Перейти до змісту

Найкрщий телефон для інтернет і навігації

Рекомендовані повідомлення

Хочу собі купити надійний телефон спеціально для доступу до інтернет (аська,емейла,сайти) з телефона.

Також дуже хочеця мати уже GPS у ньому.

Ясне діло є бажання не преплачувати)

Дивлюсь на модель Nokia 5230 (200у.е.).

Здається непоганий. Може ще є якісь моделі варті уваги ?

Прошу боардовців щось порадити )

PS: І наскільки я розумію якісь китайські варіанти де купа всього дешево щей 2 сім карти будуть працювати жахливо і швидко сідатимуть ? Чи я помиляюсь? Хтось має досвід довготривалого користування чимось таким?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Порекоммендовал бы 5800, но она чуть дороже стоит. Зато инетом пользоваться одно удовольствие, ЖПС также на высоте.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5800 вже відома багатьом і зарекомендувала себе як хороший сенсорний смартфон. Але 5230 нічим не поступається 5800, крім деяких відмінностей, які багатьом і не потрібні: відсутність стилуса, камера 2Мп, і відсутність WiFi

Рекомендую прочитати Цю статтю

P.S. Сам придивляюся до цього телефончика ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Порекоммендовал бы 5800, но она чуть дороже стоит. Зато инетом пользоваться одно удовольствие, ЖПС также на высоте.

5800 наскільки я порівнював для інтернету ідентичні. тільки що вай фай у 5800 є а у 5230 немає. правда незнаю нащо він ))....

взагалі думаю що мені GPRS інтернету буде достатньо... 3Ж і інше використовувати не плануєця.

а ціни не дуже чуть ) там 1600 і 2700 грн. )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5800 вже відома багатьом і зарекомендувала себе як хороший сенсорний смартфон. Але 5230 нічим не поступається 5800, крім деяких відмінностей, які багатьом і не потрібні: відсутність стилуса, камера 2Мп, і відсутність WiFi

P.S. Сам придивляюся до цього телефончика ;)

Підтримую ваші міркування :) вони дуже схожі на мої.

Ряд функцій у телефоні взагалі вважаю сміттям. Наприклад камера ... для цього є фотоапарат з нормальним обєктивом.... Тому цей параметр не аргумент ні за ні проти ) хоча якби батерея тримала довше без камери взагалі то я б був би за :)

Дякую за посилання.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На счет 5800 и наличия Wi-Fi, я любитель посидеть на халявных хот-спотах. Периодически езжу за границу. Пример применения: сидел кушал пиццу в Праге, в ресторанчике возле Карлового моста, а там халявная точка доступа, так вот, я по скайпу, посредством Wi-FI, звонил на городской номер в Украину, очень удобно.

З.Ы. на любителя конечно, но без Wi-Fi я не признаю уже телефоны.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тут теж можна глянути хоча огляд і маленький.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На счет 5800 и наличия Wi-Fi, я любитель посидеть на халявных хот-спотах. Периодически езжу за границу. Пример применения: сидел кушал пиццу в Праге, в ресторанчике возле Карлового моста, а там халявная точка доступа, так вот, я по скайпу, посредством Wi-FI, звонил на городской номер в Украину, очень удобно.

А в умовах України вай фай корисний ?

Мої поїздки не виходять далеко за її межі ) Львів, Київ може бути....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

взагалі думаю що мені GPRS інтернету буде достатньо... 3Ж і інше використовувати не плануєця.

ну не знаю які у тебе вимоги. але своїм телефончиком я і в асьці сиджу і по сайтах лажу... і той же гугл мапс (хоч є гармін - але мапи гугла прикольніші) досить швидкого інтернету потребує. якщо у тебе немає проблеми змінити номер я б порадив все таки орієнтуватися на 3G

хоча б того що дешевше. скільки мегабайт GPRS-у зараз вартує?

в того ж утела по 10 копійок якщо на препейді. і по 5 якщо якийсь контракт взяти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У мене 5320, подоюається

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А в умовах України вай фай корисний ?

Мої поїздки не виходять далеко за її межі ) Львів, Київ може бути....

