Перейти до змісту

Яку максимальну швидкість ви розвивали на свому автомобілі?

rossonero1899

Рекомендовані повідомлення

на тему гальм:

І правильно водій джипа зробив. Якого х** давати по газам, якщо бачиш що тебе обганяють? Галімий понт типу "стрітсракер" чи звичайнісіньке бидло?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 379
  • Створено
  • Остання відповідь

Дорога таких "шуток" не любит. Один дурак решил другого дурака наказать. Доездятся оба...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вина в этой ситуации именно жигуля. Вернее водилы. Однозначно.

Не раз сам был в похожих ситуациях. Ну едет чувак, ну спешит, а ты то чё с ним решил тягаться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ті хто знімав відео тоже ..зли, навіть не зупинились помогти тій машинці

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1))) Світязь -Луцьк за 1 год 20 хв., 5 чоловік в салоні, на жигулі 5 - 88року, 1,6 - розточений на 1,8. - було весело ))) , коли іномарок обганяли))))

2))) Луцьк - Світязь - 4 чоловіка в салоні, вночі, випив всього 6 бутилок пива, на Омега В 1996року 2,5 автомат(спорт варіант) - стояло обмеження компом 235км/год - їх і вижав по трасі між Любомльом і Шацьком)))))). (на спідометрі 260)

уреж асьотра, гонщік. Якщо все таки настоюєш, можемо прокататись на туж дистанцію. Мої 1,6 проти твоїх 1,8 "розточених" У випадку програшу будеш кататись на тролейбусі - для всіх так буде краще. Ну якщо навпаки - віддам свого коня на місяць

А чьо це тєма :smile-zachot: Хочу на це подивитись :0123:

я б зрадістю .. але на жигульонку я ще катався вже років 6 назад. На такі машини сідати не збираюсь більше... життя дорожче))) .. краще так ганяти на своїй мрії .. то хоч задоволення отримуєш)))) (просто швидкість у мене в крові - люблю поганяти і все)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1))) Світязь -Луцьк за 1 год 20 хв., 5 чоловік в салоні, на жигулі 5 - 88року, 1,6 - розточений на 1,8. - було весело ))) , коли іномарок обганяли))))

2))) Луцьк - Світязь - 4 чоловіка в салоні, вночі, випив всього 6 бутилок пива, на Омега В 1996року 2,5 автомат(спорт варіант) - стояло обмеження компом 235км/год - їх і вижав по трасі між Любомльом і Шацьком)))))). (на спідометрі 260)

уреж асьотра, гонщік. Якщо все таки настоюєш, можемо прокататись на туж дистанцію. Мої 1,6 проти твоїх 1,8 "розточених" У випадку програшу будеш кататись на тролейбусі - для всіх так буде краще. Ну якщо навпаки - віддам свого коня на місяць

Може й не бреше. Якщо рахувати відстань від знака до знака і незважати на населені пункти то можна вкластись. Я, не поспішаючи, десь 120-130 км/год з центра Любомля до знака Луцьк доїжджаю за 1 год 10хв, особливо якщо траса ненавантажена, наприклад о 6-й годині ранку. Коли штрафи були дешевші то години на це вистачало. Дуже багато відіграєш в населеному пункті, якщо їдеш хоча б 90, але то тра знати коли, щоб через дорогу не лазили корови та інші тварюки. А взагалі, краще поберегтись і лишній раз перестрахуватись - не перевищувати швидкість в населених пунктах. Десь вискочить дитинка за м"ячиком на дорогу.... і ким ти тоді будеш?

P.S. їздив на своєму НЕРОЗТОЧЕНОМУ і НЕСПОРТИВНОМУ Сенсі 1,3. :)

для чого мені брехати?? .. що було то було ... вирішив поділитись шаленими пустощами)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

В мене брат займався картингами професіонально років 8!

Зараз їздить по Луцьку на BMX 735 тошо часто стоїйть біля універсітету!

Їздити з ним по Луцьку боюсь аж кричати хочеться!

Хочьте вірте хочете нo по Луцьку 120-130km!

