Перейти до змісту

Смерть друзей на глазах

BARAKUDA

Рекомендовані повідомлення

Оце реально жесть... 3 людини заживо згоріли, LIVE!

http://www.youtube.com/watch?v=2ca5d9d7W8E...feature=related

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 vampirich, Scabiosa

у Вас водійські права є?

Поза населеними пунктами на всіх дорогах та на дорогах, що проходять через населені пункти, позначені знаком 5.47, дозволяється рух із швидкістю:

а) автобусам (мікроавтобусам), що здійснюють перевезення організованих груп дітей, легковим автомобілям з причепом і мотоциклам - не більше 80 км/год;

б) транспортним засобам, якими керують водії із стажем до 2 років, - не більше 70 км/год;

в) вантажним автомобілям, що перевозять людей у кузові, - не більше 60 км/год;

г) автобусам (за винятком мікроавтобусів) - не більше 90 км/год;

ґ) іншим транспортним засобам: на автомагістралях - не більше 130 км/год, на дорогах для автомобілів - не більше 110 км/год, на інших дорогах - не більше 90 км/год.

2 Zheny@

так стріляй, що ждеш? а то ще не вспієш, якийсь "дибіл" зіб"є на переході ))))

2 VaLeRa

я не виправдовую водія БМВ ні в якому разі!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так стріляй, що ждеш? а то ще не вспієш, якийсь "дибіл" зіб"є на переході ))))

тьфу ти. сплюнь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Babay, повір, якщо станеться так, що саме ти станеш тим, хто не пропустить мене на переході, чи не дай Боже, станеш винуватцем автопригоди - можеш не сумніватися - ти постраждаєш. Я тебе задавлю голими руками!

Мабуть пан не має дітей, і такий рєзвий, і не знає на скільки страшно їх навіть на світлофорі за руку переводити. А швидке переключання передач і гальма/старт із димом з під коліс - не ознака професіоналізму..

професіоналізм - це вміння "розрулити" ситуацію за долі секунди і уникнути аварії, це знання ПДР. (Взаємо)Повага та ввічливість.

А не кричати, що я в свої 20 років такий перець..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Zheny@, під словами про перехід із дітьми підписуюсь повністю іноді справді хочетьсякогось "пристрелити" тому що він на переході летить на зустріч із смертю, як подумаю що доця має сама переходити на переходах скоро аж душа в п'ятках від того що у нас не поважають пішоходів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 Zheny@

дивись приват.

скоро аж душа в п'ятках від того що у нас не поважають пішоходів.

Скорше люди не поважають один одного взагалі, я маю на увазі не тільки учасників дорожнього руху, а життя взагалі!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

... повір, якщо станеться так, що саме ти станеш тим, хто не пропустить мене на переході, чи не дай Боже, станеш винуватцем автопригоди - можеш не сумніватися - ти постраждаєш. Я тебе задавлю голими руками!

... повір, якщо станеться так, що саме ти станеш тим, хто з мабілою вискочить на перехід, попередньо не переконавшись в безпеці власного життя та безпеці інших учасників дорожнього руху. А я гальмуватиму, щоб тебе не задавити, і мої малята від того собі носи порозбивають. Я буду перший, хто розламає свою битку об твій дурнуватий лоб.

Без образ, заї*** мучило, але вже двох навчив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хлопці на відео - вбивці. Але, виявляється, і в нас на форумі є схильні до вбивства. Так от, шановні автомобілісти, не забувайте, сідаючи за кермо, що перш за все ви ЛЮДИ. А ЛЮДЯМ, знаєте, характерно шанувати інших людей. Чи за кермом, чи пішоходів, чи пасажирів. "Ти відповідальний за тих, кого приручив".

to Babay. Ах перепрошую..для вас це 70.. Нарушаєм, нарушаєм... Бо не вірю, що ви керуєте не легковим авто.. Кірм того, таки у моєму пості неточності є.

Відповідно до ч. 1 ст. 122 КпАП України відповідальність настає у разі перевищення водіями транспортних засобів встановлених обмежень швидкості руху транспортних засобів більш як на двадцять кілометрів на годину.
. Але це не Правила дорожнього руху, а відповідальність про їх порушення..І +-1 км/год похибка Візира. Тобто уточню, що таки ваша дозволена максимальна швидкість або 90 або 110 км/год за містом на легковому авто на дорозі загального користування..

to colt 5. А що робити пішоходу, якому розбивають носа авто на тому переході? Носити "калаш", бо бита не поможе? Номер то не завжди розгледиш..І догнати не доженеш...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

colt5, якщо твої дітки поламають собі щось від екстреного гальмування - то буде лише твоя вина!!! (Значить ти той, хто не подбав про їх безпеку - НЕ ПРИСТЕБНУВ!, НЕ ПОСАДИВ У СПЕЦ-КРІСЛО, ЛЕТІВ, і екстренно загальмував. ). А битку свою.. використай за призначенням... тобто не діставай її взагалі. І якщо я сказав, що я на переході, значить я подбав про безпеку свого переходу, а той, кому знаки не писані - сам собі ворог.

А щодо "дурнуватого лобу" - глянь на свій, а тоді розписуйся за інші.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шановне панство, тема взагаліто була не про те, хто б кому краще наваляв.

*Плавно стає флеймом...*

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...