Перейти до змісту

Потрібен потужний UPS

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Машина: Проц Intel Core2 Duo E8400 3.0 GHz 45 нм, Nvidia GeForce 9800+ 512 mb, Samsung HDD 500 Gb, Memory Kingston 4.0 Gb. Якого ви можете порадити упса для машини? Щоб витягнуло потужність.

APC back UPS CS 500VA - RS 80$

UPS Eaton NV 600H VA Line - interactive 60$

UPS PowerCom War 600A 44$

UPS Mustek PowerMust 600 offline 42$

Щось із запропонованих може якісно витягувати таку потужність? Ну і звичайно щоб 5-хв від батереї тримало.

Опубліковано

Циферки на УПСі означають його потужність в Вольт-Амперах. Для того щоб взнати в Ватах помнож циферку на УПСі на 0.7 (косинус частоти в мережі, в нашому випадку косинус 50)

Опубліковано

Вкажи модель блоку живлення, деякі з них працюють лише з Smart UPS (у мене був такий Chieftek ) ;)

Опубліковано
Циферки на УПСі означають його потужність в Вольт-Амперах. Для того щоб взнати в Ватах помнож циферку на УПСі на 0.7 (косинус частоти в мережі, в нашому випадку косинус 50)

600*0.7=420 Вт - правильно?:-) Чи я тормоз не так порахував)))?

Опубліковано

В мене комп приблизно такої ж конфігурації нормально працює з UPS PowerCom IMD-625AP (625 ВА / 375 Вт), з монітором 22" тримає 5хв. Правда батареї вже 2 роки, напевно якби була нова, то тримав би довше. і Offline (без стабілізатора) краще не брати, Line - interactive не набагато дорожчі, але стабілізатор лишнім не буде.

Опубліковано

600*0.7=420 Вт - правильно?:-) Чи я тормоз не так порахував)))?

Саме так.

Але те що в тебе блок на 550ВТ не означає шо він їх всі бере. Все залежить від твоєї начинки всередині. 550ВТ це максимальне навантаження після якого твій БП відключиться. Більш точно можна порахувати визначивши потужності начинки.

Інформація для роздумів

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...