Перейти до змісту

Куплю "Абсент"

mrZED

Рекомендовані повідомлення

absent.jpg

Потрібна пляшечка "зеленого змія", тобто Абсент :friday:

0.5 або 0.7Л

Найкращий варіант - контрабанда з Європи. Тому хто може запропонувати щось - пишіть ціну в приват :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тю . . . так у "Сільпо" на власні очі у відділі алкоголю бачив. Тим більше, що в Україні він не заборонений на відміну від Європи. Чи вам ексклюзив подавай? :friday:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

то це і так ясно, що він в кожному нормальному супер-маркеті є. <_<

але тут є два "но":

1) не хочу переплачувати, купуючи в якомусь брендовому маркеті, Фуршеті чи Там-Тамі

2) знаю, що люди возять елітні напої з Європи (саме європейської якості, а не укр. підробки) за цінами Made in Ukraine.

Того і питаю, що може в когось є "лишня" бутилочка, куплю з рук :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На автобазарі достатньо людей який торгують всякими европейськими напоями і харчами, пройдись в четверг-неділю, пошукай, попитай ціни.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2) знаю, що люди возять елітні напої з Європи (саме європейської якості, а не укр. підробки) за цінами Made in Ukraine.

В Там-Тамі є абсент українського виробництва та італійського (імпортований). Різниця по ціні між ними майже в 2-ва рази...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Маю почату 0,7 нехватае десь грам 100, пробували, обміняю на 2-3 бутилки хлібного дару. Якшо цікавить пиши в ПЛ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Маю почату 0,7 нехватае десь грам 100, пробували, обміняю на 2-3 бутилки хлібного дару. Якшо цікавить пиши в ПЛ.

а текіли початоі часом не маєш помінявби на дві пляшкі самогону :friday:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і що, воно таке недобре, якщо ви не допили..?? ;)

соррі...:rolleyes: цікаво просто.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://vkontakte.ru/id21729388

продає абсент :friday:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і що, воно таке недобре, якщо ви не допили..?? ;)

соррі...:rolleyes: цікаво просто.

Кому як. А вобще на любителя. Правда не по рецепту пробували. Нехватае цукру кубиками і ложки з дірками, а так сподобалось, і не тільки мені.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...