Перейти до змісту

собираю ПК для скачки с торентов

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

главный комп засильный и жрет много да и шумит ночью, а NAS задорогой...

посоветуйте самые слабые детали и подходящие для скачки с торента...

Опубліковано

Я думаю достатньо буде плати з інтегрованим Intel Atom, якшо хочеш щось нове.там маленькі вентилятори і його не чути. а Ось щодо бж не знаю який там не шумний.

Опубліковано

колись був такий проц VIA C3, тип аналог Pentium 3, але насправді по швидкості десь Celeron 300-400, не більше, так вот, це був єдиний проц який міг працювати взагалі без кулера, на одній пасивці. Якби ти його знайшов було б супер. Мать по моєму стандартна для пенька піде.

Опубліковано

мТорент ест 30 ОЗУ, и 30 свопа...

думаю 128мб озу хватит....

проц..... П1-233... мож и мельче.....

оффтоп:

топикстартер меня пугает :) (с) Король Джулиан....

p.s. радует что всётаки решил не "модифицировать мощный комп", а просто завести 2й.....

Опубліковано

оффтоп:

топикстартер меня пугает (с) Король Джулиан.... чем я тебя пугаю? гг

Опубліковано

p.s. радует что всётаки решил не "модифицировать мощный комп", а просто завести 2й.....

Все таки потрібно шукати щось з SATA контролерами , куди ж він свою батарею вінчестерів включить . ;)

нажите непосильним трудом десь потрібно зберігати. :D

Опубліковано

Проц PIII 866 (133Mhz) Intel FCPGA Tray

MB Pentium Intel D815EGEWU microATX

SDRAM 128Mb (PC-133)

норм?

Все таки потрібно шукати щось з SATA контролерами , куди ж він свою батарею вінчестерів включить . ;)

да ладно хоть гиг 80 мне хватит, а там подключу к главному компу и все норм будет...

не в тему: у вас на главной странице тоже фотки унитазов?

Опубліковано

я планировал хранить на сетевых дисках

Опубліковано

Німці користуються ось таким Прібором.. в мене є схожий - та я сам ним користуюсь

FRITZ!Box - це модем +свич+вай-фай.. і ще куча прибамбасів в ньому є.

Опубліковано

Для смартів на Symbian є софт для роботи з торентами. Головне -- щоб в смарті був WiFi.

nokia-5530.jpg

Рахуємо капіталовкладення:

Nokia 5530XM -- $240

MicroSDHC card 16Gb -- $50

Пиво -- $10

Всього: $300 :)

P.S. А ще його можна використовувати як bluetooth-вебкамеру, читалку книжок, калькулятор/конвертер, органайзер, аудіо/відео плеєр, асько/джабер/скайп-клієнт ну і в решті просто дзвонити :)

P.P.S. Але є і суттєвий мінус -- картка пам'яті з FAT32. Тобто, про файли більше 2 гіг можна забути :(

Опубліковано
Для смартів на Symbian є софт для роботи з торентами. Головне -- щоб в смарті був WiFi.

nokia-5530.jpg

Рахуємо капіталовкладення:

Nokia 5530XM -- $240

MicroSDHC card 16Gb -- $50

Пиво -- $10

Всього: $300 :)

мне комп нада... а не телефон...

Опубліковано

А яка ціль стоїть? Ну те що для торентів -- це ми зрозуміли. А конкретніше? Зібрати маленький малошумний малопотужний комп, чи просто зібрати дешевий "другий" комп? Якщо друге -- то можна взяти будь-який б/в комп класу Celeron/Duron з 128-256 Мб ОЗУ і інтегрованим відео. Якщо ж перше, то варто звернути увагу на неттопи, ну або самому зібрати щось на MiniITX платформі, наприклад на тому ж Intel Atom.

Ще один варіант -- нетбук. Наприклад, апарат класу EeePC 900/901 можна зараз купити досить недорого, до $300, а отримаєш достатньо продуктивний для твоїх потреб комп'ютер, до того ж дуже маленький, досить тихий і абсолютно автономний. Ну і відразу з WiFi -- куди захотів, туди і поставив, не потрібно тягнути сітку.

Опубліковано
спасиба всем,

я забыл, што у меня есть ище ноутбук...

темку можна закрыть..

А я не забув, що обіцяв банити за навмисну безграмотність. Бан на 10 днів для вивчення граматики.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...