Перейти до змісту

Порадьте ADSL модем

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Я, до прикладу, вже дивлюся в сторону Wireless-n технології. Та в сторону роутера на кшталт Такого.

Там є багато моделей. Все можна подивитися і почитати.

Опубліковано

щодо надійносто, то скажу, що у менеZyxel P660HTW2 EE і все що тобі нада є, але з налаштуваанням попаритися прийдеться. І якщо надумаєш доставляти вай-фай антену, то вона тут незнімається, отже або гарантія, або додаткова антена.

Опубліковано

DLink 2650

Чим він кращий за D-Link DSL-2640 щоб за нього переплачувати 80-100 грн.?

з анехМ зараз дружать всі адсл модеми.

ой не всі

Опубліковано

DLink 2650

Чим він кращий за D-Link DSL-2640 щоб за нього переплачувати 80-100 грн.?

2650U має USB. до якого можна підключити флешку чи вінчестер і використовувати як мережеве сховище або можна підключити 3G модем.А Флешку воно буде бачити в Мережі як другий комп

ще Д-лінк в грудні випустив бета прошивку до його з в строєним торрент клієнтом що дає змогу модему самому качати торренти. правда зараз вроді на FAT16 воно тикі робить

Опубліковано

Модем-маршрутизатор ZyXEL Prestige 660HTW2 EE ADSL2+ ( Wi-Fi 802.11g+, 4LAN router 10/100 Base-T Ethernet) 100$

PS раніше використовував Модем-маршрутизатор D-Link DSL-2640U/BRU/C2 (802.11g Wireless ADSL Router, 1port ADSL , 4port 10/100BASE-TX Fast, 802.11e WLAN QoS (WMM/WME) ) але при появі тарифу ULTRA на Укртелекомі погано тримає AnnexM на ADSL2+ конектиться нормально (протестовано в Луцьким сапортом в 08/04/2010)

Опубліковано

але при появі тарифу ULTRA на Укртелекомі погано тримає AnnexM на ADSL2+ конектиться нормально (протестовано в Луцьким сапортом в 08/04/2010)

В мене D-Link DSL-2650U взагалі не конектиться на AnnexM. Чи то його мені не ввімкнули (подавав 2 заявки), чи ХЗ...

Опубліковано

скоріш не ввімкнули. я тоже подавав заявку 2 рази. AnnexM влючили на слідуючий день після 2ї заяки. а ULTRA появилась ще через 2 дні

Опубліковано

при роботі на "поганих" лініях Zyxel краще працює, і причому я про це я говорив тут, і у себе теж перевірено

Опубліковано

з анехМ зараз дружать всі адсл модеми.

ой не всі

як дивився? по відсутності можлвості вибору режима в налаштуваннях модему? так там і не буде. М-ка включається на дсламі

Опубліковано

imp13, а толку якщо в модемі нема такої модуляції? Нехай на дсламі буде аннекс м, а у модемі виставлено G.dmt, конект відбудеться? З мого досвіду - ні.

• 1 рік потому...
Опубліковано

Вот решил апнуть темку, чтоб новую не создавать. У знакомой дома "Домашний Интернет" от Киевстара. Как бы ей проще всего организовать Wi-fi в квартире? Я так понимаю, ей нужен роутер? Может кто-то из форумчан как раз продает свой или что-то такое? И какой лучше брать, посоветуйте, пожалуйста. Она обычный юзер без претензий, ей лишь бы ине с нормальной скоростью раздавался по квартире. :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...