Перейти до змісту

проблема з комп'ютером

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

При включенні комп'ютера з'являються такі повідомлення. Після того як пів години помучив його завантажуваннями-перезавантажуваннями, таки запустився віндовс (попрацювавши трохи більше години я вимкнув комп). При повторному включенні знову те ж саме.

Підкажіть будь-ласка в чому проблема.

Дякую.

post-5019-1258766632.jpg

post-5019-1258766716.jpg

post-5019-1258766770.jpg

Опубліковано

лично мне очевидно что советы по теме ни к чему хорошему не приведут - купи два литра пива и закуси и позови шарящего кампутерщика в гости , в противном случае чревато потерей инфы на винте .. хотя может быть чтонибудь банальное - проверь порядок загрузки в биосе, по доставай флопики и сидюки..

Опубліковано

Флопіка і сідюка взагалі немає. В біосі знайшов що ніби підключений флопік, але після відключення те ж саме... (доречі в біос зайшов не зразу, хоча можливо я просто проспав момент :) )

Опубліковано

А компа від пилюки в середині давно чистив? (Найбільш цікавитьжорсткий диск) зазвичай такі і похожі помилки виникають коли на жосткому скоплюєця пилюка і єдиний спосіб щоб перестала появлятися така помилка нада просто якісно почистити комп!!!!!! :P Доречи це я пишу з власного досвіду, але вінду думаю всеодно прийдеться переставити... ;) хоча хто його знає....

Опубліковано

грузишся з установочного диска вінди - консоль востановления і chkdsk /r тобі в допомомогу

якщо не допоможе fixboot та fixmbr можна спробувати.

хоча я підозрюю що це скоріш за все купа помилок на диску

• Адміністратори
Опубліковано

Перед тим, як хоронити жорсткий диск, спробуй замінити шлейф підключення його до материнської плати. І для тестів взагалі все повідключати з матері, залишити тільки пам'ять, відео і хард

Опубліковано

Аналогічна проблема у жінки на роботі (Рис.1). Комп'ютер, в принципі, запускається, але як йому заманеться. Якщо загрзити зовнішню систему, то з вінчестером можна працювати.

Пилюку почистити неможливо, корпус запломбований :(.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...