Перейти до змісту

Куплю малошумный комп

Рекомендовані повідомлення

надо под FreeBSD у чтобы не шумел и мало электричества жрал - а то может и с балкона улететь =)

бюджет <1000 грн, нужно только системник само собой...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://board.lutsk.ua/index.php?showtopic=48090

такой я сам спаять могу... нуно з инегрированым видео, оперы больше 256МВ не нужно... винт на 10ГБ пойдет и если бы это все в маленьком корпусе тогда бы взял.. по этому такой бюджет (бандуры отменяются)

RB620.jpg

такой комп подошел бы идеально...

или вот:

lb1-embedded-linux-pc-big.jpg

но на втором одно гнездо на ЛАН - а нужно или PCI слот или 2 лана

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо така материнка підійде, будемо думати, як вкластись далі в бюджет.)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:D Оооо, так хорошо.... вот бы кто подарил мне ее =) а то жалко 140 долларов, если на нее там такая цена будет... а на ebuy как по-вашему? но там рисковано

решил так сделать, возьму пока настрою все под старенький Celeron, а 45CS(или аналог) уже потом куплю и переDDшу ось с нее=)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та не, не 140, дешевше значно... ЗНАЧНО дешевше, притому, разом з процесором вже.) Але вцілому комп десь під 1000 і вийде. А в ролі носія треба вже, наприклад, флешку, бо будь-який вінт, а тим більше 10-ка, перешумить таку систему як два пальці.

Ладно, це все роздуми вголос. Задача, просто, цікава. Зрозуміло, що є всілякі буржуйскі штуки, і в мене є така, але заслабенька, тому не пропоную навіть. Цікаво ж, що можна зібрати з підручних засобів.)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ставиш туди вінт ноутбучний і буде щастя ) Шуму нема і працює супер і розміри маленькі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Точно, ще так мона. Я знайомому продав свій напівдохлий вінт: купа бедів і швидкість щось 1-2 мегабайти в секунду, щоб не збрехати. Поставив в ноут, поставив фрю, і довольний як слон. А я вже хотів того вінта цвяхом до стіни. :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...