Перейти до змісту

куплю вилку, шатуни

Igrek

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Можливо хтось відразу міняв стокові запчастини на інші, і в нього залишилась вилка (V-brake) або шатуни (Tourney/Acera/Alivio, можна також з цепом/зірочками) - нові або з мінімальним пробігом у відмінному стані. Купив би, якщо ціна буде нормальна.

Опубліковано

Є вилка RST Omega TnL for Bergamont 2006 року, стокова зі Сталіона. Хід 80мм, пружинно-еластомерна, локаут і прелоад. Стан дуже хороший. І під вібрейки і під диск.

Опубліковано
маю шатуни алівіо, касета ацера на 8 передач. ланцюг, монетки алівіо, усе у хорошому стані

Скільки за шатуни? Який пробіг? Колір?

Є вилка RST Omega TnL for Bergamont 2006 року, стокова зі Сталіона. Хід 80мм, пружинно-еластомерна, локаут і прелоад. Стан дуже хороший. І під вібрейки і під диск.

Скільки? Колір?

Опубліковано

Якщо можеш почекати з тиждень, то скоро в мене звільниться моя Marzocchi MX Comp 2006

Не нова, і не в найкращому стані, зате повітряна і важить 1950 грам.

post-1667-1265994590.jpg

post-1667-1265994596.jpg

post-1667-1265994624.jpg

Опубліковано
Колір сірий, ціна - ну скажем почнемо з 350 грн, торг, ввечері сфоткаю і фикладу фото

Не піде. Треба чорну.

Якщо можеш почекати з тиждень, то скоро в мене звільниться моя Marzocchi MX Comp 2006

Не нова, і не в найкращому стані, зате повітряна і важить 1950 грам.

Дякую. Не в найкращому стані не хочу.

Мене швидше цікавить варіант, якщо хтось взяв/буде брати велосипед 2009/2010 років і відразу міняє стокову.

Опубліковано

Шатуни і вилка вже не актуальні. Проблема вирішена купівлею нового велосипеда :)

Захист цепу пластиковий на шатуни хтось має?

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Можна закрити. Виявляється, захист не потрібен :) . За манетку ще подумаю, але, здається, є в кого взяти у випадку чого.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...