Перейти до змісту

Рік Тигра: очікування і ознаки


vrm

Рекомендовані повідомлення

Рік Тигра за китайським календарем: 1914,1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010 ...

Китайське назва Тигра: Ху

Третій знак китайського Зодіаку

Час доби під управлінням Тигра: 3:00 - 5:00

Відповідний знак західного Зодіаку: Стрілець

Елемент: Дерево

Полярність: Позитивна

Про людей народжених в рік Тигра.

Позитивні риси характеру: Тигри привабливі, співчутливо, шляхетні, незалежні, працьовиті й активні в житті.

Негативні риси характеру: Тигри можуть бути дуже імпульсивні, примхливі, неслухняні, сварливого і неповагу по відношенню до інших.

Найбільш підходящі професії і заняття для Тигра: керівний працівник, атлет, актор, музикант, поет, конструктор, дослідник і викладач, військовий і політичний діяч.

Гороскоп для людей, що народилися в рік Тигра.

З-за того факту, що люди, народжені в рік Тигра, вкрай метушливі істоти, що прагнуть завжди максимально швидко й ефективно досягти поставленої мети, вони зазвичай вважають за краще працювати самостійно.

Типові Тигри, дійсно люблять працювати, вони працьовиті та ревні у справах за своєю природою. Якщо ви поставите Тигру завдання, то робота буде організована і досягнута з максимальним ентузіазмом і ефективністю. Оптимізм, рішучість і ініціатива - їх сильні сторони.

Через неприязні до півзаходами і неприйняття відмов Тигр, як локомотив, буде рухати свої проекти до наміченої мети і обов'язково доведе справу до логічного завершення, в той час як інші, можуть зупинитися на половині шляху з-за нездатності до самопожертви. Правда в разі невдач, така людина як Тигр стає вкрай схвильованим і дратівливою, особливо, якщо раптом, колегами буде виявлено, що він недооцінив ситуацію.

Не дивлячись на свою величезну енергію і почуття обов'язку, людина, народжений у рік Тигра, повинен бути в змозі витримати те, що дано йому згори - оптимізм, лідерські якості та покладені обов'язки, в іншому випадку він може витратити свої здібності даремно. Близьке оточення, друзі та колеги повинні тримати силу Тигра у вузді, направляючи її в те русло, де він зможе по справжньому досягти успіху. Одним з найважливіших умов успішного розвитку відносин з такими людьми, завжди повинна бути зосередженість на досягненні спільної мети.

Люди, народжені в рік Тигра нерідко чуттєві і емоційні, іноді схильні до територіального і власницькому інстинкту по відношенню до партнера. Вони здатні до великої любові, але можуть стати надмірно стурбованими своїми романтичними відносинами.

У всіх відношеннях, Тигри - тирани і лідери, і якщо вашим другом є людина, народжений у рік Тигра, який, так чи інакше забажає вашої підтримки в його боротьбі проти його ж ворогів, вам неодмінно доведеться стати на його бік.

Як коханці, Тигри жагучі і романтичні, але біда в тому, що вони приймають як реальний виклик необхідність розуміння, що в їхнього партнера є власні погляди на життя.

Тигр часто залучається людьми з незалежним характером, але важливо пам'ятати, що, навіть якщо ці люди спокушаються компанією Тигра і захоплюється його енергією, вони можуть впоратися без них, і не потребують постійної опіки. Люди, народжені в рік Тигра, не бояться висловлювати свої емоції і почуття, але так само просто і природно вони здатні змінити свої переваги, як би там не було, ці люди мають потребу у партнері, який залишається незмінним, спокійно переслідуючи загальні плани та інтереси.

Кращими друзями Тигра можуть стати Собака, Дракон або Кінь. Хитромудра Криса, повільний Бик і надто серйозна Змія навряд чи довго зможуть бути поряд з невгамовним героєм.

Тигри-заменітості

Знаменитості, що народилися в рік Тигра: Рудольф Нурієв, Дмитро Донський, Іван Грозний, Олександр II, Петро Врангель, В'ячеслав Молотов, Юрій Андропов, Карл Маркс, Ромен Роллан, Дуайт Ейзенхауер, Хо Ши Мін, Шарль де Голь, Людвіг ван Бетховен, Том Берінджер, Агата Крісті, Том Круз, Леонардо ді Капріо, Айседора Дункан, королева Єлизавета II, Джоді Фостер, Мерилін Монро, Демі Мур, Георг Гегель, Марко Поло, Герберт Джордж Уеллс, Стів Вандер.

Роки правління Тигра в історії 20 століття:

26 січня 1914 - 13 лютого 1915 Дерев'яний Тигр

13 лютого 1926 - 1 лютого 1927 Вогненний Тигр

31 січня 1938 - 18 лютого 1939 Земляний Тигр

17 лютого 1950 - 5 лютого 1951 Металевий Тигр

5 лютого 1962 - 24 січня 1963 Водяний Тигр

23 січня 1974 - 10 лютого 1975 Дерев'яний Тигр

9 лютого 1986 - 28 січня 1987 Вогненний Тигр

28 січня 1998 - 15 лютого 1999 Земляний Тигр

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...