Перейти до змісту

Шукаємо енергійних та комунікабельних людей

bizya

Рекомендовані повідомлення

мы четко рассказуєм новым людям
на щет гарантий долго обьяснять

holy щет!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 82
  • Створено
  • Остання відповідь
мы четко рассказуєм новым людям
на щет гарантий долго обьяснять

holy щет!

Yes мазафака

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо ваше перше оголошення "в корпоративному стилі", то про компанію все зрозуміло - a la AIG Life, читай "піраміда". Якщо це ваш особистий стиль, тоді ви не вмієте говорити із людьми взагалі, вважаєте їх придурками, і тоді вам працювати таки із не надто розумними / втрачаючими розум /недосвіченими людьми - a la школярі і пенсіонери, яких на форумі не густо.

Крім того, ви встряєте в суперечку, кажучи на біле, що то чорне, тим більше виказуючи рівень "директорату компанії". На форумі варто ІМХО було подати оголошення те, яке подано кількома постами вище, і все... А то ...

На місці розумного директора філії за такий провал вас взагалі варто звільнити - за чорний піар або розголошення корпоративної інформації. :smile3: Подумайте на дозвіллі.

проснись дядя тут товар никто не впаривает... и если тебе не интерсно предложение о роботе оставайся при своем мнении, взрослый дядя...... ниразу не убегал и не собираюсь.
Страховка - той же товар, який треба продати. Мережевиків я не б*ю, не викидаю з вікна, не прибиваю на місці, але вони йдуть, просто йдуть... :D .... лісом, полем та іншими околицями... :ban1:
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо ваше перше оголошення "в корпоративному стилі", то про компанію все зрозуміло - a la AIG Life, читай "піраміда". Якщо це ваш особистий стиль, тоді ви не вмієте говорити із людьми взагалі, вважаєте їх придурками, і тоді вам працювати таки із не надто розумними / втрачаючими розум /недосвіченими людьми - a la школярі і пенсіонери, яких на форумі не густо.

Крім того, ви встряєте в суперечку, кажучи на біле, що то чорне, тим більше виказуючи рівень "директорату компанії". На форумі варто ІМХО було подати оголошення те, яке подано кількома постами вище, і все... А то ...

На місці розумного директора філії за такий провал вас взагалі варто звільнити - за чорний піар або розголошення корпоративної інформації. :smile3: Подумайте на дозвіллі.

проснись дядя тут товар никто не впаривает... и если тебе не интерсно предложение о роботе оставайся при своем мнении, взрослый дядя...... ниразу не убегал и не собираюсь.
Страховка - той же товар, який треба продати. Мережевиків я не б*ю, не викидаю з вікна, не прибиваю на місці, але вони йдуть, просто йдуть... :D .... лісом, полем та іншими околицями... :ban1:

Каждый работает своими методами которые дают плоды, перед Вами как писали выше никто склонятся не будет, дело Ваше, кто хочет работать уже работает и с результатами, а с Вами уважаемый я бы хотел встретится увидеть что же Вы в этой жизни добились кроме того как флудить на форуме... кто работал в сетевом бизнесе и проявил себя никогда с него не уйдет, а если Вы далекие и ограничиваетесь на ставке... что я Вам скажу работайте дальше =).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дарагой бизя, те, кто работает в сетевом маркетинге находятся в самом низу пищевой цепочки homo sapiens, поэтому все ваши потуги что-либо тут доказать являются сомнительно благими и даже убогими.

Я достаточно вникаю в то, что Вы пишыте и в то, что я пишу, и понимаю, что большинство слов, написанных здесь, Вам не понятны нипанятно , поэтому покорнейше прошу покинуть данную дискуссию во избежание банхаммера.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

те, кто работает в сетевом маркетинге находятся в самом низу пищевой цепочки homo sapiens..........

ай як гарно сказав. супер!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дарагой бизя, те, кто работает в сетевом маркетинге находятся в самом низу пищевой цепочки homo sapiens, поэтому все ваши потуги что-либо тут доказать являются сомнительно благими и даже убогими.

Я достаточно вникаю в то, что Вы пишыте и в то, что я пишу, и понимаю, что большинство слов, написанных здесь, Вам не понятны нипанятно , поэтому покорнейше прошу покинуть данную дискуссию во избежание банхаммера.

Уважаемый интересно чем же ты занимаешся и кто ты такой вообще что бы делать такие выводы ? по твоих фразах как ты "вникаешь" видно что твой уровень ниже плинтуса а "бан" ничего не изменит... и ваши общие доводы бесполезны.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

те, кто работает в сетевом маркетинге находятся в самом низу пищевой цепочки homo sapiens..........

