4dmasl Опубліковано 4 Лютого, 2010 в 14:09 Поділитися #1 Опубліковано 4 Лютого, 2010 в 14:09 Предлагаю присоединиться к группе людей, которые постоянно занимаются совершенствованием своих навыков ведения рукопашного боя, и боя с оружием...Побочные приятности - победа над накоплением усталости, улучшение и укрепление здоровья...реальная возможность поработать над своими психо-физическими зажимами...как говорит Кочергин А., хотя его учение отличается от предлагаемого стиля, но близкое по духу: ...я хочу показать, что можно по другому... Занимаюсь уже 1 год и три месяца, это после перерыва в восемь лет ( Армия, Семья, Карьера...), плачу 120 грн. в месяц, если есть вопросы, задавайте...телефоны в объявлении тренера...я пока ученик и главное есть куда расти... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
BARAKUDA Опубліковано 5 Лютого, 2010 в 10:29 Поділитися #2 Опубліковано 5 Лютого, 2010 в 10:29 а де займаєтесь...? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
4dmasl Опубліковано 5 Лютого, 2010 в 12:08 Автор Поділитися #3 Опубліковано 5 Лютого, 2010 в 12:08 а де займаєтесь...?В спортзале университета "Украина"... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Banzai Опубліковано 5 Лютого, 2010 в 13:39 Поділитися #4 Опубліковано 5 Лютого, 2010 в 13:39 АВТОР ! тебе не стыдно?? НЕТ ТАКОГО СТИЛЯ ! НЕТ ТАКОГО КУНГФУ!!! гнусные лохотронщики ... кому интересно - ищем в инете книгу Сенчуков Ю.Ю. "Да-цзе-шу - искусство пресечения боя" Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
BARAKUDA Опубліковано 5 Лютого, 2010 в 14:19 Поділитися #5 Опубліковано 5 Лютого, 2010 в 14:19 НЕТ ТАКОГО СТИЛЯ ! НЕТ ТАКОГО КУНГФУ!!! кому интересно - ищем в инете книгу Сенчуков Ю.Ю. за словами Сенчукова Да-Цзе-Шу це... (запостив в фотці) але всерівно це дуже потужна річ, яку вивчають не самостійно, а разом із якимось єдиноборством: наприклад таким стилем кунг-фу як Вінь-Чунь, чи іншим напрямком... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
4dmasl Опубліковано 5 Лютого, 2010 в 14:35 Автор Поділитися #6 Опубліковано 5 Лютого, 2010 в 14:35 АВТОР ! тебе не стыдно?? НЕТ ТАКОГО СТИЛЯ ! НЕТ ТАКОГО КУНГФУ!!! гнусные лохотронщики ... кому интересно - ищем в инете книгу Сенчуков Ю.Ю. "Да-цзе-шу - искусство пресечения боя"Хорошая книга, надеюсь интернет-проныре должно быть известно, что вышла вторая книга Сенчукова Ю.Ю..., кстати он всех приглашает на семинары, теперь уже стационарно, можно найти на сайте клуба "Контен"...Мне больше нравится оперировать словом техника, а вот есть техника или нет техники здесь слова не помогут, только практика...в общем добро пожаловать, если Вас заинтересовало... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Banzai Опубліковано 7 Лютого, 2010 в 19:44 Поділитися #7 Опубліковано 7 Лютого, 2010 в 19:44 стыд и позор тебе плагиатор х@ев Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
4dmasl Опубліковано 8 Лютого, 2010 в 08:52 Автор Поділитися #8 Опубліковано 8 Лютого, 2010 в 08:52 Доброго всем дня...Вот по случаю решил обзавестись себе аватаром, хотя шляпы это элегантно, но навевает грусть история появления широкополых шляп... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
PavelS Опубліковано 8 Лютого, 2010 в 10:08 Поділитися #9 Опубліковано 8 Лютого, 2010 в 10:08 А надалі пишемо по темі, ніяких переходів на особистості. "За" чи "проти" можна викласти більш конструктивно, без пронир і плагіаторів, в кого яка аватара і т.д. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
BARAKUDA Опубліковано 9 Лютого, 2010 в 11:01 Поділитися #10 Опубліковано 9 Лютого, 2010 в 11:01 Banzai а чому в тебе такий негативізм до цього напрямку та топікстартера? Займаються люди - і хай собі займаються... це ж краще ніж кожний вечір в барах по 3-6 пляшок пива тягнути та пляху водки на трьох розпивати... а потім іти і пригод шукати...Чи в тебе щось особисте на рахунок даного виду... ? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
4dmasl Опубліковано 15 Вересня, 2011 в 07:38 Автор Поділитися #11 Опубліковано 15 Вересня, 2011 в 07:38 ...Добрый день...тренировки продолжаются...кого интересует выучить несколько новых техник...познакомиться с понятием внутренний стиль по-идее в Луцке такого больше нет...Банзаю отдельный привет и личный вопрос - сколько выучил техник за прошедший год?...не здавайтесь...пусть лучше обстоятельства жалуются вам, чем вы им))))))))))))))))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Naruto Опубліковано 15 Вересня, 2011 в 12:17 Поділитися #12 Опубліковано 15 Вересня, 2011 в 12:17 ...познакомиться с понятием внутренний стиль по-идее в Луцке такого больше нет... Мдя...ще в далекіх 90-х в "Естеті" проводились тренування, стиль нань цюань...