Перейти до змісту

Не працює сторінка Київстар по відправці СМС

Рекомендовані повідомлення

Вже другу добу не працює сервіс Київстара по відправці СМС з офіційного сайту!

"Голос у телефоні" сказали, що почне працювати АЖ 29 березня!!!!!

Може хтось підкаже сайти з реально працюючим сервісом відправки смс саме на Київстар.

Дякую!

P.S. Обсяг відправлень СМС досить великий (25-40 шт за вечір)!

Тому варіант шпарити з телефону накладний по грошах і по незручності набору!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

також зіткнувся з даною проблемою..сайтів також не знайшов дієвих.

купляй пакет СМС в оператора підключай до компа і шпар 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спробуй програму, що в атачі:

smsko.rar

мабуть, таки з КС не працює, бо коди бере з сторінки оператора (( Але на МТС СМС пішло на ура.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не генерує картинку..з Київстаром складно завжди.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кілька місяців тому успішно відправляв СМС на номер Київстар з сторінки іншого оператора, здається Білайн. Зараз реєструє усіх. І виявляється щось типу соц мережі, а відправити СМС можна лише на номери Білайн!!!

Маю справу з оператором Київстар відносно недовго, але він мене вже кілька разів серйозно діставав.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На кол-центрі у них завжди відповідь: "Ви ж розумієте....", або ".... наші технічні служби працюють над усуненням проблеми". Якби абонент, недай Боже невчасно сплатив рахунок - все, штраф. А якщо проблема з мережею (була наприклад 1 березня, десь 15-16 годині, через яку у мене мало не зірвалася дуже важлива зустріч. Людина подумала,що я займаюся "розводняком"-дав номер, а він НЕ ОБСЛУГОВУЄТЬСЯ!!!!! НАВІТЬ ОБМАТЮКАТИ ОПЕРАТОРА НЕБУЛО МОЖЛИВИМ - НОМЕР ВІДКЛЮЧИЛИ)- нічого, "ми ж просимо у вас вибачення"....

ТОМУ У МЕНЕ ОСНОВНИЙ НОМЕР - МТС. А КИЇВ(ПОЗОРІЩЕ) ВИКОРИСТОВУЮ ЧЕРЕЗ КРАЙНЮ НЕОБХІДНІСТЬ!!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікаво... скільки користувався Київстаром, нічого подібного не було, тільки позитивні відгуки про роботу оператора. Чого не можна сказати про інших, особливо той же МТС з заморочками в call-центрі та ін.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Сьогодні нарешті Київстар набрався сміливості і у СМС повідомив, що час вирішення проблем з відправкою СМС з сайту перенесено на 17.00 12 квітня!!!

ледарі і брехуни!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

брехуни. роботу сервісу не відновили!!!

Для кого проблема відправлення смс з сайту важлива, пропоную обєднати свої зусилля і висловити своє невдоволення на сторінці "зворотній звязок"

http://kyivstar.ua/feedback/form/

Сподіваюся, що саме немала кількість звернень змусить їх відновити роботу сервісу, а ми зможемо зменшити свої витрати на звязок.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я думаю що вони відключили цю функцію не просто "по приколу" а через те що у них були вагомі причини. і хай ви їх завалите своїми скаргами - вони включать можливість відправки смс з сайту лише коли вирішать свою проблему

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Не пройшло і два місяці, як сервіс запрацював. Нарешті. Користуємося, поки знову не прикрили.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 року потому...

Сайт КС "ліг"? Чи це лише мені не щастить зайти на сторінку відправки СМС?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 5 місяців потому...

У КС знову "критичні дні" з сервісом відправки СМС з оф сайту.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...