Перейти до змісту

Яку максимальну швидкість ви розвивали на свому автомобілі?

rossonero1899

Рекомендовані повідомлення

А давайте дописывать еще ГОС номер машины, на которой ставились рекорды скорости :rolleyes:

Ато у ДАИ нехватка протокольчиков ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 379
  • Створено
  • Остання відповідь

Модератори! Де ви?! Або дайте кнопку почитстити від останніх постаів 20-30ти тему особливо того який поки що нікого не збив і як він виразився "вже не п'є."

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Модератори! Де ви?! Або дайте кнопку почитстити від останніх постаів 20-30ти тему особливо того який поки що нікого не збив і як він виразився "вже не п'є."

я нормально виражався .. поки дехто не почав рахувати за нормальне 2 рази писати гадость в мою сторону. Нехай підбирає слова. Таких потрібно ставити на місце.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я нормально виражався .. поки дехто не почав рахувати за нормальне 2 рази писати гадость в мою сторону. Нехай підбирає слова. Таких потрібно ставити на місце.

гадость в свою сторону ти сам написав.

Про "два рази": ти читати навчись, "гадость" про тебе писали різні люди.

Про "поставити на місце": якщо я не відповідаю на твоє хамство, то це не означає, що ти когось на місце поставив. Просто Торік мені тиждень РО вліпив, через тебе, але мабуть забув включити, тому щоб не нарватись на РО повторно, я не коментуватиму твою писанину надалі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прошу відзначити, що я гадостей не писав!

Але ти б тільки знав, що я думаю про дебілів які по п'яній гасають з шаленими швидкостями по не освітленим поганим дорогам ... вірно, що саме час з ними попрощатися, поки є така можливість.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1))) Світязь -Луцьк за 1 год 20 хв., 5 чоловік в салоні, на жигулі 5 - 88року, 1,6 - розточений на 1,8. - було весело ))) , коли іномарок обганяли))))

2))) Луцьк - Світязь - 4 чоловіка в салоні, вночі, випив всього 6 бутилок пива, на Омега В 1996року 2,5 автомат(спорт варіант) - стояло обмеження компом 235км/год - їх і вижав по трасі між Любомльом і Шацьком)))))). (на спідометрі 260)

уреж асьотра, гонщік. Якщо все таки настоюєш, можемо прокататись на туж дистанцію. Мої 1,6 проти твоїх 1,8 "розточених" У випадку програшу будеш кататись на тролейбусі - для всіх так буде краще. Ну якщо навпаки - віддам свого коня на місяць

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1))) Світязь -Луцьк за 1 год 20 хв., 5 чоловік в салоні, на жигулі 5 - 88року, 1,6 - розточений на 1,8. - було весело ))) , коли іномарок обганяли))))

2))) Луцьк - Світязь - 4 чоловіка в салоні, вночі, випив всього 6 бутилок пива, на Омега В 1996року 2,5 автомат(спорт варіант) - стояло обмеження компом 235км/год - їх і вижав по трасі між Любомльом і Шацьком)))))). (на спідометрі 260)

уреж асьотра, гонщік. Якщо все таки настоюєш, можемо прокататись на туж дистанцію. Мої 1,6 проти твоїх 1,8 "розточених" У випадку програшу будеш кататись на тролейбусі - для всіх так буде краще. Ну якщо навпаки - віддам свого коня на місяць

А чьо це тєма :smile-zachot: Хочу на це подивитись :0123:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Може й не бреше. Якщо рахувати відстань від знака до знака і незважати на населені пункти то можна вкластись. Я, не поспішаючи, десь 120-130 км/год з центра Любомля до знака Луцьк доїжджаю за 1 год 10хв, особливо якщо траса ненавантажена, наприклад о 6-й годині ранку. Коли штрафи були дешевші то години на це вистачало. Дуже багато відіграєш в населеному пункті, якщо їдеш хоча б 90, але то тра знати коли, щоб через дорогу не лазили корови та інші тварюки. А взагалі, краще поберегтись і лишній раз перестрахуватись - не перевищувати швидкість в населених пунктах. Десь вискочить дитинка за м"ячиком на дорогу.... і ким ти тоді будеш?

P.S. їздив на своєму НЕРОЗТОЧЕНОМУ і НЕСПОРТИВНОМУ Сенсі 1,3. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

P.S. їздив на своєму НЕРОЗТОЧЕНОМУ і НЕСПОРТИВНОМУ Сенсі 1,3. :)

а чому їздив??

продав?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ехал 280+ КМ в час (Луцк-Ровно 18 мин), думал круто. Сейчас считаю себя дебилом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ехал 280+ КМ в час (Луцк-Ровно 18 мин), думал круто. Сейчас считаю себя дебилом.

а на чому їхав?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ацкій СУБАР

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ВРХ 2008

На такому?

2008wrx.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ага, но немного от стока моя отличается. (Когда ехал отсекателя не было, уже как 1,5 года стоит на отметке 180)

Сейчас вообще больше 140 не летаю, так по малёху. Не важно как ездишь ты, найдется дурик который который водит неадекватно, поэтому стараюсь ехать в пределах моих тормозов и реагирования. И то умудряются в задницу заезжать.:):):)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ага, но немного от стока моя отличается. (Когда ехал отсекателя не было, уже как 1,5 года стоит на отметке 180)

Сейчас вообще больше 140 не летаю, так по малёху. Не важно как ездишь ты, найдется дурик который который водит неадекватно, поэтому стараюсь ехать в пределах моих тормозов и реагирования. И то умудряются в задницу заезжать.:):):)

згоден. навіть якщо ти нормальний водій, завжди найдеться той, хто просто не встигне загальмувати чи повернутися на свою смугу при обгоні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сори за оффтоп конечно, но я наверное рекордсмен в этом городе по количеству дтп в попку :) 4-ре раза.

ЗЫ Страховщики уже даже не удивляются, а просто констатируют факт :rolleyes: (Наверное думают что я спецом)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

но я наверное рекордсмен в этом городе по количеству дтп в попку :) 4-ре раза.

Alex?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сори за оффтоп конечно, но я наверное рекордсмен в этом городе по количеству дтп в попку :) 4-ре раза.

ЗЫ Страховщики уже даже не удивляются, а просто констатируют факт :rolleyes: (Наверное думают что я спецом)

ти тільки уточни: ти в попу чи тебе в попу? :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ти тільки уточни: ти в попу чи тебе в попу?

Машину мою :rolleyes:

Alex?
Уже нет.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ти тільки уточни: ти в попу чи тебе в попу?

Машину мою :rolleyes:

Alex?
Уже нет.

А чьо вже нє???? Шо з машинкою то сталось????

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти ж знаєш можливості своєї машини. Добре знаєш, що гальма в тебе "трошки кращі", ніж в інших учасників дорожнього руху. Навіщо підставляєшся?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти ж знаєш можливості своєї машини. Добре знаєш, що гальма в тебе "трошки кращі", ніж в інших учасників дорожнього руху. Навіщо підставляєшся?

Последние 2-а раза тупо стоял.

Говорю же опять в жопу заехали :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Последние 2-а раза тупо стоял.

Говорю же опять в жопу заехали :rolleyes:

Мда невезе тобі з машиною((((( Блін а я про таку можу тікі і думати(((((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на тему гальм:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...