Перейти до змісту

Кохаю до шлюбу і після шлюбу

Kusya

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
А як можна говорити про шлюб, не говорячи про Бога, про Того, Хто створив людину, першу сімейну пару і установив сам шлюб і його порядок? Це те ж саме що говорити про мед, його властивості, колір і смак і зовсім не згадуючи про бджіл.

У нас 90% меда - поддельный. А остальные 10% - настоящий.

Но никто из потребителей меда не спросит: " А здоровы ли были ваши пчелы?"

yvazhaemuy , зачем всуе упоминать бога?

Прошу не виходити за рамки запропонованої теми. Про мед маю що сказати, як син пасічника.

Тут ми говоримо про відносини до і після шлюбу.

Мова йде про те, що міняється у відносинах після шлюбу, і в яку сторону.

У своєму пості ти хочеш сказати мені, що Бог і шлюб чоловіка з жінкою нічого не мають спільного? Ще раз хочу

сказати, що Бог, а вірніше Його порядок і закон, що написаний в Біблії є невідємною складовою шлюбу.

А на рахунок "всує" - я так не вважаю, але знаю, що багатьом тут не подобається, що тут речі називаю своїми іменами. Я про гріх.

• Відповідей 80
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
yvazhaemuy, бога нема.

Ти свій розум бачив? Ні! Значить його в тебе нема! Згідно твоєї логіки

"Мурзік (дуже спокійно): Ви хотіли пошуткувать, але у вас не вийшло". ©

Опубліковано
А як можна говорити про шлюб, не говорячи про Бога, про Того, Хто створив людину, першу сімейну пару і установив сам шлюб і його порядок? Це те ж саме що говорити про мед, його властивості, колір і смак і зовсім не згадуючи про бджіл.

Цією фразою Ви звели будь-яку тему в світі до теми релігії.

Пропоную створити окремий тематичний розділ, а не спамити офтопом.

З.І. На сім свій офтоп припиняю.

Опубліковано

Напевно краще об’єднати зусилля і подарувати форумчанам свої "рецепти" сімейного щастя ;).

Тобто що, на Вашу, думку може змінити кохання в шлюбі в кращий бік?

Ну і враження чому всеж існує різниця в поведінці ДО і ПІСЛЯ.

Опубліковано

Основний рецепт вже дав yvazhaemuy (не свій випадок!).

І основна проблема, що всім рецептам мають слідувати обидві половини :(

І, напевне, в більшості дієвих основий рецепт — в першу чергу самообмеження, потім вже компроміси. І, звичайно, відносини мають бути зведені до одного знаменника, прийнятного для всіх.

• 2 тижня потому...
Опубліковано
Напевно краще об’єднати зусилля і подарувати форумчанам свої "рецепти" сімейного щастя ;).

Тобто що, на Вашу, думку може змінити кохання в шлюбі в кращий бік?

Ну і враження чому всеж існує різниця в поведінці ДО і ПІСЛЯ.

Наверное у каждой семьи свой "рецепт" и он неповторим, как и каждая семья. Мне кажется что главный залог семейного счастья - это понимать зачем ты создаешь семью, и чтобы это "зачем" было хотя бы нескольким из: чтобы быть с любимым(ой) всегда, чтобы родить детей, чтобы делить с ним(ней) самые замечательные моменты жизни и самые грустные, чтоб заботиться о ком то, кроме себя, чтоб утром проснуться и увидеть любимое лицо,а вечером ложась спать ему(ей) же желать спокойной ночи, чтобы знать что есть кто-то, кому принадлежишь ты и кто принадлежит тебе, чтобы быть или стать зрелым(ой) настолько, чтобы идти на уступки и часто ставить интересы другого выше своих собственных, чтобы знать, что есть кто то, кто знает тебя во многом лучше, чем ты сам(а). В семейном союзе есть вещи, которые настолько интимны, что не создав семью, их просто не узнаешь и не почувствуешь.

Знаете лы вы, что человек становится счастлив, на эмоциональном уровне переживает это чувство, когда делает приятное другому, а не себе?Тут многие любят теорию, так это доказано учеными, так что, все гениальное просто, но почему же так сложно бывает воплотить это?)

Ну и чтобы мои слова не выглядели голословно, то я замужем, не долго, конечно, но по современным меркам и не мало - 6 лет, думаю, что даже если бы жизнь сложилась по другому, я бы не была счастливее чем сейчас, слава Богу, что сложилось именно так.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...