Перейти до змісту

сенсорна панель із звичайного монітора

fred

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Воно то буде працювати, але економічно не вигідно, так як дорого це все обійдеться))

+ сам сенсорний тачскрін додатково підключається через юсб до компютера, і мабуть до нього потрібно ставити софт і драйвери)

Опубліковано

Якраз таки навпаки. Економічно це більш вигідно, ніж купити готовий монітор з тачскріном, до якого всерівно треба буде ставити драйвери, як не крути. Та це, зрештою, не проблема, якщо вони є.

Опубліковано

тут грає роль цільове призначення пристрою, ясна річ що в піцерії,суши бари і тд. самопалів ставити ніхто не буде, а от для ентузіастів є можливість побавитись)

Опубліковано

вот для прикладу на eBay продається така штука 15 inch USB Panel Kit Set за 56 америкосів (у.е.) + доставка 30 і того виходить 86 баксів, закруглимо до 90 (тіпа на роботу і затрачений час), я думаю за 90 баксів не реально купить сенсорний екран)))

як видно то в комплект входить всьо шо треба, навіть вижно якісь диск) напевно дрова і прога спеціальна)) такшо ентузіасти впірьод)) робимо і відписуємось

v4DVOy6L12.jpg

Опубліковано

ну да))) але там всьо готове) не треба нічо паяти, рпосто розібрать монік і вставити, поставити дрова і прогу і має всьо робити)))

• 1 місяць потому...
Опубліковано
но вот вчора наткнувся на таку вот цікаву темку)) сенсорна панель зі звичайного монітора

може хто ріскне попробувати ^_^

довольно таки кульно, думаю стоит повторить...

Опубліковано
но вот вчора наткнувся на таку вот цікаву темку)) сенсорна панель зі звичайного монітора

мав дома таку штуку десь біля року. Недавно віддав на роботу.

Тільки у мене промисловий варіант, з антивандальним склом який був мені частково як стіл, ніяких царапин досі немає.

Як додатковий мон на Аську, керування аудіо\відео плеєром + ще купа фіч - дуже класна штука.

Опубліковано

мав дома таку штуку десь біля року. Недавно віддав на роботу.

Тільки у мене промисловий варіант, з антивандальним склом який був мені частково як стіл, ніяких царапин досі немає.

Як додатковий мон на Аську, керування аудіо\відео плеєром + ще купа фіч - дуже класна штука.

успел заметить,верю вкусная штуковина. Под такие сенсорные панели уже в Delphi 10 есть встроенніе компоненті для написания прог под такие панели. А ті сам лепил по єтой солюхе ? Или готовое решение взял/купил ? И что денюх обошлось ?

Опубліковано
А ті сам лепил по єтой солюхе ? Или готовое решение взял/купил ? И что денюх обошлось ?

Ні це промисловий варіант,одразу з антивандальним склом. Спочатку думав по наведеній вище схемі зробити.

230у.е. обійшлося.

Опубліковано

Пальцем тикати по монітору...тьфу, скріну... Це для малювання (планшет типу:) ) та платіжних автоматів і т.д only.

Опубліковано
Пальцем тикати по монітору...тьфу, скріну... Це для малювання (планшет типу:) ) та платіжних автоматів і т.д only.

В мене розводів не залишалось навіть якщо я тикав "жирною" рукою, незнаю за рахунок чого. А от діти від такого просто взахваті, малювати/гратися в ферму/чимось маніпулювати ^_^

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...