Перейти до змісту

Хто грає на pokerstars.com?

Knight

Рекомендовані повідомлення

Два тижні вже граю в покер на сайті pokerstars.com. Хотів би взнати хто ще підсів на покер по інтернету, які успіхи в нерівній боротьбі з азартом. :D :D :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

ООООО, мене як затягнуло, так у не відпускає=)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну затягує бардзо, добре що кошти віртуальні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я играю там уже полтора года, недавно закинул на счет первые реальные 20 долларов и обнаружил, что тактика игры на кэш совершенно другая :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Согласен с lumax'ом.

Абсолютно другая.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я ще тільки в покер "В контакті" граю, тренуюсь. Наберусь досвіду, тоді і на pokerstars.com зареєструюсь :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Постоянно играю на Poker 3D, затягивает нормально, согласен с yura2281 про виртуальные деньги. Хотя играли пару раз вживую (у товарисча в Киеве полный набор для покера), хоть фишки не деньги, но когда перед тобой кучка уменьшается, играешь уже подругому.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

знакомый по 30 баксов в день подымает - но это большой секрет =)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я ще тільки в покер "В контакті" граю, тренуюсь. Наберусь досвіду, тоді і на pokerstars.com зареєструюсь :)

в контакті чи на віртуальні фішки досвіду не наберешся. це просто забавка, яка не розвиває покерного мислення і спотворює розуміння суті гри. Навіть якщо ти там граєш з повною відповідальністю - 95% інших гравців грають, аби вбити час, запускаючи оленя на любих двох картах (я не грав в контакті, але грав на віртуальні фішки в покеррумах). Я рекомендував би для тренування закинути мінімальний деп і грати на мікро лімітах. І бажано закидати не на покерстарс, де середній скіл гравців найсильніший зі всіх покеррумів, а наприклад, на бвін (я там вчився) чи патіпокер чи щось інше по-меньше. Вже потім, після відмиття бонусів, після кількох заходів в призову зону на МТТ, після прочитання першої книжки (бажано Херрінгтона) варто лізти на покерстарс. Така моя думка. Але якщо грати просто заради гемблінга то можна й зразу на покерстарс

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Граю з вересня. Вже побив NL2 і NL4 на PartyPoker. Зараз на NL10. Затримка йде через постійні кешаути :)

P.S. Не закидував жодного цента :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тренероваться вконтакте или на фишках - бессмысленно, если хотите на Старзах играть в кеш. Тактика игры, как уже замечено, полностью другая.

Кроме того НЛ2 очень отличается от НЛ10, а тем более от более высоких лимитов.

И с такими тренировками можно быстро слить свой начальный капитал.

Хотя хорошо потренировавшись на фишках, можно успешно играть фриролл турниры, где не вкладывая ни копейки можно сорвать неплохие деньги.

Но для этого нужно пережить "мясорубку" в 10-30тыс. человек)) и быть готовым потратить на турнир около 4-8 часов - зависит уже от турнира.

Сам вкладывал около 15 уо. накрутил до 45 пока )) Правда играю на ФТП (FullTiltPoker) по определённым причинам.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вже два тижні граю в покер парті, отримав халявні 50 $. зараз відбиваю ці 50 зелених. Граю в NL 5/10 c, по 2 бакси.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

как получиш наличку - скажеш

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...