Перейти до змісту

Тюнер для настройки гітари

ariman

Рекомендовані повідомлення

Хлопці хто має тюнери і може позичити на день шоб настроїти гітару, з мене пиво!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Комп маєш? Мікрофон маєш? AP Tuner.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

компутерний мікрофон лажає. стаціонарний тюнер краще. а ще краще розвивати слух, чого я і не зробив і закинув гітару :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хотів тобі написати гнівне заперечення, але потім згадав, що в мене за мікрофон. =)

Частково ти правий. Ну, він не лажає, але дешевий мікрофон треба ледь не всередину запхнути (а то і всередину, а тоді тюнер точно буде фігню показувати), словом, трохи геморно. Але то самий простий вихід.

Ну, в мене є тюнер взагалі, але він зараз не в мене і я точно не можу сказати, коли буде, тому поки не можу обіцяти, коли дам. Може, вже неактуально буде до того часу.

Хоча, якщо гітара електрична, тоді ця проблема відпадає і все буде чудово настроюватись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хотів тобі написати гнівне заперечення, але потім згадав, що в мене за мікрофон. =)

Частково ти правий. Ну, він не лажає, але дешевий мікрофон треба ледь не всередину запхнути (а то і всередину, а тоді тюнер точно буде фігню показувати), словом, трохи геморно. Але то самий простий вихід.

Ну, в мене є тюнер взагалі, але він зараз не в мене і я точно не можу сказати, коли буде, тому поки не можу обіцяти, коли дам. Може, вже неактуально буде до того часу.

Хоча, якщо гітара електрична, тоді ця проблема відпадає і все буде чудово настроюватись.

та гітара не електрична, акустична звичайна 6-струнка, ну напишеш як буде а там побачимо чи треба буде чи ні

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да купи себе камертон обычный.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гітара не електрична а звичайна акустична 6-струнка, ти напиши коли буде тюнер як що буде актуально то добре а ні то вже шо буде))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

спробував цю програмку. :ok:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...