Перейти до змісту

Чи можна їхати за кордон по генеральному дорученню на авто?

zzzvalentinxxx

Рекомендовані повідомлення

збираюсь їздити на Білорусь.. цікавить, чи можна їхати за кордон, маючи генеральне доручення на машину? чи авто має бути зареєстроване на мене?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не знаю наскільки білорусія закордон :D

взагалі по дорученню не проїдеш

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наскільки мені відомо - то потрібно піти з дорученням в ДАІ і взяти тимчасовий реєстраційний талон...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наскільки мені відомо - то потрібно піти з дорученням в ДАІ і взяти тимчасовий реєстраційний талон...

тимчасовий реєстраційний талон для виїзду за кордон!

потрібна така штука - звертайся - допоможем! ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тимчасовий реєстраційний талон для виїзду за кордон!

потрібна така штука - звертайся - допоможем! ;)

а скільки це приблизно коштує?

не знаю наскільки білорусія закордон :D

взагалі по дорученню не проїдеш

не знаю, в кого які розуміння про білорусь, але різниці принципової нема, де ти покидаєш межі України. Перетинати кордон скрізь одинаково тре! <_<

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

від 200 до 300 грн., але ти уточни чи з тимчасовим точно можна...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

від 200 до 300 грн., але ти уточни чи з тимчасовим точно можна...

тут то і проблема, де і як уточнити? ((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

уточняю!:)

виїзд за кордон з тимчасовим реєстраційним талоном для виїзду за кордон дозволяється!

коштує виготовити таке задоволення десь біля 200 грн. +-

видається на термін дії доручення.

головною умовою для видачі такого свідоцтва є пункт в дорученні про те, що тобі дозволяється виїзжати на даному авто за кордон!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

уточняю!:)

виїзд за кордон з тимчасовим реєстраційним талоном для виїзду за кордон дозволяється!

коштує виготовити таке задоволення десь біля 200 грн. +-

видається на термін дії доручення.

головною умовою для видачі такого свідоцтва є пункт в дорученні про те, що тобі дозволяється виїзжати на даному авто за кордон!

Дякую за конкретну відповідь!! :ok:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

правильно -для цього треба мати тимчасовий техпаспорт. Хоча його треба зробити по-любому, якщо їздиш по дорученню.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Порядок допуску транспортних засобів до поїздки за кордон визначений пунктами 54 - 58 Правил державної реєстрації та обліку автомобілів, автобусів, а також самохідних машин, сконструйованих на шасі автомобілів, мотоциклів усіх типів, марок i моделей, причепів, напівпричепів та мотоколясок, затвердженими постановою Кабінету Міністрів України від 07.09.98 N 1388, а саме:

54. До поїздки за кордон допускаються транспортні засоби, на які видано реєстраційні документи відповідно до Конвенції про дорожній рух та номерні знаки, серіям яких присвоєно літери латинського алфавіту.

55. Документи на транспортні засоби для поїздки за кордон можуть оформлятися на підставі довіреності, посвідченої в установленому порядку. При цьому особі, яка здійснює поїздку за кордон на загальних підставах i має таку довіреність, на період поїздки видається свідоцтво про реєстрацію на її ім'я, а свідоцтво про реєстрацію, виписане на ім'я власника транспортного засобу, i довіреність зберігаються у відповідному підрозділі ДАI.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А якщо людина вписана у техпаспорт, з приміткою на право керування,тимчасовий не потрібний?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тимчасовий тех талон зроби і всьо ..

а по дорученню точно не пустять...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А якщо людина вписана у техпаспорт, з приміткою на право керування,тимчасовий не потрібний?

не потрібен ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сам постоянно в Польшу так езджу - без проблем!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...
тимчасовий тех талон зроби і всьо ..

а по дорученню точно не пустять...

Якось мені потрібно було поїхати до Білорусії. При перетині кордону показую білорусу тимчасовий техпаспорт (талон), а він (в категоричній формі) каже, що такий техпаспорт у них не дійсний, потрібне тільки доручення (генеральне чи інше).

А от кум в Польщу їздив, то каже що без тимчасового техпаспорта не пускають.... при чому наші здається не випускають, полякам все одно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

А сколько будет стоить оформить доверенность на одного человека? Просто чтобы ездить по Украине. И как долго делается доверенность? Куда обращаться?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В будь-який нотаріус. З собою всі документи - паспорт, ідентифікаційний код, права, техпаспорт. Коштує близько 200 грн звичайне, 250 генеральне на 5 років (принаймні такі ціни були, коли свого Пасата продавав півтора місяця назад). Видадуть зразу, сідай і їдь.

Тільки є одна особливість - страховка. Там має бути тип договору "1" (будь-хто за кермом), або тип договору "2" (вписані водії, які можуть їздити).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А талон сделать без доверенности возможно? Сколько будет стоить? Думаю что лучше, талон или доверенность сразу делать?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Точно не скажу(( але здається, що доручення... тим більше за кордон не треба їхати.

дві машини продавав і дві по дорученню - люди їздять без проблем, вродь)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А талон сделать без доверенности возможно? Сколько будет стоить? Думаю что лучше, талон или доверенность сразу делать?

можна якщо ти власник автомобіля.Талон вроді дешевше, і вправа нормально влазить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можна якщо ти власник автомобіля.Талон вроді дешевше, і вправа нормально влазить.

Ситуация такая, я наконец-то за 10 лет решил пойти сдать на права, отучился, получил права, теперь привожу в порядок документы. Владелец автомобиля мой отец, в техпаспорт я не вписан, так вот, можно ли в данной ситуации мне сделать талон?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ситуация такая, я наконец-то за 10 лет решил пойти сдать на права, отучился, получил права, теперь привожу в порядок документы. Владелец автомобиля мой отец, в техпаспорт я не вписан, так вот, можно ли в данной ситуации мне сделать талон?

МОЖНА!

твій батько подає в МРЕВ заяву, що Прошу виготовити на мого сина тимчасовий талон

коштує тимчасовий талон дешевше і більш практичний ніж доручення!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можна. Талон оформити батько може в мрео на рівненській. При собі мати ксерокопію ксерокопію техпаспорта,автомобіль, паспорт.Рік назад платив 135 грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 року потому...

З лютого в постанову 1388 були внесені зміни стосовно необхідних документів для перетину кордону. Я так розумію, що зараз дозволено перетинати кордон маючи з собою лише техпаспорт, права та доручення і не треба ніяких додаткових документів.

Хто їздить по дорученню, відпишіться, буду дуже вдячний за інформацію…

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...