаренду =)
Artem! Опубліковано 19 Квітня, 2010 в 20:08 #3 Опубліковано 19 Квітня, 2010 в 20:08 сори за офтоп, а как это проскакивает втулка?, сколько их у меня было с таким не стыкался...
TreNeR Опубліковано 19 Квітня, 2010 в 20:23 Автор #4 Опубліковано 19 Квітня, 2010 в 20:23 Я заметил что проскоки именно когда прохладно. Возможно слишком густая смазка, или её много. По инструменту - можно сделать из головки диаметр 29мм ширина зубца 2,5мм Спасибо Ярику за подсказку. Сделать её особой сложности нету, просто думал может у кого нибудь есть. Штука неособо нужная на каждый день 2 Artem! под нагрузкой, когда давишь на педаль, то такое впечатление что проскакивает цепь на один зуб.
Shkoder Опубліковано 19 Квітня, 2010 в 20:25 #5 Опубліковано 19 Квітня, 2010 в 20:25 TreNeR, есть еще мнение, что проскакивать могут и мелкие звезды если плохо натянута цепь. недорегулированный переклюк тоже может помочь.. в общем, я планирую завтра у себя все по кругу проверить чтобы найти причину. отпишусьArtem!, я имел в виду довольно редкую неисправность, когда трещотка в задней втулке иногда перестает передавать усилие с кассеты на колесо, причем только под большим усилием и определенном стечении обстоятельств - например, у меня это происходит только на комбинациях 2-6 и 2-7 и только если я перестаю подтягивать педали контактами - педалирование в результате идет силовыми рывками.TreNeR, по последнем сообщению. какая головка нужна? у меня есть много бесхозных. также имеются тиски, шлифмашинка и гравер.
TreNeR Опубліковано 19 Квітня, 2010 в 20:37 Автор #6 Опубліковано 19 Квітня, 2010 в 20:37 Головка любая. Главное внешний диаметр и место куда вставить вороток. Резьба на барабане ЛЕВАЯ!!!! ЗЫ Вот барабан в разборе
Shkoder Опубліковано 20 Квітня, 2010 в 22:46 #7 Опубліковано 20 Квітня, 2010 в 22:46 TreNeR, переборка решила проблему?
TreNeR Опубліковано 21 Квітня, 2010 в 06:53 Автор #8 Опубліковано 21 Квітня, 2010 в 06:53 Пока не перебирал, но и пока не проскакивает. Возможно смазка как-то "размазалась"ЗЫ Фотки не мои. Найденые в нете.ЗЫЫ но перебирать буду всеравно
Atarax Опубліковано 3 Січня, 2011 в 17:50 #9 Опубліковано 3 Січня, 2011 в 17:50 перебирав?Треба такий самий інструмент. В кого є, позичте, привезу з пивом. А то барабанец вже ооой як давно хоче чистки та змазки
TreNeR Опубліковано 3 Січня, 2011 в 20:41 Автор #10 Опубліковано 3 Січня, 2011 в 20:41 После двух недель езды проскакивать перестала. Видимо лишняя смазка, из-за которой предположительно залипали собачки, размазалась. В любом случае сейчас кроссмаксы не залипают
Atarax Опубліковано 10 Січня, 2011 в 19:36 #11 Опубліковано 10 Січня, 2011 в 19:36 Чергова спроба розібрати біду під назвою Deor закінчилась невдачею...хоча як сказати. Відкрутити ту саму, хитро-мудру гайку так і не вдалось. Напильник розколовся, а гайка ні на мм не пішла. Після цього зняв барабан з втулки, заглянув на його задню сторону, яка прилягає до втулки і офігів. Під нехитрим пильником виявив насипний кульковий підшипник. Змазка на кульках була файного, темно червоного кольору. Взяв уайт спірітус і давай все це добро вимивати. Розчинник заливав саме через підшипник, а витікав він з іншої сторони барабана. І о чудо, при прокручуванні стало чути трєщотку Мив поки не закінчився розчинник. Витікала з барабана темно червона суміш іржі, залишків старої змазки та піску Поняття не маю скільки той барабан відїздив до мене і перебирав чи мив його хтось(в цьому я сумніваюсь), але тепер я дивуюсь як люди їздять на таких втулках по пару років ніразу їх не перебираючи Після того як закінчився розчинник, просушив барабан та напхав його через той же самий насипний підшипник щойно винайденою змазкою яка складається з Літолу, цепного масла Моторекс, силіконового спрею і бензину Результат відчувся на звук одразу. Дійти до барабану без розбрирання втулку звичайно ж ніяк. Переборка самої втулки показала, що жити їй лишилось лічену сотню-другу кілометрів і то суто для тренувань, бо котити їй вже не дано На половині осі збоку барабана різьба безпощадно злизана. Здається з того ж таки боку (якось не звернув особливої уваги) на конусі є два хороших коца та сліди корозії. Виявлено парочку покоцаних кульок. "Врач сказал в морг", але я поставив це все назад, як треба змазав, зкрутив і буду вбивати
S30 Опубліковано 10 Січня, 2011 в 20:01 #12 Опубліковано 10 Січня, 2011 в 20:01 Минулого, тобто вже позаминулого року проводив Діору профілактику. Крутив спецдевайсом+трубний ключ. Девайс придбаний свого часу на Велозоні (от кому я його дав покористувати вже незгадаю, а прохач не признається). Розкручується все дуже просто і легко. "Собачки" можуть заліпати від занадто консистентної змазки (так було в мене), або закоксованої старої. Цитата Під нехитрим пильником виявив насипний кульковий підшипник. А що ти там хотів побачити? Все нове - добре забуте старе.
Atarax Опубліковано 10 Січня, 2011 в 20:53 #13 Опубліковано 10 Січня, 2011 в 20:53 В 10.01.2011 в 20:01, S30 сказав: А що ти там хотів побачити?Хитрий пильник. Під яким би був чистіший підшипник.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.