а як завжди нашлись такі, що рік походили і відкрили "тіпа свою школу", з тих пір я маю змогу взнати розвиток ушу в Луцьку. Так би мовити взнати в першоджерела, його учнів які їздили здавати екзамени на право викладання. Ти не представляєш як їм стидно, коли "каратіст с падвала" відкриває ноу-хау школу з кучей псевдоірогліфів, щоб погріти своє самолюбство палаючими очима "дошкільних фанатів" і халявним рубліком, або як було один перець походив на спес-треніровкі на яких викладалось лише бойова техніка і через деякий час відкрив набор групи для боєвіков....стид і срам. Ушу це філософія, гімнастика і на остаток ломка черепів. Озвуч топікастер, хто тренер, що за людина, чи має нагороди, знаки, подяки, чи спеціально навчався для того щоб вести тренування (бо не всякому учню данно через хх-років стати вчителем). А то віддасиш дитину тренуватись, а тут на....звязки з кріміналом, пагони, казьоний дом і т.д. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
4dmasl Опубліковано 24 Вересня, 2011 в 08:29 Автор Поділитися #13 Опубліковано 24 Вересня, 2011 в 08:29 ...для занятий детям позновато...криминал сам не люблю...предлагаю то что сам прошел и мне интересно и чем продолжаю пользоваться и развивать...телефон на объявлении рабочий первый...наград нет...пояса не получал...получил колоссальный импульс для саморазвития...если да-цзе-шу это надстиль - это будет интересно человеку, который уже собой что-то представляет..."топикаст" веду для благодарных читателей, которым сам являюсь и из уважения к учителю, которого не растерял в серых буднях...сколько не давай, каждый возьмет свое...сколько не манипулируй - только дуло может вызвать моментальную реакцию и то не у каждого...человек - это стиль, так считал И.Кант...удачи. ...когда создавал этот топик думал помочь тренеру, который странно относится к финансам в отличии от меня...ну и второе думал что делюсь чем-то сокровенным...уже прошел год, а меня типает от высказываний Банзая))))))))))...постоянно какие-то уловки и наезды...народ может проблема что я пишу на русском...то не питання, відкрито написав про своє захоплення - всі з ким тренуюся для меня як брати - і було бажання поділитися цих станом...але в мене складається враження що наш луцький форум - осередок знущань і влади ЕГО, схаменіться друзі...не цікаво, не потрібно...мені дивно...я вже перечитав всі пропозиції по рукопашному бою на форумі...познайомився з двома секціями практично...на зиму в силу своєї зайнятості і стану здоров"я взагали планую ходити на йогу, тому що або ліжко з температурою або посильні заняття...авторитет тренера, який проводить заняття вказані в об"яві не викликає в меня сумніву, я тренувався в нього ще в школі, а людина присвятила своє життя кунг-фу, телефон його - знаємтеся, це не класичний підхід як у федерації Рубіж чи Інсайт...але це цікаво...тренер витрачає 300-700 долларів за один семінар в Москві чи в Новоросійську...в мене нема такої змоги - інші пріоритети...але тренуватися за 200-240 грн. в місяць я буду - мені 33 роки і це мій вибір. Тренер - людина неординарна, я навіть встиг посваритися з ним, це не була сварка...я просто пішов...коли вляглися пристрасті я пишу це повідомлення і продовжую вести цей топік з повагою до тренера...мабуть не можу розповідати все про себе і відносини з тренером...але як зміг так окреслив)))))))))))Нагород, знаків, подяк не бачив...федерація не зарєєстрована...тренер за освітою психолог, якщо не помиляюсь...биків і криміналів на тренуванні не бачив за 1,5 року, бо щоб цим займатися потрібні мізки...дітей також не було...була одна дівчина, але тої хватило на 1 місяць, дуже специфічна техніка...хоча жінка Сенчукова викладає на семінарах разом з ним...я прийшов не тренування з вагою 105 кг. головним болем, змучений стресами і тормознутим від перевтоми...вже тренуюся 2,5 роки в різних місцях з перервами на хвороби...тонус покращився, багато практичних і теоритичних напрацювань...мені це дійсно цікаво і мабуть вже потрібно...чи хочу стати тренером - не знаю - більше хочу стати технічним директором...але без бойових мистецтв себе не уявляю...реалізуюся як тренер, допомагаючи тренеру з новачками...чи повернуся назад - за любки, чому тренуюся інде - тому що є те чого не вистачає мені тут - потім ще раз по колу на новому рівні...тренуюся зараз в клубі, який також рекламується на цьому форумі...завершую, з реальних подій:- Зачем вы тренируетесь? - спросил тренер - Ну чтобы быть сильными, дать по морде...снять стресс...быть в форме - отвечаем мы... - Для того чтобы быть мужчинами!- тренер... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
BARAKUDA Опубліковано 2 Жовтня, 2011 в 06:51 Поділитися #14 Опубліковано 2 Жовтня, 2011 в 06:51 На яку годину Ви займаєтесь в "Україні" і скільки чоловік орієнтовно ходить ? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
4dmasl Опубліковано 22 Грудня, 2011 в 11:08 Автор Поділитися #15 Опубліковано 22 Грудня, 2011 в 11:08 ...тему можна закривати, зал закрито... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.