ай як гарно сказав. супер!!!

да красиво... для тех кто сидит у родителей на шее... хоть он и 33-летний но таков его диагноз...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

продавцы полосатых палочек неунимаются...

ох как их там зомбируют, строителей пирамид....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зевс видел я тебя в жизни еще за времен сената (к\к) сиди и молчи. И не обижайся твои замечания не умесны.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

поэтому покорнейше прошу покинуть данную дискуссию во избежание банхаммера.

Уважаемый интересно чем же ты занимаешся и кто ты такой вообще что бы делать такие выводы ? по твоих фразах как ты "вникаешь" видно что твой уровень ниже плинтуса а "бан" ничего не изменит... и ваши общие доводы бесполезны.

Бізя, хто такий діфото ми знаєм, так шо своє питання собі задай і відповідь дай, а то нам інтересно стає:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

поэтому покорнейше прошу покинуть данную дискуссию во избежание банхаммера.

Бізя, хто такий діфото ми знаєм, так шо своє питання собі задай і відповідь дай, а то нам інтересно стає:)

хочешь узнать можем встретится и вопрос спама и флуда решится быстро

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зевс видел я тебя в жизни еще за времен сената (к\к) сиди и молчи. И не обижайся твои замечания не умесны.

да, я стар, я очень стар, я супер стар

и меня помнят ещё стого времени.... приятно, чёрт побери

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і коїм же образом? :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і коїм же образом? :D

вот и узнаешь =)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да, я стар, я очень стар, я супер стар

и меня помнят ещё стого времени.... приятно, чёрт побери

На людей у меня память замечательная и кто зарекомендовал себя человеком я помню, а остальные мне побоку, кто знает меня тоже ничего в мою сторону плохого не скажет (имею ввиду последних 4 года после армии и второго высшего образования).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так шо своє питання собі задай і відповідь дай, а то нам інтересно стає

Доречі так, автор, тут десь побачив школярів, побачив людей, які сидять у батьків на шиї. Здається мені, що вся ця пиха і пафосність не більше ніж пилюка в очі. Шановний, а ви чого в житті добились? Чи є у вас щось таке, що виділить вас, серед нас - простих форумних школярів, які сидять на шиї у батьків?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так шо своє питання собі задай і відповідь дай, а то нам інтересно стає

Доречі так, автор, тут десь побачив школярів, побачив людей, які сидять у батьків на шиї. Здається мені, що вся ця пиха і пафосність не більше ніж пилюка в очі. Шановний, а ви чого в житті добились? Чи є у вас щось таке, що виділить вас, серед нас - простих форумних школярів, які сидять на шиї у батьків?

В первую очередь стабильный доход, во вторых не я ищу работу, а меня сами находят, а это уже сам(а) понимаешь неспроста, а за то как я себя зарекомендовал, до этого я работал на гос. службе (тут было с премией 25 % 1100), ушел по одной причине на эту работу оклад 3000 + %, и учился за свои деньги а не за деньги родителей это думаю не каждый после армии сможет, в третьих Вы просто все боитесь сложности в этой жизни переборите страх в себе и у Вас все получится. Лутше спросить что и как, а не создавать проблем из пустого места.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В первую очередь стабильный доход, во вторых не я ищу работу, а меня сами находят, а это уже сам(а) понимаешь неспроста, а за то как я себя зарекомендовал, до этого я работал на гос. службе (тут было с премией 25 % 1100), ушел по одной причине на эту работу оклад 3000 + %, и учился за свои деньги а не за деньги родителей это раз, в третьих Вы просто все боитесь сложности в этой жизни переборите страх в себе и у Вас все получится. Лутше спросить что и как, а не создавать проблем из пустого места.

молодець!!!

знаєш, у нас ту просто не прийнято піськами мірятись, а ти прийшов, вийняв, махаєш...

а хвалитись то особливо нема чим

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

..............во вторых не я ищу работу, а меня сами находят, а это уже сам(а) понимаешь неспроста.........

ти шукаєш не людей на роботу, а людей на яких заробиш. не розповідай казки, що тебе шукають. хоча може й шукають, щоб звіздюлін натуляти.

....... я работал на гос. службе (тут было с премией 25 % 1100), ушел по одной причине на эту работу оклад 3000 + %....

не знаю до чого тут цифри, якщо хочеш пісюнами помірятись, то суми замаленькі. я б за два озвучені тобою оклади й премії в 200-300% не пішов би до тебе працювати.

