Перейти до змісту

S.t.a.l.k.e.r.

Kondra

Рекомендовані повідомлення

Піратством не займаюся, так чисто для себе вже доходжу першу половину гри gallery_7_30_614.gif

А Сіля вже грає, мало того в відкриту дражниться.

Сіля чекай сьогодні вночі групу захвата на хаті :ok:

Ми вже збираємось :glare:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 598
  • Створено
  • Остання відповідь

недумаю що багато користувачів купить гру. більша половина буде просто брати один в одного і все :ok:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

недумаю що багато користувачів купить гру. більша половина буде просто брати один в одного і все :ok:

Якщо гра буде зажигати то куплю однозначно =)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я знаю людей в яких це буде 1ю офіційно купленою грою (навіть не то що ліцензією а просто купленою)

Перша повноцінна українська гра з часу виходу 1ї частини "Козакі"в. Перший відчизняний проект такого маштабу.

І взагалі однозначний маст хев.

Схвальні відгукі преси (тої якій вже дісталась копія) що ще вам потрібно щоб придбать ліцензійну копію ?

THQ отримує частку лише з західних копій гри а на території країн СНД прибутки ділить GSC & 1C (хоча трошкі не ясно яким чином тут 1С адже гру мало видавать саме GSC)

ЗІ Покі зустрів лише 2х чи 3х придурків які будуть грать в піратку а не куплятимуть власну копію

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я не думаю шо це буде супер 1гра ...

хочеццо певер1ть...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://www.stalker-game.com/ru/

Бесплатная официальная бета-демо версия мультиплеера доступна для скачивания! Она содержит в себе две карты для игры по LAN (исключительно!) в трех сетевых режимах: deathmatch, team deathmatch и artifact hunt.

Демоверсия доступна для свободного использования в течение трех лет, как частным лицам, так и компьютерным клубам – для этого им всего лишь необходимо разрешение от GSC Game World,

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ЗІ Покі зустрів лише 2х чи 3х придурків які будуть грать в піратку а не куплятимуть власну копію

не ругай и не обруган будешь... шой то ты разошелся сильно. справедливости захотелось на старости лет =)))

ну тогда прошу админов заодно и стереть весь каталог Games, Soft, Music и Kino. все таки надо уважать авторское право!!! круто правда? аж самому смешно =) не в нашей стране и не в наше время...

пс: я куплю. я долго ждал её.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Про що і мова :)

Взиграла не жага справедливості а національна гордість ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не ругай и не обруган будешь... шой то ты разошелся сильно. справедливости захотелось на старости лет =)))

ну тогда прошу админов заодно и стереть весь каталог Games, Soft, Music и Kino. все таки надо уважать авторское право!!! круто правда? аж самому смешно =) не в нашей стране и не в наше время...

вообще-то разговор идет об отечественном производителе.. просто будет обидно, если наши разработчики пойдут в убыток из-за нас же.. видимо не зря они вели проект аж 5 лет - может им финансов не хватало?? но все таки закончили... и если все ок с продажами - то денег им должно хватит на следующую "революцию" в игровом плане.. желаю им успеха!

я куплю в любом случае..

зы

но вот если игра окажется отстоем - тога уж в следущий раз подумаю, покупать или нет...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Если игра будет безглючная и такая как описалово на сайтах, то продажи в СНГ будут копейками по сравнению с продажами в Европу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Легендарний фалаут продався на заході лише в 100 000 екземплярів що являється на грані провала.

Зато на території снд всі в кого був комп в ті часи грали в піратку і ледь не божатся на нього по цей день :D

Через пару років закрилась не тільки контора яка його робила але і видавець гри :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:D Торент - рулить!

Не на ЛМ так на Торенті скачаю! Не на Торенті так у друга візьму :D ! Більше я немаю бажання купляти ліцензійну ігру! Вже раз пошукав! Купляв два рази одну і ту саму! Захотілось мені в інеті поганяти! Ігра глючила, а інета взагалі небачила! Заніс диска назад! Сказали:

- давай квитанцію!

- Німа...

- Щасливої дороги!

Пішов другий раз! Всьо ігра ліцензійна, є ключик для реєстрації, тралі валі... Почав реєструвати... Оп... Ваш ключ вже був зареєстрований!

- Я туди, а вони мені:

- пошукаємо на складі!

- Через пару днів зайшов! Нема на складі - заказали!

Потім захворів і забив болт! Написав тєлєгу на оф. форумі і дали мені ключик :) ! З того часу пропало в мене бажання купляти ліцензійні ігри! Краще я вже скачаю...

:D Торент - рулить!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:D - вот так і розводять наші недобросовісні продавці клієнтів

Нада знати що ти шукаєш і брати в провірених точках, кароч мати голову на плечах.

Наприклад не брати розпаковану гру.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...Нада знати що ти шукаєш і брати в провірених точках...

Тепер дві точки провірені! Осталось діло за малим! Провірити всі остальні... :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Просто не для кого не секрет что у нас в городе рулит такая фича как прокат дисков)

Зы у мну есть даже пару ключей от лицензии для игры в инете))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Про що і мова.

Ніколи нічого не купляйте в фірмах де є прокат, бо річ скоріш за все прошла вже пару рук

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так на лме не будет

там самый последний старфорс а значит сломают не скоро))

Плюс если его брать никто не будет ПЫС ппц будет...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:D

Ну, понеслась! :D

Сталкери, за роботу! :mdr::mdr::mdr:

Шкода що в мене не піде навіть в виді слайдшоу.

Так що буду грати в Зов Ктулху і заздрити вам ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зсилкі потер, буду терти і надлі :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гра розрахована саме на Західних покупців, тому на нас бідних східноєвропейцях THQ не збідніє. Ніхто не підкаже, скільки ліцензія буде коштувати, га? Чи може порівняє їхній рівень доходу з нашим?

Тому, якщо вже бути послідовними, то дійсно треба видалити всю халяву з ЛМ. І як можна взивати до патріотизму до нац.виробника, котрий робив гру "на експорт" а не для нас (всі в курсі про танці під дудку THQ коли вирізали майже всі ізюминки гри), та ще й відмовився від випуску української версії, поступивши геть не патріотично?

І повідомлення quark'а в сусідній темі з ссилками на торенти silia дарма видалив. Він я думаю не порушив правил. Все одно той хто схоче ссилки на шари надибає.

п.с. не купляв і купляти не буду. бо в мене не піде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Демоверсия доступна для свободного использования в течение трех лет, как частным лицам, так и компьютерным клубам – для этого им всего лишь необходимо разрешение от GSC Game World,

:mdr: :mdr: разрешение... ну а как без него то, не, ну клубы обязательно его возьмут :mdr:

Сорь за офтоп, не сдержался :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зря ржеш.

1 Це свідчення що вони думають про клуби також

2 При наших законах бумажкі не бувають лишніми

Дозвіл іде в виді пдф файлу який спокійно можна зкачати з їхнього сайту і роздрукувати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 При наших законах бумажкі не бувають лишніми

думаю нашим клубам ГЛУБОКО наплевать... даже в государственных учреждения лицензионного софта не стоит, а что уж говорить про простых пользователей, или про клубы. Мы в Украине живем :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ХЗ ХЗ

Наприклад neostar виразив зачот GSC за цей дозвіл

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

недумаю що багато користувачів купить гру. більша половина буде просто брати один в одного і все :mdr:

угу, попробуй сломать сегодняшнюю защиту, особенно украинскую :mdr: самый новый Алкоголь такое уже не берет :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...