Раз біля Там_тама від ментів втікали мені так ржачно було шо неможу!

Найшвидще скорость на якій з ним їхалм 243кс дорогa-Киев-Бориспiль!

Добре шо було ніч машин не було!

До БМВ в нього були(Audi A6/Volksvagen Toureg)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене брат займався картингами професіонально років 8!

Зараз їздить по Луцьку на BMX 735 тошо часто стоїйть біля універсітету!

Їздити з ним по Луцьку боюсь аж кричати хочеться!

Добре шо було ніч машин не було!

До БМВ в нього були(Audi A6/Volksvagen Toureg)

мля ну я б таких "водятлів" вбивав би н*х - недай бог "воно" курва летітиме на своєму пепелаці і старенька бабця з поганим зором захоче перейти дорогу (чи просто молода людина з поганим зором) чи дитина вибіжить - адже ПРАВИЛА ДОРОЖНЬОГО РУХУ НАПИСАНІ КРОВ"Ю !!! (крім деяких дибільних пунктів) :lopata:

да і ще одне "чювак" - з української мови (граматики) треба не "косячьок забівать" а інколи її почитувати "на досугє мєжду Киев і Бориспiль "

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

твій брат часом не Френк Мартін? :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

майте розум!

треба ж розрізняти "Яку максимальну швидкість ви розвивали на свому автомобілі?" і 130 по місту (і я так розумію не по обїзній)!!!

воїдь собі на трасу з двома- трьома смугами в одному напрямку і вижми максимум з авто, потім відпиши на борд чия піська довша і буде тобі щастя.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

......

...........

Можеш передати брату, що він ідіот (копірайт самі знаєте чий) і потенційний вбивця (настільки потенційний, якби це був пістолет, то навіть курок напівнатиснутий при знятому запобіжнику). Якщо він самоліквідується (і нікого за собою не потягне), світ точно стане кращий. :angry2:
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

БМВ X6 лаврів луцьк 270 км, моя нова мрія, машина супер

Да ви батенька або самогубця, або ще гірше.

Там же дороги немає на таку швидкість.

На такій "швидкості" машина перелітала ямки напевно :rolleyes:

на такий швидкості машина майже не торкається дороги, йде просвіт в 3 мм, тому й кажуть литять)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

SOAD просвіт між чим і чим 3мм становть на такий швидкості?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Може й не бреше. Якщо рахувати відстань від знака до знака і незважати на населені пункти то можна вкластись. Я, не поспішаючи, десь 120-130 км/год з центра Любомля до знака Луцьк доїжджаю за 1 год 10хв, особливо якщо траса ненавантажена, наприклад о 6-й годині ранку. Коли штрафи були дешевші то години на це вистачало. Дуже багато відіграєш в населеному пункті, якщо їдеш хоча б 90, але то тра знати коли, щоб через дорогу не лазили корови та інші тварюки. А взагалі, краще поберегтись і лишній раз перестрахуватись - не перевищувати швидкість в населених пунктах. Десь вискочить дитинка за м"ячиком на дорогу.... і ким ти тоді будеш?

P.S. їздив на своєму НЕРОЗТОЧЕНОМУ і НЕСПОРТИВНОМУ Сенсі 1,3. :)

для чого мені брехати?? .. що було то було ... вирішив поділитись шаленими пустощами)))

Ну для чого тобі брехати - це вже до тебе скоріше питання :) Треба бути школярем 10-річним щоб повірити, що на Світязь (знаючи завантеженість дальнобіями дороги на Ковель + постійні залізничні переїзди) розточеною чи там розмоченою класикою можна заїхати за годину двадцять :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

140 км, думав обмочусь. ВАЗ 2106

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ВАЗ 2101 1980 р.в. 150 км\год на ділянці траси Луцьк - Ківерці

Далі вже думав точно двигун вилетить... :)

Ford Mondeo 1.8 TD 1999 р.в. Київ - Одеса 220 км\год, міг би і більше просто не сам був в авто :)

