Перейти до змісту

Зловили шпійонів братської країни :)

kudrom

Рекомендовані повідомлення

http://pravda.com.ua/news/4b680c3b78813/

СБУ затримала п'ятьох офіцерів ФСБ Росії, які намагалися отримати відомості, що становлять військову таємницю.

Про це заявив голова СБУ Валентин Наливайченко на прес-конференції в Києві, повідомляє УНІАН.

За його словами, "на гарячому" було затримано кадрового офіцера спецслужби РФ під час одержання від громадянина України відомостей, що становлять держтаємницю, і передачі винагороди у сумі 2 тис. дол. за надану інформацію.

Зустріч з агентом відбувалася за 14 км від державного кордону. При цьому заходи прикриття на другому автомобілі здійснювали ще троє офіцерів ФСБ РФ, військовослужбовець оперативної групи російських військ Придністровського регіону Молдови.

За діями свої підлеглих, які прикривали шпигунську акцію та забезпечували безпеку розвідника, здалеку спостерігав їхній керівник - підполковник, начальник Відділу військової контррозвідки ФСБ РФ в ОГРВ, який втік з місця події, залишивши своїх підлеглих.

нехарашо підлеглих в біді лишати!

цікаво, що вони тут ще шукають, я думав, агентура з половини депутатів парламенту, цілої партії КПУ і решти всяких прібліжонних мала б давати повну картину ситуації в Україні :))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Интересно что ж это была за тайна такая , которую оценили аж в 2000долл и доставляли аж целых 5 офицеров :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

цікаво, що вони тут ще шукають, я думав, агентура з половини депутатів парламенту, цілої партії КПУ і решти всяких прібліжонних мала б давати повну картину ситуації в Україні :))

Розцінки у депутатів дещо інші, та й інформацію вони внятно передати можуть далеко не всі ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Интересно что ж это была за тайна такая , которую оценили аж в 2000долл и доставляли аж целых 5 офицеров :)

Рецептура самогона.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Рецептура самогона.

ех жаль

москалыки тож бы начали нормальную водку делать....

а то травятся шмурдяком самопальным... а потом гонят на грузинское вино....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

далі буде як в Грузії?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нехарашо підлеглих в біді лишати!

ничего страшного, его дома "встретят" и "наградят".

кстати да, интересно, будут их колоть и раздувать шкандаль, или замнут дело... думаю что стране угрожает второе,- по результатам инаугурации, дадут амнистию, увы.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А може ті 2 штукі це остаткі того, що хлопці не зїли по шуріку, чи в сраку не запхали.

Хоча я 100% впевнений що ми знаєм тільки про перші 3 нулі, а інфа була цікавою бо наврядчи посилали б хлопців з даними про агентів з малою сумою.

Там би послали б якогось внештатного з балабасом і все. А тут ціла компанія.

Ось така дружня політика.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2000 вона коштувала для того, хто продавав. А "собівартість" мабуть значно вища ;)

Що не кажіть, а у нас які-не-які але спецслужби все-таки є! :ok:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щось ніпанятна - якщо їх керівник втік, то звідки наші знають хто то був?

затримані фсб-шники зізналися?

та й сумніваюся я що в нас ще щось лишилося такого секретного що було б комусь потрібно :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щось ніпанятна - якщо їх керівник втік, то звідки наші знають хто то був?

затримані фсб-шники зізналися?

та й сумніваюся я що в нас ще щось лишилося такого секретного що було б комусь потрібно :)

Та знають вони один одного в обличчя. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Після виборів років 4-8 нікого не ловитимуть... Для бабусь "замануха", питання лише - хто перший з кОндидатів собі "в актив" заявить

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Після виборів років 4-8 нікого не ловитимуть... Для бабусь "замануха", питання лише - хто перший з кОндидатів собі "в актив" заявить

Залишиться здобуттям Ющенка по 2м причинам: СБУ в підпорядкуванні президента; зайве тявкання в сторону РФ не піде нікому на користь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дєтскій сад :D

ну прям кошки-мишки

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За його відомостями, під час затримання у Пилипенка був виявлений і вилучений цифровий фотоапарат з електронними копіями документів, що мають гриф "таємно" і "цілком таємно", зміст яких становить державну таємницю РФ.

я в армії мав доступ до цілком таємних документів, хочу сказати що гриф "Цілком таємно" чи "Таємно" в армії ставиться майже на все підряд на всяку неважливу єрунду яка відома усім.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...