Перейти до змісту

Чистим сніг готуємся до весни

vanus

Рекомендовані повідомлення

Народ, хто живе в часних секторах, де навалено купи снігу, що можуть пролежати до кінця березня.

Я пропоную почистити дорожне полотно на ваших вуличках і провулках, щоб не їздити потім постійно по мокрому.

пишіть в приват або маякуйте 050-3781521

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Варшавский рынок, мост по Соборности-Перемоги :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А чого ж в прават.

Розкажи тут вартість послуги. Я вже давно задумувався якби то сніг на ділянці прибрати, щоб як почне розтавати, то щоб не було болота...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А як на рахунок приватного сектору за містом? (орієнтовно 10КМ)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

197 грн\год, я чищу переважно на вулицях біля Рівненської, Дубнівської, Підгайці, Крупа, Лище, Струмівка і т.д.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо за рахунок міської ради, або з держ бюджету, то дуже будь ласка. Ми, водії здається платимо за дороги, з підприємців теж знімають хорошу дань, за утримання будинку теж подивіться яка сума сума за рік набігає.

Я не проти чистки снігу і честь і хвала таким як топікстартеру, але скажіть будь ласка, чи за два місяці не можна було по наших вулицях прогнати хоч один раз грейдера?

Ми ж не живемо десь у забитому селі. В обласному центрі, на центральних масивах, в дворах ні пройти не проїхати! Я вже з жахом чекаю часу, коли сніг почне таяти і будуть стояти величезні калюжі а під ними лід і діти будуть приходити зі школи забрьохані у холодній воді по коліна?

Я дивуюся з наших людей - скільки ще потрібно поламати рук, ніг, голов щоб накінець то вийти перекрити вулиці і спитати Шибу чому в Луцьку дві неділі після перших снігопадів ніхто не чистив а чекали що сам розтане, Чому вулички і провулки два місяці ніхто не чистить, чому він ніколи не пройдеться і не проконтролює так як колись його попередник Кривицький, який самостіййно ходив вулицями і спостерігав роботу йому підконтрольних організацій. Вибачте, накипіло....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у нас во дворе сегодня тракторец катался

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По балке после каждого снегопада катались. За месяц раза 4.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По балке после каждого снегопада катались. За месяц раза 4.

да да, было дело, даже во двор по Сюковалевской заезжал, 2 раза видел. 1 прз просто проехал туда-назад, даже ковш не опускал, 2й лучше б не опускал.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В нашем Гондурасе У нас в стране настолько все беспредельно в отношенни всего, что про снег даже неохота буквы на клаве стирать

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

197 грн\год, я чищу переважно на вулицях біля Рівненської, Дубнівської, Підгайці, Крупа, Лище, Струмівка і т.д.

ул.Пидгаецьку не ты снегом "перекрыл" ??? а то какой то пидаrас,так почисил улицу,что аж перекрыл её кучей снега в 1.5 - 2 высотой метра,и поперёк улици!! теперь там будет новое озеро..

..интересно,можно ли как то наказать такого деятеля??(не отрывая рук :) )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...