Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Сьогодні, близько 16-00 раптово заблокувало всі вихідні дзвінки на моєму номері МТС, причому вхідні, СМС є. Переставляв карточку на інший телефон, перегружав свій,- ніфіга. Дзвоню на 111-ніяких блокувань нема, сволочі, блін. Залишив заявку, жду.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Такое часто бывает ночью. И позавчера утром было у меня и всех знакомых, у кого МТС. Сервис ^_^

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене таке перший раз <_<

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В моєї дівчини Супер Безліміт без контракту. Є купа хвилин як на дзвінки в середині мережі, так і на інші оператори. Тільки вчора активували пакет послуг на місяць, а додзвонитись на інші оператори не можна, хоч і є купа хвилин. Знімає гроші з основного рахунку, а оператор каже що так і має бути, і чути вони там нічого не хочуть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Розводняк це все акції контракти кредити все там де кажуть 0 копійок о смс все нуль значить лохотрон :mdr:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене така, мягко кажучи, *****, лажа з мтс вже не вперше. зла як.... як.... ну загалом ЗЛА! :mdr: ну добре, що просто немає як відправити смс типу "коцік я вже вдома. люблю. цилую"... ну а якщо щось термінове?! ну от не дай бог щось трапиться?.... ну що ж за й**п *** **ть, панове?! куди звертатися? на кого побризкатися ядовитою і злою слиною? ну дістало вже....(((00000272.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Отож-бо, вже ранок, а вихідні все ще заблоковані,- треба купляти АК-47, однозначно. :angry2:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...куди звертатися? на кого побризкатися ядовитою і злою слиною? ну дістало вже...

Думаєте допоможе? Навряд чи.

Вже звертався, сварився з ними і не раз. Коже працівник трактує все по своєму, то який це нафіг сервіс.

По ходу, експеримент із яйкотелекомом закінчиться дуже швидко і не на користь останнього.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За 6 лет пользования Киевстаром таких вещей не было.

А МТС это как бонусный номер.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Діло в тому, що більшість співробітників, друзів на МТС, якщо переходити то всім скопом :sq_ye:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Аналогичная ситуация. Практически все знакомые перешли на МТС :(

Жаль, что наш народ ценит халяву больше, чем качество.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене буває таке.блокує апсолютно усі вихідні сигнали.але завжди за годину -дві проходить.

один раз тре було терміново подзвонити, то дуууже злий був.оператори сказали шо "нічьо не знаюсть, і це моя проблема в телефоні"

а загалом, МТСом задоволений трошкі більше ніж повністю.і тарифи, і якість звязку.

користуюсь Супер МТС.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не пам'ятаю коли останній раз писав СМС живій людині. Тим більше за 39 коп.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора після обіду заборона вихідних дзвінків зникла і я зміг подзвонити. Отже дзвінок в ТЕХПІДТРИМКУ дав результат,- як і обіцяли, виправили проблему на протязі доби. Молодці, що тут скажеш. :smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...