Перейти до змісту

Каспаров - Інтерв’Ю Уп

kudrom

Рекомендовані повідомлення

http://pravda.com.ua/articles/2010/03/22/4882426/  - ось тут

Я думаю, что Путин в первую очередь бизнесмен. Он никакой не империалист и никакой не врожденный диктатор. У него, конечно, есть какие-то личные фобии, но, тем не менее, для него вопросы Грузии и Белоруссии – это вопросы все равно коммерческие.

читаємо і коментуємо :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікава стаття.

Каспаров завжди справляв враження розумної людини... недарма стільки років був кращим в шахах.

Неодноразово помічав занадто явну цензуру в Росії, відсутність різних свобод, на кшталт свободи слова і т.д(переписуюсь на різних ресурсах із росіянами). З того що чув, бачив склалось враження що Росія рухається до тоталітаризму, якщо не вже в ньому. Брехня і лицемірря в Росії звична річ (згадати той же "Курськ", "Норд Ост").

На рах фінансування Каспаровської опозиції із-за бугра - чорт його знає, я думаю що це є. Доречі жовтнева революція була проведена за рах Німецьких коштів!! Впринципі нічого нового Каспаров не сказав...важливо що він немовчить! Я особисто його поважаю, мені здається він патріот.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Впринципі нічого нового Каспаров не сказав...важливо що він немовчить! Я особисто його поважаю, мені здається він патріот.

Дивлячись про що. Назвати своїх спонсорів він чомусь відмовився, хоча скрізь пересувається з охороною :)

Відверто здивувала заява про те, що провал олімпіади в Сочі - приведе до краху Путінського режиму. Як на мене в положенні прем'єра йому менше усього щось загрожує - дах є "зверху" і демпферні прокладки знизу.

Взагалі не второпав як можна малювати образ Путіна олігарха-ФСБешніка. А от щодо того, що держава підім'яла ресурси під себе, то це досить логічно і "+" Путіну в рєпу за це та й за уміння використовувати ці ресурси теж.

Взагалі стаття нового майже нічого не відкрила (так корупція, так нема демократії, так тотальний контроль), хоча склалось враження, що опозиції особливо нема на що розраховувати, адже своїх пропозицій щодо розвитку країни вони не озвучували. А теза:

- Какую, на ваш взгляд, ошибку нельзя допустить Украине сейчас?

- Я вообще не люблю говорить "Украина", "Россия". Когда вы говорите "Украине" - это кто? Янукович? Тимошенко?

взагалі вибила з колії і заставила думати, що Каспарову більше підходить гасло: Я дерусь, потому что я дерусь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хай щастить

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я особисто його поважаю, мені здається він патріот.

А мені здається що він жiд ;)

материально-техническая база для строительства того "Сочи", которое задумал Путин, невозможна без аннексии Абхазии. Потому что 100 миллионов тонн грузов завезти с севера не удастся.

Еще один конспиролог доморощенный. Пора ему уже собирать чемодан и в Лондон, к Борисабрамычу. С такими "опозиционерами" Путину ничего не грозит

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як людина чесно відпрацьовує свій путінохліб

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А мені здається що він жiд   ;)

Бачите, як точно Пуцькін підбирає собі опозицію. Неизменно превосходній результат ;) (нагадую - Medvedko - з зони RU

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А мені здається що він жiд   ;)

Бачите, як точно Пуцькін підбирає собі опозицію. Неизменно превосходній результат ;) (нагадую - Medvedko - з зони RU

Да, отрабатываю путінохліб с путіномаслом, бо хочется еще и путіноковбаси. :)

Кста, по Каспарову - Путiн бизнесмен, а у бизнесмена-путiна в миру есть конкуренты которые не пожалеют деньжат для чОрного пиара. Особенно после того как некоторые ТНК выставили из проектов "Сахалин-1,2,3", сорвали сделку по продаже части "Юкоса" и т.д. Тут и "шакалящим у иностранных посольств"(с) достанутся серебренники, и каспарышам (с), ну и вильным журналистам какой-нить "Львiвськой зорi" будет чем заполнять свою желто-коричневую газетку. ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...