Перейти до змісту

поштовий сервіс mail.UA

kozakOleg

Рекомендовані повідомлення

Не використовуйте всяку байду, потім же гірше самим буде.

Чим далеко? Просто ніколи не користувався Gmail - щось не хотілось. Зараз зареєструю ящик на gmail - побачим чим краще:)

Хер з пальцем рівняти... gmail це продукт google і цього вже достатньо

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не використовуйте всяку байду, потім же гірше самим буде.
Чим далеко? Просто ніколи не користувався Gmail - щось не хотілось. Зараз зареєструю ящик на gmail - побачим чим краще:)

Хер з пальцем рівняти... gmail це продукт google і цього вже достатньо

Згідний, що GMAIL дуже класний, але чому б не попробувати скористуватись mail.ua? На мою думку краще всяких ukr.net і т.д. та і хоча пока сируватий, він розвивається. Та і мене чим привабив,тим що я зміг підібрати бажаний email, зараз на багатьох сервісах поштових ті які ти хоч вибрати email давно вже зайняті і ти мусиш добавляти всякі цифри , або ще щось придумати.Але кожен сам вибирає чим користуватись...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вже дуже давно користуюсь поштовим сервісом email.ua від i.ua, і дуже задоволений. Купа сервісів, адміністрація відразу реагує на зауваження і усуває недоліки, та багато чого іншого.

Міняти на майже ідентичну по звучанню скриньку не бачу сенсу. Лише в свою чергу можу запропонувати спробувати сервіси від i.ua

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

gmail рулить, після переходу на нього не уявляю, як люди користуються мейл.ру чи укр.нет

зареєстрував акаунт на мейл.уа, ради цікавості...буде ще одна пустишка, як вони кажуть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені gmail дизайном не подобається - тем малувато. А так супер. Створив свою власну сторінку Igoogle усе налаштував.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І так протестувавши деякий період пошту на gmail і mail.UA можу з впевненісю сказати що gmail краще.

Але мова піде про mail.UA - скажу чесно певний час мені подобася цей поштовий сервіс. Останім часом як я заходжу на свою сторінку вона стала довше грузитися (зокрема це загрузка самих листів).

А саме більше що не сподобалось те, що людина може зайти за певною ссилкою який надає цей поштовий сервіс і відправити дає листа від твого імені. Наприклад заходите ви на сторінку даного користувача (дана пошта створена для прикладу) www.botaniq.mail.ua і ви ж йому можете відправити лист від любого вигаданого імені і адреси, даже від друга і т.д., і він прийде як лист від того кого адресу ви вписали, хоча та особа даже не здогадується, що ви від його імені відправили

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це ще раз доводить, що треба користуватись перевіреними сервісами, а не набивати шишки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...