На любителя, тот же "Бравый швейк", халявная точка доступа ))) Или библиотека, через дорогу от ЦУМа, тоже халява. Вообще, это мое ИМХО.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну не знаю які у тебе вимоги. але своїм телефончиком я і в асьці сиджу і по сайтах лажу... і той же гугл мапс (хоч є гармін - але мапи гугла прикольніші) досить швидкого інтернету потребує. якщо у тебе немає проблеми змінити номер я б порадив все таки орієнтуватися на 3G

хоча б того що дешевше. скільки мегабайт GPRS-у зараз вартує?

в того ж утела по 10 копійок якщо на препейді. і по 5 якщо якийсь контракт взяти

а який у тебе телефон ? Думаю тут головне щоб це був екран посуті нормальний... інше придумаєця і розрулиця програмно, якщо телефон не жахливо глючний)

про зміну сімки не думав... у мене в принципі непоганий тарифний план. десь до 40 коп / метр на GPRS. Мінус тільки щоправда що це в пакетах.

3G кажите рулить... над подумать... мені вистачало для повсякденних потреб звичайного, але кашу маслом не іспортіш ) 3G це вочевидь гуд. врахуєм )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене Nokia N95

для інтернету та тієї ж аськи воно було б значно зручніше щось зі сенсорним дисплеєм.

але давно не цікавився цінами на телефони то й не скажу чи в твій бюджет щось таке попадає.

з.і. тут ще варто врахувати що при роботі в мережі 3G батарейка розряджається на 30-40% швидше

тобто якщо ще важливе для тебе час роботи від батареї - то таки 3G не найкращий варіант (хоча в телефоні можна перемикати в якій мережі працювати)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У мене 5320, подоюається

І яким боком він підпадає під вимоги топікстартера? ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є програми які мають

"Определение местоположения с помощью базовых станций операторов!" Разработчик заявляет погрешность примерно 100 метров.

цікаво яку похибку на практиці дає визначення координат за допомогою GPS на телефонах Нокія типу 5800 5230..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сама технологія GPS номінально дає можливість поцілити боєголовкою тобі прямо в зіницю ока, так що за похибку можеш не перейматись. Правда, нам далеко не всі ті можливості доступні, але щоб знайти необхідний будинок, наприклад, цілком вистачає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сама технологія GPS номінально дає можливість поцілити боєголовкою тобі прямо в зіницю ока, так що за похибку можеш не перейматись. Правда, нам далеко не всі ті можливості доступні, але щоб знайти необхідний будинок, наприклад, цілком вистачає.

ну реально точність в сантиметри дає устаткування для геодезистів ))

така не карманна штуковина на палці)). вартує пару тисяч доларів і трошки важить...

тут же в мобільному напевно можна очікувати точність у кілька метрів похибки... але незнаю... треба перевіряти як на практиці.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ця штуковина називається нівелір...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чоловіче, почитай як працює GPS і перестань писати дурниці.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Яка різниця як все гарно для військових і в теорії ???

Інша річ що дозволяє отримати рядовий девайс. Лише практичний результат становить інтерес. І на це я уже отримав відповіді.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У мене був O2 Orbit, він реагував на поворот на місці (правда, Навітел не зовсім адекватно на це реагував). Такої точності достатньо?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

цікаво яку похибку на практиці дає визначення координат за допомогою GPS на телефонах Нокія типу 5800 5230..
У мене був O2 Orbit, він реагував на поворот на місці (правда, Навітел не зовсім адекватно на це реагував). Такої точності достатньо?

Ну різні пристрої між собою відрізняються))

Власне цікавило не можливості GPS технології як такої, або пристрої які бувають для цього. А як справа із Nokia 5230. Є підозра що в цьому стоїть чіп атлас-3, булоб добре, але подібної інформації я в неті не знаходжу. Та це і не так важлило ) У всякому разі для мене конкретно інтерес уже переходить у площину інформативної цікавості а не реальної потреби наводити як ви кажете ракети )))) і то тимбільше на себе ! )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У мене був O2 Orbit, він реагував на поворот на місці (правда, Навітел не зовсім адекватно на це реагував).

У вашому апараті був чіп GPS: SiRF Star III. Він на 20 каналів. нормальний як я бачу )....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так, апарат був те, що треба. Забрали одразу як заікнувся, що продаю. Ледь не з руками.)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так, апарат був те, що треба. Забрали одразу як заікнувся, що продаю. Ледь не з руками.)

Гггггггггггг)))))

а на який замінили ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...