Перейти до змісту

Засоби активного захисту в авто

biter

Захист  

71 користувач проголосував

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Стало цікаво, заради статистики, що ви возите для захисту свого авто(ровера) та здоров'я в разі виникнення нештатних ситуацій. Часи такі що може бути все що завгодно.

Наприклад, в мене під сідушкою - бита, в багажнику - ключ, ну і на всякий випадок - є ще й травмат...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як писалося на баші - найефективніша газова зброя це газовий 50-ти літровий балон, або метровий шмат газової труби :)

взагалі під рукою є невеликий шмат труби... але це через те що стартер камизиться, і поки по втягуючому не стукнеш, то не хоче заводитися :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У меня в машине лежит глагол ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Свій варіянт - гумовий мєнтовський висувний кийок. Була ситуація - довелося дістати. Коли витягнув - два п"яних малолітніх злидня мегашвидко дали на тапкі...))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пока справляюсь сам... :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всегда вожу с собой нож, он кочует из машины в машину (я имею в виду все что были моими и в последствии продались), сам ножик необычный, а самой настоящей ручной работы с откидывающимся лезвием... в УАЗ-ике вмонтирован нож в ручку переключения передач... Люблю ножи. Но слава Богу никогда ни при каких условиях не приходилось их вытаскивать... разве что порезать колбаски и хлебушка на природе или на охоте, рыбалке.

Всем удачи

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Найшикарніше що коли-небудь бачив - то кулемет "Максим" у фільмі "Брат-2"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пока справляюсь сам... :)

....і чому я не засумнівався навіть, а??)))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Після деяких випадків (напад собак на велосипедистів) буду з собою возити пневмат, ХЗ якщо не допоможе, то точно не завадить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Проти собак класно діє газовий балончик і електрошок(бояться самого звуку...)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вожу гумостріл...

доводилось використовувати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В багажнику- якісно заточені НАТОвська саперська лопатка і рибацька сокирка :D В салоні- телескопічний гумовий кийок. Травмат- тільки коли десь далеко їду.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ПМР і ліхтарик Maglite на 6 батарейок. Останній кілька разів застосовував.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...