Перейти до змісту

На кого ви працюєте?

ronya

На кого ви працюєте?  

127 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

ronya

Я напишу свою думку, але в дискусію вступати не буду. Сприймеш - вері гут, ні - ще карще.

Є такий принцип або закон Парето. Багато соціологів, економістів, людей які вивчають принципи організації і управління вивели, що по відношенню до людей (маємо на увазі керівників і організаторів) ця пропорція ще менша і складає приблизно 7/93. Відчуваю, що ти до кінця і сам не розумієш за якими принципами і на яких засадах повинен будуватись той твій клуб. Так от.

Він ефективний тільки тоді коли з 7% є одна людина а решта ті що належать до 93%. Еле то не клуб а паства виходить. Обмін інформацією, звичайно, двосторонній, але конкретизація іде суто з одної сторони. У всіх інших випадках, якщо в клуб затусовується 2 і більше лідерів, то по своїй внутрішній природі між ними відбувається протистояння, або бажання виділитись. Є відхилення від правил. Наприклад тимчасове об'єднання для досягнення конкретної мети (не те що ти подумав, то може бути монополізація частини ринку, боротьба з конкурентом і тепе), але ми зараз не про те.

Є другий варіант клубу. Такий заклад на кшталт описаних в книгах англійських письменників початку ХХ ст. Але особливістю їх являлось те, що коли ти приходиш в клуб ти забуваєш про те хто ти є поза ним. Там діють свої правила і свої інтереси, як правило не комерційні.

Мені особисто подобається з "лідерами" бігати в пейнтбол, приймати участь в турнірі з боулінгу, спілкуватись і дискутувати на теми віддалені від конкретики кожного.

Ну приблизно от так...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 51
  • Створено
  • Остання відповідь
ronya

Я напишу свою думку, але в дискусію вступати не буду.

...

Оце вже зовсім інша справа, чітко висловив свою думку.

:ok2:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...