.... Вы просто все боитесь сложности в этой жизни переборите страх в себе и у Вас все получится...

йо-йо-йой. всі прям тут складностей бояться :D а може, щоб не мати складностей, люди думають. а подумавши всім зрозуміло, що за фуфло ти пропонуєш.

Лутше спросить что и как, а не создавать проблем из пустого места.

а в кого питати, що і як??? difoto вже висловив правильну думку про мережевий маркетинг. сенсу в тебе щось питати? щоб почути від тебе 20-30 заучених фраз?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В первую очередь стабильный доход, во вторых не я ищу работу, а меня сами находят, а это уже сам(а) понимаешь неспроста, а за то как я себя зарекомендовал, до этого я работал на гос. службе (тут было с премией 25 % 1100), ушел по одной причине на эту работу оклад 3000 + %, и учился за свои деньги а не за деньги родителей это раз, в третьих Вы просто все боитесь сложности в этой жизни переборите страх в себе и у Вас все получится. Лутше спросить что и как, а не создавать проблем из пустого места.

молодець!!!

знаєш, у нас ту просто не прийнято піськами мірятись, а ти прийшов, вийняв, махаєш...

а хвалитись то особливо нема чим

О да ))) тебе наверное проще сказать слово "дай", а у меня увы совсем другое воспитание сам предпочитаю родителям помочь. А про остальное что я добился просто не щитаю нужным выхвалятся.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

..............во вторых не я ищу работу, а меня сами находят, а это уже сам(а) понимаешь неспроста.........

ти шукаєш не людей на роботу, а людей на яких заробиш. не розповідай казки, що тебе шукають. хоча може й шукають, щоб звіздюлін натуляти. - можешь быть первым телефон мой висит на первой странице и офис знаешь где.

....... я работал на гос. службе (тут было с премией 25 % 1100), ушел по одной причине на эту работу оклад 3000 + %....

не знаю до чого тут цифри, якщо хочеш пісюнами помірятись, то суми замаленькі. я б за два озвучені тобою оклади й премії в 200-300% не пішов би до тебе працювати. - твоя головоная боль

.... Вы просто все боитесь сложности в этой жизни переборите страх в себе и у Вас все получится...

йо-йо-йой. всі прям тут складностей бояться :D а може, щоб не мати складностей, люди думають. а подумавши всім зрозуміло, що за фуфло ти пропонуєш. - это твое мнение и оставайся при нем, и тебя факт чтобы никто и не взял.

Лутше спросить что и как, а не создавать проблем из пустого места.

а в кого питати, що і як??? difoto вже висловив правильну думку про мережевий маркетинг. сенсу в тебе щось питати? щоб почути від тебе 20-30 заучених фраз? - ниочем.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Алан, ти неправий, рєпєртуар уже, ніж 20-30

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Взагалі така зацикленість автора топіка на школярах, сидінні на шиї у батьків і на матеріальній незабезпеченості дає певні теми для роздумів. Скажіть шановний, це вас на курсах учать, що всі бидло, а ви - еліта? Абсолютна більшість людей, яку ви обізвали школярами, що кляньчать гроші в батьків є самостійними, сформованими особистостями, які давно ні в кого на шиї не сидять, в багатьох є діти. Всі люди, що відписались в даному топіку, на скільки я знаю нормально заробляють, де в кого навіть є свій бізнес. А вам, шановний, я можу сказати, що саме завдяки таким особинам як ви, у більшості адекватних людей саме таке, як ви мали змогу побачити вище, негативне ставлення до мережевого маркетингу вцілому і до його представників зокрема. Можливо слід змінити, як мінімум відношення до спору і опонентів, можливо слід задуматись над методами донесення інформації? Можливо слід все таки зберегти норми здорових людських відносин і як мінімум попросити вибачення в тих, кого ви образили?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можешь быть первым телефон мой висит на первой странице и офис знаешь где.

а мені нафік? я з тобою справ не мав.

твоя головоная боль

враховуючи, що людей вербуєш ти, а не я, то головний біль твій.

это твое мнение и оставайся при нем, и тебя факт чтобы никто и не взял.

а мене й не треба брати. я сам людей наймаю, і плачу не якісь умовні "відсотко-бонуси", а нормальну, достойну зарплату.

в мене в дружини водії на маршрутках більше отримують ніж ти, але вчиш тут всіх жити й не сидіти в батьків на шиї. єсть підозра, що ти якраз на батьківській шиї й сидиш, а зараз дорзався до з/п у цілих 3-4 тисячі й кришу знесло.

ниочем.

а ось це якраз про твій бізнес.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...