Перейти до змісту

куплю точку доступа TL-WA500G новий або б\у

Yurec

Рекомендовані повідомлення

куплю точку доступа TL-WA500G новий або б\у за прийнятною ціною, обовязково манібек 3 дні, адже якщо він не дасть потрібної дальності і не виконуватиме потрібної функції репітінга, то потреби у ньому небуде. 0633522041

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Яка повинна бути відстань? В мене TL-WA601G чудово працює на відстані 665м, а на рахунок взяти потести, можеш звернутись до ptk

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сутьність заліза в роботі як репітера полягає не стільки в тому чи воно працює так чи ні і шо воно зможе повторити, а в тому який сигнал ми отримуємо і куди та як нам його треба повторити... також відіграє велику роль хто в нас є джерелом, та прийомником, дуже часто репітери не повторюють сигнали сторонніх залізяк.. і ше я багато нюансів...

а взагалі, в продовження цієї темки, можу сказати, шо Ви Yurec можете зекономити нерви, час та гроші проклавши всього навсього якихось 20-30м кабеля, і мати результат набагато кращий чим з вафайом...

взагалі, при проектуванні мереж бажано хоть намалювати шо ви плануєте пробувати, тоді люди які тут читають темки і мають досвід, малий, великий чи середній змогли б Вам чимось зарадити...

при роботі з безпровідниковими мережами, можна витворяти чудні речі з відзеркаленим сигналом,і таким чином обійтися без додаткових репітерів...

якшо всетаки Ви маєте бажання взяти потестити точку, то напишіть мені, я думаю зможу організувати правда не 500 а 501...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

продолжение темы про крылья, ноги и хвосты (ну и про руки заодно) приведет к тому, что кто-то возобновит тренировки по чтению

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нарешті відійшов від бана на три дні:)

Дякую ПТК за те що надав на пробу D-Link DWL-G700AP, все спрацювало, проте все ж душа більше лежить до 501 або 601 тп-лінків, які я якщо й буду брати, то купуватиму у ПТК, або тумана.

ОТже тему можна закривати!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...