блін ну для чого таку відверту брехню писати? 1.8тд, 90 к.с. 177Нм 220км/год? при тому шо по паспорту максимум 180? чесно кажучи шо ти на ньому хоч 150 їхав

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це рідко буває показником. максималка по паспорту - це максимальна безпечна швидкість для автомобіля, гарантована автовиробником. зазвичай практично будь-яка машина дасть на 20 і більше км/год вище. просто далі - ваш ризик і вірогідні пошкодження/більший знос двигуна

Максималка по паспорту це і є максималка, але вона вимірюється реально, при заводських випробуваннях, і її ніхто не занижує, занижують в паспортних даних хіба що витрату палива, що є маркетинговим ходом. А все шо більше це брехня і зношення спідометра або невідповідні шини.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В неділю траса Луцьк-Копачівка...

де така траса є? )))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ПІДТРИМУЮ!!!!!! Я того року долітався на швидкості 160 входив в поворот і стовб дорогу перебіг.... На даний момент я знов їжджу на цій машині.... Після довгих 7-ми місяців реабілітації в гаражі мая маленька знову на ходу)))))

чувак, а ти як після цього? та пох машина, ти шо обдєлався льогкім іспугом?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бо поп'яні водії скоюють багато ДТП. В яких гинуть зовсім не винні ЛЮДИ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Просто коли п'яний їдеш за рулем то про наслідки недумаєш!

а шо коли тверезий їдеш то думаєш про наслідки?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чоловіче що ти пишеш?mdr.gif

щоб так проїхати треба весь час не менше

120 км/гrotate.gif

p.s. один чоловяга теж саме росказував, тільки на BMW 525 1995р.в., що більш реально

а шо тут такого? я на скутері Kymko Agility 50сс 3,3 к.с. за 3 години доїхав) і 3 літри бензину спалив

Я скоріше довірюсь собі проїхатись 235, вночі, і після пива

а тепер подумай шо ти написав

ну і мої максималки):

1. VW Passat 1,6 бензин, 1987р.в., 75к.с. 145 км/год, далі стало стрьомно, об'їздна траса в Ліпінах

2. Ford Courier 1.3і, 1999р.в., 60к.с. 120 км/год, це реальна максималка, дана машина на цій шв. ідеально тримає трасу

3. Honda CBR250RR, 1988р.в., 45к.с. 140 км/год, так і не взнав реальну максималку, був на той час відкритий шолом, і очі, хоч і в окулярах, починали сльозитись, змушений був зупинятись і протирати очі, траса на Рівне в районі с. Пальче з одностороннім рухом

4. Kia Pro Ceed 2008р.в. 1.4і, 109к.с. 185 км/год, траса Луцьк-Київ

да, і їздив Москальом 110км/год, і Жигульом 140км/год, але то можна порівняти з стрьомним атракціоном типу американських веселих гірок)))

швидкість я просто обожнюю, але час від часу переглядаю фото різних аварій щоб зберігати тверезу голову))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ехал 280+ КМ в час (Луцк-Ровно 18 мин), думал круто. Сейчас считаю себя дебилом.

брехня, хто їздив по тій трасі зрозуміє

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ехал 280+ КМ в час (Луцк-Ровно 18 мин), думал круто. Сейчас считаю себя дебилом.

брехня, хто їздив по тій трасі зрозуміє

Дивлячись якого року це було.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ПІДТРИМУЮ!!!!!! Я того року долітався на швидкості 160 входив в поворот і стовб дорогу перебіг.... На даний момент я знов їжджу на цій машині.... Після довгих 7-ми місяців реабілітації в гаражі мая маленька знову на ходу)))))

чувак, а ти як після цього? та пох машина, ти шо обдєлався льогкім іспугом?

Не тількі легкім іспугом но і проламав череп зламав ногу і ребро((((( Та мені було на себе пофіг... Я думав шо мені батьки скажуть)))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 місяця потому...

195 - 196 км/год на BMW 318і E46 (я сидів збоку)

На межі Рівненської і Волинської областей там де нова дорога, жаль вона швидко закінчилась :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...