Перейти до змісту

Який і де цемент найякісніший?

paviva

Рекомендовані повідомлення

Потрібно на зиму-весну досить багато цементу. Купувати буду тарований. Цікавить, хто на практиці переконався чийого виробнитства і де якісний цемент, а де підсовують фуфло. Мені здалось що подільський 500 не поганий. купував завжди в бумі. Тема подібна була, але річної давності.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Потрібно на зиму-весну досить багато цементу. Купувати буду тарований. Цікавить, хто на практиці переконався чийого виробнитства і де якісний цемент, а де підсовують фуфло. Мені здалось що подільський 500 не поганий. купував завжди в бумі. Тема подібна була, але річної давності.

Брав собі у вересні теж велику партію Подільського. Нормальна якість була і вага:) Ось телефон 050-988-555-7. Звати Діма.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікавить, може хтось помітив різницю між миколаївським, подільським, дубнівським, івано-францівськи чи ще якимось цементами?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Абсолютно никакой разницы не замечал. У ребят на Варшавке заказываю цемент, то производитель раз на раз не приходится, всегда с разных заводов мешки. В цене особых отклонений тоже не заметно. Так что радикально выбирать между вариантами, что есть в Луцке - не вижу смысла.

Главное, чтобы не залежан был :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Непоганим цементом торгують у Торгбудсервісі. У них він не залежується. Розташована фірма по пр. Перемоги

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Насколько мне известно, а с цементом мы частенько работаем, то Захидзовништорг продает оригинальный Здолбуновский цемент (дорожат именем 10лет на рынке),+ цены намного ниже чем в магазинах, они единственные имеют ОФИЦИАЛЬНОЕ дилерство с завода(и завод их проверяет)

насчет разницы - смотря на что, если в раствор то главное чтоб был нележавший + фасованый на заводе (а то наши тут такого нафасуют, мама не горюй)

Подольский был в свое время неплохой, сейчас намного хуже. Еще неплохой Николаевский и Здолбунов.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...